Son Haber

Son Haber

Son dakika son haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.079 son haber haberi bulunmuştur. Tüm son haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş!
Ömer ölüyor, Kıvılcım'a eş adayı bulundu! Meğer Kızılcık Şerbeti'ne Onun için gelmiş! Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer'in (Barış Kılıç) ölümü kesinleşti. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'yer aldığı diziden gelen son haber seyirciyi üzecek.
10.11.2023 Televizyon
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?)
7 eleme adayından en sürprizi gitti! 27 Ağustos MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! (MASTERCHEF KİM ELENDİ?) MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da merak ediliyor. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren 7 eleme adayı bu akşam son kez kozlarını paylaşacak. En iyi tabağı çıkaran isim elenmekten kurtarılacak. Ancak gelen son haber MasterChef'ten elenen son ismi belirledi. Şu ana kadar yapılan eleme gecelerinin en sürprizi bu akşam olacak. Peki 27 Ağustos MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti Meksika kartellerinden birinin öldürdüğü 5 üniversite öğrencisinin son anlarını yayınladığı videosu dünya gündemine bomba gibi düştü. Kan donduran video Meksika televizyonunda sansürsüz olarak yayınlandı. Bu yılın başında yapılan son araştırmalara göre, dünyada en yüksek suç oranına sahip 10 şehrinden 9'u Meksika'da. Ülkede sık sık birbirleri ve güvenlik güçleri ile çatışan irili ufaklı çok sayıda kartel bulunuyor.
18.08.2023 Dünya
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu!
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu! Yayınlandığı iki sezon boyunca TRT 1 izleyicinin fenomeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günlerine damga vurmuştu. Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın başrollerinde olduğu gibi dizi final kararı aldı. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç da projeye veda etti. Ancak gelen son haber Alparslan Selçuklu'yu gölgede bırakacak. Bu kez başrolde Uğur Güneş başrolde geliyor.
6.08.2023 Televizyon
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Örgütün mağarada saklandığı çok sayıda silahı da Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirildi.
4.08.2023 Gündem
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor!
Yeni sezonun ilk bölümünde ikisi de ölüyor! Yalı Çapkını 2. sezonu bomba gibi başlıyor! Yalı Çapkını dizisi 2. sezon hazırlıkları devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide ekip 15 Ağustos'ta sete çıkıyor. Ancak gelen son haber Yalı Çapkını izleyicisini şoka soktu. İddiaya göre yeni sezonun ilk bölümünde iki oyuncu birde ölüp diziye veda ediyor.
1.08.2023 Televizyon
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler...
Asiye ve Doruk şöhreti yakalıyor! Kardeşlerim'de müzik grubu kuruluyor! İşte üyeler... Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk'un hayali gerçek oldu. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı diziden gelen son haber izleyicileri heyecanlandırdı. Dizideki gençler meşhur olacak. Bir yapımcı albüm çıkarma teklifinde bulunurken kurulacak müzik grubunun üyeleri de belli oldu.
9.05.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne?
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne? Sahte içkiden zehirlenme haberleri gelmeye başladı. Son haber Bursa’dan geldi. Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 3’ü hayatını kaybetti. Metil alkolün kullanılmasıyla üretilen sahte içkiler sağlık sorunlarının yanı sıra ölüme bile sebebiyet veriyor. Düşük maliyeti nedeniyle tercih edilen sahte içkiler, bandrollü olanların yaklaşık üçte biri fiyatına satılıyor. Peki, Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi nasıl anlaşılır, belirtileri ne? İşte detaylar…
15.11.2022 Gündem
Terör örgütüne Eren Abluka darbesi! 3 teröristin cesedi ele geçirildi
Terör örgütüne Eren Abluka darbesi! 3 teröristin cesedi ele geçirildi Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Hakkari'den geldi. Kavaklı köyü kırsalındaki operasyonda 7 katlı mağara içerisinde 3 teröristin cesedi ele geçirildi.
30.09.2022 Gündem
Rusya yüzyıl sonra ilk kez temerrüde düştü!
Rusya yüzyıl sonra ilk kez temerrüde düştü! Rus ekonomisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya-Ukrayna savaşının başladığı dönemde ruble değer kaybetmişti. Ancak Rusya'dan gelen doğal gaz hamlesi ile birlikte ruble savaş öncesi döneme göre bir miktar değer kazanmişti. Rusya'nın ekonomik durumu ile ilgili gelen son haber ise dikkat çekici niyelikte. Yüzyıl sonra ilk kez oluyor. Ruya borçlarını ödeyemez noktaya geldi ve resmi açıklama yapıldı. Rusya uluslararası borçlarından birini ödeyememesi nedeniyle temerrüde düştüğünü duyurdu.
