Ankara

Ankara

Son dakika Ankara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara gelişmeleri de dahil olmak üzere 97.893 ankara haberi bulunmuştur. Tüm ankara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyorMeteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 kenti "turuncu", 10 kenti de "sarı" kodla uyardı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 15 kentte gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığı bildirildi.
26.07.2024Gündem
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışı
Simit nasıl yapılır? Evde simit tarifi ve yapılışıSağlıklı beslenirken geleneksel lezzetleri de deneme fırsatı yakaladık. Kahvaltı sofrasına fırından yeni çıkmış sıcak simitle şenlendirmek isterseniz enfes ve kolay yapılan Ankara simidi tarifini ve yapılışını sizin için derledik. ‘Ankara simidi nasıl yapılır? Kahvaltıya ne yapsam? Kahvaltıda ne hazırlasam?’ diyorsanız işte evde kolay bulunabilecek malzemelerle hazırlayabileceğiniz Ankara simidi tarifi ve yapılışı…
26.07.2024 Gündem
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?
Ankara’da toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, toplu taşıma zammı ne zaman uygulanacak?Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi. Ankaralılar zam haberinin ardından Ankara toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu, Ankara'da tam ve öğrenci yol ücreti kaç TL? sorularına yanıt aramaya başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan zam kararı...
26.07.2024Gündem
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtı
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki açıklamasına verdiği cevapta, sağlık hizmeti önerisinde bulunarak, "Sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım" diye yanıtladı.
25.07.2024Gündem
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...Hava durumu ile ilgili son dakika... İstanbul hava durumu! İstanbul için peş peşe sağanak uyarısı geldi. İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre il genelinde 3 gün boyunca yağış görülecek. Meteoroloji, İstanbul'un radar görüntülerini paylaştı. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yoğun yağışlar sürecek. Vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunuldu. İşte son dakika detaylar...
25.07.2024Gündem
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridir
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridirÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi.
25.07.2024Ekonomi
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluar
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluarBolu'da şehirler arası yolculuk yapan aile, içerisinde 1 milyon 200 bin TL değerinde altın olan çocuk çantasını mola verip çorba içtikleri lokantada unuttu. Çantayı bulan çalışanlar polise haber verirken, yaklaşık 2 saat sonra Ankara’ya vardıklarında durumu fark eden aile, kente geri dönüp, altınlarını teslim aldı.
25.07.2024Gündem
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdi
Ankara'da facianın eşiğinden dönüldü! İş makinası TIR'dan düştü park halindeki araçlara zarar verdiAnkara'da TIR’a yüklenen iş makinesi, seyir halindeyken yola düştü. Yaklaşık 100 metre sürüklenen iş makinesi elektrik panosu ve park halindeki 2 araca çarparak zarar verdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
24.07.2024Gündem
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçlarıTrendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Sezon, 9 Ağustos'ta başlayıp 10 Mayıs 2025'te sona erecek.
24.07.2024TFF 1.Lig
Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Beren kurtarılırken hayatını kaybetti
Ankara'da asansör faciası! 13 yaşındaki Beren kurtarılırken hayatını kaybettiAnkara’da, mahsur kaldığı asansörden kurtarılmaya çalışıldığı esnada 5. kattan boşluğa düşerek hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızın ailesi, kurtarmaya gelen itfaiye ekiplerinin hiçbir güvenlik önlemi almadıklarını ve sorumsuz hareket ettiklerini ileri sürdü. Hayatını kaybeden kız ise gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.
24.07.2024Gündem
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin.’ dedi.
24.07.2024Gündem
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece düşecek ve yağışlı hava hakim olacak. Peki, Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
23.07.2024Gündem
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?
MHK yeni başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, MKM yeni başkanı kaç yaşında, nereli?
23.07.2024Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü, 50 gün ulaşıma kapalı olacak
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü, 50 gün ulaşıma kapalı olacakBolu'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Savaş Bayındır, heyelan riski geçen yıl Ankara yönündeki tüpü uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönünde de tüp uzatma çalışması yapılacağını, bu nedenle temmuz sonu ya da ağustos başında İstanbul yönünün 50 gün ulaşıma kapatılacağını açıkladı.
22.07.2024Gündem
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler:  F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz
Yunan bakandan televizyonda skandal cümleler: F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirizYunan basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kıbrıs'tan yaptığı açıklamalarla hop oturup hop kalkarken, bir televizyona çıkan sağlık bakanı skandal cümleler kurdu.
22.07.2024Gündem
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Ankara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.