Milyonlarca Öğrenci

Milyonlarca Öğrenci

Son dakika milyonlarca öğrenci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milyonlarca öğrenci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milyonlarca öğrenci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milyonlarca Öğrenci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milyonlarca öğrenci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.111 milyonlarca öğrenci haberi bulunmuştur. Tüm milyonlarca öğrenci haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan'da liseler tatil mi? Üniversite ve liselere 23 Nisan tatili var mı?
23 Nisan'da liseler tatil mi? Üniversite ve liselere 23 Nisan tatili var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Milyonlarca öğrenci ve veli de bu önemli günün ayrıntılarını araştırmaya devam ediyor. Takvimlerde resmi tatil olarak yer alan 23 Nisan'da lise ve üniversitelerin durumu da sorgulanıyor. Peki 23 Nisan'da liseler tatil mi? Üniversite ve liselere Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili var mı?
19.04.2024 Gündem
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı?
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı? 20 Mart 2024 Çarşamba günü için birçok kente kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre başta yurdun doğu kesimleri olmak üzere kar yağışının beklendiği iller belli oldu. Hal böyle olunca milyonlarca öğrenci de kar tatili haberi beklemeye başladı. Valilikler 20 Mart Çarşamba okullar tatil mi sorusuna yanıt arayan öğrenciler için duyuru yaptı. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı olan illerde okullar tatil mi? İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
Lapa lapa kar 2 Şubat'ta geliyor! bir anda bastıracak: 15 tatil uzuyor! Meteoroloji: Turuncu alarm sadece o il için verildi!
Lapa lapa kar 2 Şubat'ta geliyor! bir anda bastıracak: 15 tatil uzuyor! Meteoroloji: Turuncu alarm sadece o il için verildi! İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı ancak etkili olmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara ve Kuzey Ege'de süren karla karışık yağmurun hafta sonu kar şeklinde olmasını bekliyor. Arnavutköy, Çatalca ve Fatih'te atıştıran kar 2 Şubat'tan itibaren lapa lapa yağacak. Kuvvetli poyrazın etkili olduğu Marmara için vatandaşlara tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Öte yandan 5 Şubat Pazartesi açılacak okulların tatil edileceği haberi öğrencileri meraklandırdı. 15 tatilde olan milyonlarca öğrenci yarıyıl tatilinin uzatılması hakkında kararı bekliyor. Şubat'ın başında bir anda bastırması beklenen kar yağışı sonrası sömestr tatilinin de uzatılması bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri...
31.01.2024 Gündem
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor?
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor? Şubat tatili uzatıldı mı sorusu milyonlarca öğrenci ve velinin gündeminde yerini aldı. Okullarda ilk dönemin 19 Ocak Cuma günü tamamlanmasıyla gözler ikinci dönem başlangıç tarihine çevrildi. Kar yağışının başladığı İstanbul ve birçok ilde 15 tatilin uzatılacağı yönünde iddialar sosyal medyada yer aldı. Peki kar yağışı 15 tatili uzattı mı? Okullar ne zaman açılıyor?
29.01.2024 Gündem
15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024, 15 tatilde ödev verilecek mi? Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024?
15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024, 15 tatilde ödev verilecek mi? Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024? Milyonlarca öğrenci karnelerini aldı ve 15 günlük sömestr tatiline başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde yarıyıl tatili öncesindeki haftada okullarda ders yapılmayacağını açıklamıştı. Bakanlık şimdi de öğrencilere yarıyıl tatilinde ödev verilememesi için okullara yazı gönderdiği gündeme geldi. Peki, Ara tatilde ödev vermek yasak mı 2024? Ara tatilde ödev verilecek mi, öğrencilere ara tatilde ödev var mı, 15 tatilde ödev verilmesi yasak mı 2024?
20.01.2024 Eğitim
e karne 2024 giriş ekranı > e karne neden gözükmüyor 2024, e karne saat kaçta açılıyor? e karne nasıl alınır, ne zaman açılacak?
e karne 2024 giriş ekranı > e karne neden gözükmüyor 2024, e karne saat kaçta açılıyor? e karne nasıl alınır, ne zaman açılacak? Okullarda birinci dönem sona eriyor. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde okuyan milyonlarca öğrenci karnelerini alıp, yarıyıl tatiline girecek. Öğrenciler dijital olarak da e-okul aracılığıyla e-karnelerini görüntülenebilecek. e-Okul karne gününe kadar açık kalacak. Peki; e-karne ne zaman açılacak, e karne nasıl alınır? e karne 2024 giriş ekranı ile e-karne görüntüleme…
19.01.2024 Eğitim
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024?
Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, öğrenciler karnelerini alacak. 19 Ocak Cuma günü yılın ilk karnelerini aldıktan sonra 15 günlük tatil başlayacak. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken karnelerin saat kaçta alınacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Karneler saat kaçta verilecek 2024? Cuma günü karneler saat kaçta alınacak 2024, karne almaya saat kaçta gidilecek 2024?
18.01.2024 Eğitim
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
Teknoloji desteği! Milyonlarca öğrenci bekliyordu, 1 Kasım'da başlıyor
Teknoloji desteği! Milyonlarca öğrenci bekliyordu, 1 Kasım'da başlıyor 7 milyona yakın üniversite öğrencisi teknolojik cihaz ve internet desteğini 1 Kasım’dan itibaren almaya başlayacak. Ürünün fiyatı 9.500 lirayı geçmeyecek, ikinci el cihazlar ise kapsam dışında olacak
26.10.2023 Ekonomi
Okulun ilk gününde yollarda trafik yoğunluğu
Okulun ilk gününde yollarda trafik yoğunluğu Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ilk ders zili bugün çalacak. Okulların ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60'a ulaştı.
11.09.2023 Yaşam
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır Gençelere yönelik vergisiz telefon konusunda açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Normalde beş yıllık bir dönemimiz var ama ertelemek değil, gayemiz bir an evvel milletimize verdiğimiz sözleri tutmak niyetindeyiz. Çok kısa zaman içinde yapılır diye tahmin ediyorum” dedi.
6.09.2023 Ekonomi
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu...
9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? 2023 Okullar kademeli açılıyor! Lise, ilkokul, anaokulu... Milyonlarca öğrenci ilk ders zili için geri sayıma başladı. Liselerin açılış tarihi de belli oldu. Veliler ve öğrenciler 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlangıç tarihini araştırmaya başladı. Özellikle liselerin eğitime ne zaman başlayacağına dair detaylar merak konusu oldu. Peki 9. sınıflar okula 1 hafta erken mi başlayacak? İşte detaylar...
28.08.2023 Gündem
Lise diploması olmadan üniversite kaydı olur mu? 2023 üniversite kaydı için lise diplaması şart mı?
Lise diploması olmadan üniversite kaydı olur mu? 2023 üniversite kaydı için lise diplaması şart mı? Üniversite kayıtları başlıyor. YKS tercih sonuçlarına göre herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleşen öğrencileri kayıt telaşı sardı. Milyonlarca öğrenci, "Lise diploması olmadan üniversite kaydı olur mu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Lise diplomasını henüz almayan ya da kaybedenler için kayıt işlemleri nasıl oluyor? Bazı öğrencilerin kabusu haline gelen konuyla ilgili detayları araştırdık. 2023 üniversite kaydı için lise diploması şart mı?
25.08.2023 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
Burslara zam gelecek mi 2023? KYK bursu ne kadar, KYK burs zammı olacak mı, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar olacak?
Burslara zam gelecek mi 2023? KYK bursu ne kadar, KYK burs zammı olacak mı, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar olacak? 17-18 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından üniversitelerin açılış tarihi dışında burslara zam gelip gelmeyeceği de gündeme geldi. Üniversite tercihlerini yapacak adaylar burslara zam gelecek mi, KYK bursuna ara zam olacak mı? sorularına yanıt arıyor. Peki, burslara zam ne zaman gelecek, KYK bursu ne kadar?
25.07.2023 Eğitim
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı
İstanbul Havalimanında tatil yoğunluğu yaşandı İlk, ortaöğretim ve lise kademelerindeki okullarda 2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ardından memleketlerine ve tatile gitmek için hava yolunu tercih eden vatandaşlar İstanbul Havalimanı'na akın etti.
17.06.2023 Gündem
(YKS başarı mesajları) Üniversite sınavına girecek öğrencilere başarı mesajları, YKS başarı dilekleri ve motive edici YSK’de başarılar sözleri!
(YKS başarı mesajları) Üniversite sınavına girecek öğrencilere başarı mesajları, YKS başarı dilekleri ve motive edici YSK’de başarılar sözleri! Sınav başarı mesajları 2023, YKS’ye girecek adayları rahatlatmak, onları motive etmek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Hayallerindeki üniversiteye girmek için yarın milyonlarca öğrenci ter dökecek. Biz de günün anlam ve önemine istinaden üniversite sınavına girecek öğrencilere başarı mesajları ve sözleri derledik. İşte toruna, kıza, oğlana, yeğene gönderilecek YKS başarı mesajları…
17.06.2023 Eğitim
Takdir teşekkür belgesi 2023 ortalaması kaçtır? 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla, nasıl alınır?