27.06.2022 Ekonomi
​Ukrayna'dan dehşete düşüren iddia: Rusya, 500 sivili 'canlı kalkan' olarak kullanacak
​Ukrayna'dan dehşete düşüren iddia: Rusya, 500 sivili 'canlı kalkan' olarak kullanacak Ukrayna'nın liman kenti Mariupol'den savaşın 21. gününde acı haberler gelmeye devam ediyor. Bölge valisi Pavlo Kyrylenko Rus birliklerinin bir hastaneyi ele geçirdiğini ve 500 kişiyi canlı kalkan olarak kullanmak için esir tuttuğunu duyurdu. Kentteki diğer hastanelerde anne babalarını kaybetmiş yeni doğan bebekler hayatta kalma mücadelesi verirken uzmanlar Rusya'nın' insani koridor' teklifinin Suriye'deki oyun kitabından çıktığını iddia ediyor.
16.03.2022 Dünya
Emeklilere zam müjdesi! En düşük 2 bin 500 lira...
Emeklilere zam müjdesi! En düşük 2 bin 500 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan güzel haberi duyurdu. Emekli maaşları ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Emekli aylıklarına enflasyon zammı dışında ilave zam geliyor.2022 itibarı ile en düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye çıkarılıyor.
3.01.2022 Emekli
Kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı, günlerce devam edecek! Sıcaklık eksiye düşüyor, İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Kar yağışı başladı! Meteoroloji son dakika uyarmıştı, günlerce devam edecek! Sıcaklık eksiye düşüyor, İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Kar yağışı başladı. Meteoroloji son dakika duyurmuştu. Birçok ilde başladı. Alarm verildi. Günlerce devam edecek. Sıcaklıklar eksiye düşüyor. Kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. MGM güncel haritayı paylaşarak sağanak ve kar yağışı etkili olacak illeri tek tek duyurdu. Bugünden itibaren başlayan kar yağışı etkisini sürdürecek. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da Silivri’nin yüksek kesimlerine kar sulu bir şekilde etkili olmaya başladı. Silivri Kadıköy Mahallesi gibi birçok mahallede yağmurla karışık şekilde başlayan kar yağışının, ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor. İşte haberin detayları...
15.12.2021 Gündem
Türkiye için korkutan tahmin! 8 kişi hayatını kaybetmişti: İşte orman yangınları için en riskli bölgeler...
Türkiye için korkutan tahmin! 8 kişi hayatını kaybetmişti: İşte orman yangınları için en riskli bölgeler... Dünya ve Türkiye bir çok bölgede çıkan orman yangınları ile nücadelede etti. 49 ilde çıkan 299 orman yangını hepimizin yüreğini yakmış 8 kişi de hayatını kaybetmişti. Yangınlar Türkiye haricinde Yunanistan ve İtalya'da da yaşandı. Peki 2022 yazında bizi neler bekliyor? Büyük orman yangınları Akdeniz kıyılarının 'yeni normal'i olabilir mi? Uzmanların tahminleri korkutuyor...
17.11.2021 Gündem
Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu
Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu Aşı ile ilgili son dakika açıklaması! Koronavirüse karşı en etkili aşı belli oldu. Dünya yaklaşık 2 yıldır koronavirüsün pençesinde. Virüse karşı pek çok aşı geliştirilmiş durumda. Bilim dünyasından gelen son haber ile virüse karşı en çok antikor üreten aşı belli oldu. İşte ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri (NIH) tarafından finanse edilen çalışmanın sonuçları...
14.10.2021 Sağlık
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Hemşire, polis, din görevlileri ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili önemli açıklama geldi. Tarih belli oldu. Ve başlıyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirtti. Yalçın ayrıca milyonlarca kişinin merakla beklediği tarihi de açıkladı.
10.10.2021 Çalışan Hakları
Taliban’ın listeyi açıkladı, dünya şokta! Yeni Başbakan...
Taliban’ın listeyi açıkladı, dünya şokta! Yeni Başbakan... Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan'da yeni hükümet açıklandı. Dünyayı şoke eden gelişmelerin yaşandığı ülkeden gelen son haber de gündeme bomba gibi düştü. Taliban’ın yönetim listesinde yer alan ve Başbakan olarak açıklanan Molla Muhammed Hasan Akhund’un BM'nin terör listesinde yer aldığı ortaya çıktı. Listede yer alan diğer bazı isimlerin de FBI tarafından aradığı belirtildi.
8.09.2021 Dünya
SGK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim... Hepsini kapsıyor! 2 maaş birden...
SGK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim... Hepsini kapsıyor! 2 maaş birden... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Birden fazla maaş almak mümkün. Birçok kişi bu haktan haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Emekli, çalışan, dul yetim aylığı alanlar faydalanabiliyor. Birden fazla emekli maaşı alınabiliyor. Belli şartlarda ikinci hatta üçüncü maaş bağlanıyor. Bunun yasal sınırları sosyal güvenlikle ilgili yasalarca belirlenmiş durumda. Binlerce emekli bu haktan kimlerin nasıl yararlanabileceğini merak ediyor. Peki kimler birden fazla maaş alabiliyor? İşte detaylar...
11.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.