Hava Tahmin

Hava Tahmin

Son dakika hava tahmin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava tahmin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava tahmin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Tahmin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava tahmin gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.155 hava tahmin haberi bulunmuştur. Tüm hava tahmin haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece düşecek ve yağışlı hava hakim olacak. Peki, Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
23.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardı
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardıSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Açıklanan son rapora göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batı ve güneydoğusu, Ege'nin iç kesimleri ve İzmir çevreleri, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara'nın kuzey çevreleri ve Çankırı'da yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
12.07.2024Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Kahramanmaraş çevreleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Bitlis, Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda bu akşam erken saatlerde ve yarın (Çarşamba) görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilir
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilirSağanak yağışlar birçok şehirde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların; Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
4.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunduSon dakika haberine göre, bunaltan sıcaklardan sonra serinleten yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava tahmin raporuna göre bir çok şehirde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
3.07.2024Gündem
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor!
Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor!Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Yapılan tahminlere göre yurdun birçok bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.
26.06.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen illerKavurucu sıcaklar sonrası hava tersine dönüyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. İller tek tek açıklanarak vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika açıklaması ve uyarı verilen iiler...
26.06.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardı
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı, 10 ili gök gürültülü sağanak yağış için uyardıSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. MGM açıkladığı son hava durumu raporunda 10 şehiri kuvvetli sağanak yağış konusunda uyardı.
25.06.2024Gündem
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardı
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardıSon dakika haberine göre, bunaltıcı sıcaklardan sonra fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava durumu raporuna göre İstanbul ve Marmara'da fırtına etkili olacak. MGM yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
21.06.2024Gündem
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Son hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısıSıcaklar yurdun büyük bir kesiminde etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen hava tahmin raporunu açıkladı. Son rapora göre yurdun birçok ilinde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
20.06.2024Gündem
Termometreler 45 dereceyi zorluyor! İstanbul dahil onlarca kent sıcak ve nemle kavrulacak, yakıcı sıcaklar Cuma günü geliyor
Termometreler 45 dereceyi zorluyor! İstanbul dahil onlarca kent sıcak ve nemle kavrulacak, yakıcı sıcaklar Cuma günü geliyorKavurucu sıcaklar başlıyor. Nem sıcak havanın etkisini katlayacak. Bütün sıcak yazları unutun. Bu yıl çok farklı olacak. Görülmemiş sıcaklıklar geliyor. Sıcaklık rekoru kırılacak. Termometre 40 dereceyi aşacak. Asfalt eriten sıcaklar uzun süre etkili olacak. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aşırı sıcakların cuma gününe kaldığını söyledi. Meteoroloji'den ise yeni uyarı geldi. Öte yandan Ülkemizde sıcakların arttığı bu günlerde vatandaşların güneş çarpmasına karşı sağlık yönünden olumsuzluklarla karşılaşmamaları için uzmanlardan uyarı geldi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü vatandaşların özellikle saat 11.00 ile 16.00 arasında güneş çarpması riskine karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
13.06.2024Gündem
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardı
Kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış geliyor! Meteoroloji yeni raporu yayınlayarak birçok ili uyardıBunaltıcı hava sıcaklıkları yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son hava tahmin raporunda birçok şehir için gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.
12.06.2024Gündem
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısıYaz rekor sıcaklıklarla geldi. Kavurucu sıcaklardan sonra sağanak yağışlar serinletecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporuyla birçok ili sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.
7.06.2024Gündem
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldi
Yakıp kavuran sıcak havaların yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji son raporunu açıkladı 20 şehir için uyarı geldiSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Yurdu etkisi altına alan sıcak havalara yağış molası geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı hava tahmin raporuyla 20 şehir için sağanak yağış uyarısında bulundu.
6.06.2024Gündem
Sıcak havanın yerini sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji 11 ili uyardı: Gök gürültülü ve kuvvetli olacak...
Sıcak havanın yerini sağanak yağışlar alıyor! Meteoroloji 11 ili uyardı: Gök gürültülü ve kuvvetli olacak...Kavurucu sıcaklardan bunalanlara güzel haber Meteoroloji'den geldi. Yurdun büyük kısmı aşırı sıcakların etkisi altına girdi ve birçok şehirde termometreler 40 dereceyi gördü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporunda 11 şehir için sağanak yağış uyarısında bulundu.
4.06.2024Gündem
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?Sağanak yağışlarla geçen mayıs ayından sonra hazirana güneşli ve sıcak havalarla girdik. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni tahmin raporunu yayımladı. Yayınlanan son rapora göre, hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. En yüksek hava sıcaklıklarının İzmir'de 31-35, Aydın'da 36-41, Çanakkale'de 29-35, Balıkesir'de 34-40, Manisa'da 35-41 dereceler arasında olacağı bildirildi. Sıcaklıklar İstanbul'da ise 28 ila 32 derece arasında olacak.
1.06.2024Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! Kavurucu sıcaklar öncesi son kuvvetli yağmur sürprizi
Meteoroloji son dakika uyardı! Kavurucu sıcaklar öncesi son kuvvetli yağmur sürpriziHava durumu son dakika sürprizi... Meteoroloji çok sayıda ili uyardı. Kuvvetli sağanak geliyor. İller belli oldu. Kavurucu sıcaklardan önce son yağmurlar çok etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ve Hava tahmin uzmanı Murat Acar önemli uyarılarda bulundu. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri...
27.05.2024Gündem
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldiSıcak havaları beklerken serin havalar etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen son hava tahmin raporunu açıkladı.
25.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hava Tahmin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava tahmin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.