Takdir teşekkür belgesi 2023 ortalaması kaçtır? 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf takdir teşekkür belgesi kaç puanla, nasıl alınır? Takdir teşekkür belgesi 2023 ortalaması kaç puan sorusunun yanıtı merak ediliyor. Karne heyecanı başladı. Yaz tatiline çıkacak milyonlarca öğrenci sınıflarını belge alarak geçmek için harekete geçti. Kısa bir süre kaldı. Ancak 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf takdir teşekkür belgesi alabilmek için belirli bir ortalamayı yakalamak gerekiyor. Peki takdir teşekkür belgesi ortalaması kaç, 85 mi? İşte detaylar...
8.06.2023 Gündem
Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı yüz yüze mi olacak, öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu?
Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı yüz yüze mi olacak, öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu? Nisan 2. dönem ara tatille ilgili sorgulanan konu başlıklarından biri de seminerler oldu. MEB 2. Dönem ara tatil 17 Nisan’da başlıyor. Ara tatilde milyonlarca öğrenci ile birlikte öğretmenler için de ara başlıyor. Öğretmenler ara tatilde mesleki çalışma programını tamamlıyor. Peki, Öğretmen seminerleri 2023 ne zaman, zorunlu mu? Ara tatilde seminer var mı 2023? Seminerler online mı uzaktan mı olacak?
15.04.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Milyonlarca öğrenci heyecanla kar yağışını bekliyordu. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul dahil pek çok kentte kar yağışı başladı. Peki 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Valilikten kar açıklaması geldi mi?
5.02.2023 Eğitim
15 tatil uzayacak mı? Kar yağarsa  tatili uzar mı? 6 Şubat okullar açılıyor mu?
15 tatil uzayacak mı? Kar yağarsa tatili uzar mı? 6 Şubat okullar açılıyor mu? İstanbul'da beklenen kar yağışı için uyarılar devam ediyor. Hafta sonundan itibaren etkili olması beklenen kar yağışının Salı gününde zirve yapması bekleniyor. Yarıyıl tatiline devam eden milyonlarca öğrenci de "15 tatil uzayacak mı, kar yağarsa yarıyıl tatili uzar mı" sorularına yanıt aramaya başladı. Kar yağışı altında 15 tatilin uzama ihtimali için gözler de resmi makamlara çevrildi. Peki 6 Şubat okullar açılıyor mu?
3.02.2023 Gündem
Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lise 1. dönem karneleri saat kaçta dağıtılacak?
Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lise 1. dönem karneleri saat kaçta dağıtılacak? Karne heyecanı devam ediyor. Milyonlarca öğrenci 20 Ocak'ta alacakları karneyi bekliyor. Birinci dönemin sonunun gelmesiyle birlikte karnelerini saat kaçta alacaklarını merak edenler saatleri araştırmaya başladı. Peki karneler saat kaçta dağıtılacak 2023?
19.01.2023 Eğitim
Karne yazısı örnekleri ile karne tebrik mesajları 2023! İlkokul, ortaokul, lise karne kutlama mesajları resimli, kısa, farklı, güzel sözler!
Karne yazısı örnekleri ile karne tebrik mesajları 2023! İlkokul, ortaokul, lise karne kutlama mesajları resimli, kısa, farklı, güzel sözler! 2022-2023 Eğitim Öğretim 1. Yarıyıl tatili pazartesi başlıyor. Cuma günü öğrenciler karnelerini alacak. Milyonlarca öğrenci tatil mutluluğu yaşarken karne alan öğrencileri tebrik etmek isteyenler “karne tebrik mesajları ve karne yazısı örnekleri” araştırmasına başladı. Biz de günün anlam ve önemine istinaden “İlkokul, ortaokul, lise karne kutlama mesajları güzel sözler” derledik.
19.01.2023 Eğitim
Okullar açıldı mı, ilk gün ders var mı? 21 Kasım okullar açılıyor mu?
Okullar açıldı mı, ilk gün ders var mı? 21 Kasım okullar açılıyor mu? Okullarda ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen bugün ders başı yapacak. 9 günlük tatilin ardından okullarına geri dönen pek çok öğrenci ilk gün ders olup olmadığını araştırıyor. Peki, Okullar açıldı mı, ilk gün ders var mı? 21 Kasım okullar açılıyor mu? Okullarda ilk gün yoklama alınacak mı? İşte detaylar…
21.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milyonlarca Öğrenci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milyonlarca öğrenci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.