Son

Son

Son dakika son haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son gelişmeleri de dahil olmak üzere 335.533 son haberi bulunmuştur. Tüm son haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştir
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştirMilli Savuma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin imha edildiğini bildirdi.
26.07.2024Gündem
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Basur Nedir, Nasıl Geçer? Basur Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Bir diğer adı ile hemoroid olarak bilinen basur, makatta ya da bağırsak çıkışının alt kısmında yer alan şişkin kan damarlarına verilen isimdir.
26.07.2024Sağlık
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldı
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldıAltın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.
26.07.2024Ekonomi
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacak
Ali Koç Sörloth'u ikna edemeyince başka çare kalmadı! Szymanski, Tadic En-Nesyri'yi gol kralı yapacakFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, rekor bonservis bedeli karşılığında Sevilla'nın Faslı forvetine 5 yıllık imza attırdı. En-Nesyri transferi Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu transfer sonrası Sörloth detayı ortaya çıktı.
26.07.2024Fenerbahçe
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı
Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktıTrendyol Süper Lig'de uzun yıllardır yardımcı hakemlik yapan Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu hakemliği bıraktı. İki tecrübeli hakem, geçtiğimiz günlerde Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) açıkladığı '2024-2025 sezonunda Süper Lig'de görev yapacak hakemler' listesinde yer almalarına rağmen seminere çağrılmamışlardı.
26.07.2024Süper Lig
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyor
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyorABD Gıda Güvenliği ve Denetim dairesi (FSIS), listeria bakterisi bulaşmış olduğu belirtilen binlerce kilo şarküteri et ürününün piyasadan toplatılmaya başlandığını duyurdu.
26.07.2024Dünya
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!
Real Madrid'de Arda Güler, yeni sezonu açıyor!Real Madrid forması giyen Arda Güler, cumartesi günü Madrid'e gidecek ve takımla sezon öncesi çalışmalara başlayacak.
26.07.2024Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımı
Ferdi Kadıoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımıFenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sarı lacievertli formayı 200 kez giydi. Milli oyuncu, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.
26.07.2024Fenerbahçe
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
26.07.2024Gündem
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
26.07.2024Gündem
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağız
Bakan Şimşek: Büyüme potansiyelimizi artıracağızHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Brezilya'daki G20 zirvesini değerlendirdi.
26.07.2024Ekonomi
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybetti
Yazar ve şair Afşar Timuçin hayatını kaybettiYazar ve şair Afşar Timuçin, 85 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.
26.07.2024Gündem
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, müzik kliplerindeki çıplaklık içerikleri ve şarkılarda yer alan argo ifadeler nedeniyle, TV ve radyo kanallarını içeriklerini ilgili kanunda yer alan yayıncılık ilkeleri ile uyumlu hale getirmeleri konusunda uyardı.
26.07.2024Gündem
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangınTekirdağ'da otluk alanda başlayan ve geri dönüşüm tesisine sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda etti
Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda ettiKonyaspor’la anlaşmaya varan Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda etti.
26.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gitti
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gittiFenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki futbolcu Yiğit Efe Demir'in Fatih Karagümrük'e kiralandığını duyurdu.
26.07.2024Fenerbahçe
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şey
Okan Buruk'un Mourinho itirafı çok konuşulur: Beni sevdiren bir şeyGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, yeni transfer Elias Jelert'i değerlendirirken beklenen 8 numara transferiyle alakalı da konuştu. Buruk, Mauro Icardi'nin form durumunu değerlendirirken aynı zamanda Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa mücadelesi ve Jose Mourinho hakkında da görüş bildirdi. İşte detaylar...
26.07.2024Fenerbahçe
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyor
Meteoroloji'den İstanbul ve Ankara dahil 15 ile kuvvetli yağış uyarısı, hava sıcaklıkları düşüyorMeteoroloji'den son dakika uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 kenti "turuncu", 10 kenti de "sarı" kodla uyardı. Aralarında İstanbul ve Ankara'nın da olduğu 15 kentte gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ise olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 15.00'e kadarki uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığı bildirildi.
26.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktı
Fenerbahçe'de En-Nesyri sahneye çıktıSarı-lacivertli takım 30 Temmuz Salı günü oynayacağı Lugano maçının hazırlıklarına başladı. Sevilla'dan renklere bağlanan Faslı golcü ilk kez takımla çalıştı.
26.07.2024Fenerbahçe
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur.
26.07.2024Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.