Kaç Gün

Kaç Gün

Son dakika kaç gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaç gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaç gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaç Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaç gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.085 kaç gün haberi bulunmuştur. Tüm kaç gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı?
Anneler Günü için geri sayım! Anneler günü ne zaman? kaç gün kaldı? Anneler Günü tarihi, annesine hediye almak ve güzel mesajlar göndermek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Anneler Günü ilk olarak 1908 yılında Anna Jarvis tarafından ABD'de kutlandı. Annelerin toplumdaki önemini vurgulayan Anneler Günü zamanla diğer ülkelere de yayılmıştır. İşte güncel 2024 Anneler Günü tarihi...
24.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Merkez Bankası faiz kararı (2024 Nisan PPK) ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak?
Merkez Bankası faiz kararı (2024 Nisan PPK) ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak? Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı faiz kararı için geri sayım başladı. Yatırımcılar, TCMB'nin nisan ayı için vereceği politika faizi kararını bekliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantısı hangi gün, kaç gün kaldı?
23.04.2024 Ekonomi
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor Bugün işe gidenler önce atıştıran sonra sağanak halinde devam eden sürpriz bir Nisan yağmuruyla karşılaştı. Hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı günlerde yağan yağmurun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 derece birden düşeceğini tahmin ettiği hava durumu için 6 ilde alarm durumuna geçti. Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın İstanbul, Ankara, İzmir'de yer yer su taşkınlarına sebep olabileceğini ifade edildi. Peki bugün hava yağmurlu mu? Yağmur kaç gün sürecek? İşte il il hava sıcaklıkları ve yağış durumu....
17.04.2024 Gündem
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi?
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi? 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı 3 gün sürecek. 3 günlük bayram tatili Cuma günü sona erecek. Bayram tatili sonrası olan 13 Nisan’da kargoların çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Peki, 13 Nisan kargolar açık mı, Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil?
11.04.2024 Yaşam
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı? Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024 Yaşam
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı?
Sağlık ocakları pazartesi açık mı, 8 Nisan aile hekimleri çalışıyor mu? Eczanelerin, polikliniklerin ve sağlık ocakların bayram tatili kaç gün 2024? Bayramda sağlık ocakları kapalı mı? Sağlık ocaklarının bayram mesaisi ile 10 günlük tatile dahil edilen pazartesi ve salı günü sağlık ocaklarının açık olup olmadığı da sorgulanmaya başlandı. Sağlık hizmetleri kalemlerinden biri olan sağlık ocaklarının 8 Nisan Pazartesi günü ile 9 Nisan Salı günündeki çalışma düzeni merak ediliyor. Peki, 8 Nisan sağlık ocağı açık mı, pazartesi günü sağlık ocakları tatil mi? 8 Nisan Pazartesi günü sağlık ocakları kapalı mı, aile hekimlerinde bayram tatili kaç gün 2024?
6.04.2024 Yaşam
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi?
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil öncesinde banka işlerini halledecekler 8 Nisan Pazartesi ile 9 Nisan Salı günü bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. 8 Nisan resmi tatil takviminde yer almıyor, ancak kamu çalışanları için tatil ilan edildi. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı, bayram tatilinde banaklar kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar çalışacak mı?
4.04.2024 Yaşam
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı?
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı? Bayram tatilinde bankaların çalışma durumu için araştırmalar hızlandı. Bu yıl Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan tarihine denk geliyor. Dini bayramlar kategorisine yer alan Ramazan Bayramı'nda kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığına duyurunca kargo firmalarının çalışma günleri merak ediliyor. Peki, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo firmaları açık mı kapalı mı, PTT, MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat kargo kaç gün kapalı?
4.04.2024 Gündem
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor?
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor? Borsa bayram tatilinde kapalı mı, bayramda borsa açık mı 2024? Bayram tatilinin 9 olduğunun duyurulmasının ardından bayram tatili boyunca bazı kurumların da kapalı olması nedeniyle yatırımcılar borsanın bayram mesaisini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı 9 günlük tatilde borsanın işlem görüp görmeyeceği merak konusu oldu. Peki, borsa 9 gün kapalı mı, bayramda borsa kaç gün kapalı, borsa 9 gün tatil mi?
3.04.2024 Ekonomi
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil?
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil? 31 Mart Pazar günü Türkiye yerel yöneticilerini seçti. MEB tarafından yapılan duyuruya göre, seçim sonrası 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Veliler ve öğrenciler 2 Nisan gününün tatil olup olmayacağına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Peki, 2 Nisan 2024 okullar tatil mi? Okullar 2 Nisan’da var mı 2024?
1.04.2024 Gündem
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak? 31 Mart Pazar günü Türkiye'de yerel seçimler gerçekleşecek ve bu seçimlerde okullar da oy kullanımına açılacak. Sandık görevlisi olarak görev alacak birçok öğretmen bulunuyor. Geçmişte, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi olacak?
29.03.2024 Gündem
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu!
Seçime kaç gün kaldı? Yerel Seçim hangi gün yapılacak? Seçim yasakları belli oldu! 31 Mart yerel seçim için geri sayım başladı. Tarih yaklaşırken de seçimle ilgili yasaklar ve ayrıntılar da araştırılmaya başlandı. Peki seçime kaç gün kaldı? Yerel seçim hangi gün yapılacak? 2024 seçim yasakları ve seçmen sorgulama hakkında bilgiler haberimizde.
26.03.2024 Gündem
Ramazan Bayramı 2024 ve ara tatil ne zaman? Nisan ara tatili kaç gün 2024?
Ramazan Bayramı 2024 ve ara tatil ne zaman? Nisan ara tatili kaç gün 2024? Ara tatil için yapılan araştırmalar gündemdeki yerini koruyor. 2024 Nisan ara tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sorularının yanıtı merak ediliyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ara tatili heyecanla bekliyor. Peki, Nisan ara tatili kaç gün 2024? Nisan ara tatil ne zaman bitiyor?
25.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Ramazan Bayramı tatiline ilişkin net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi. 2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyledi. Peki, Ramazan Bayramı sonrası okullar ne zaman açılacak? Okullarda ramazan tatili ne zaman 2024?
23.03.2024 Yaşam
2024 MEB TAKVİMİ: Okullar ne zaman kapanacak 2024, okulların açılmasına kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman? 2024 ve 2025 eğitim öğretim yılı takvimi
2024 MEB TAKVİMİ: Okullar ne zaman kapanacak 2024, okulların açılmasına kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman? 2024 ve 2025 eğitim öğretim yılı takvimi MEB'in akademik takvimine göre, okulların açılış ve kapanış tarihleri belirlendi. Öğrenciler, geçen Eylül ayında 2023-2024 öğretim yılı için sınıflarına yerleşti. İkinci dönem ise 5 Şubat'ta başladı. Öğrenciler şimdi merakla, "Okullar ne zaman kapanacak? Karneler ne zaman verilecek?" gibi soruların yanıtlarını arıyorlar.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaç Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaç gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.