Masterchef Türkiye

Masterchef Türkiye

Son dakika MasterChef Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 masterchef türkiye haberi bulunmuştur. Tüm masterchef türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu?  2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı?
MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? 2023 MasterChef birincisi kim? All Star finaline kimler kaldı? Masterchef Türkiye 2023 şampiyonu büyük final neticesinde canlı yayında belli oldu. Esra Tokelli ve Tahsin Küçük Masterchef birincisi olabilmek için kıyasıya mücadele verdi. MasterChef All Star yarışmasında heyecan sona ererken şampiyonun kim olduğu izleyicilerin gündemindeki yerini aldı. Peki, MasterChef Tahsin mi, Esra mı ödülü aldı? 2023 Masterchef birincisi kim oldu? MasterChef finale kimler kaldı?
9.01.2024 Televizyon
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu!
MasterChef Türkiye All Star'da ikinci ceketin sahibi belli oldu! MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlarPazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı?
27.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları
Money Bags nasıl yapılır? Masterchef Money Bags tarifi ve malzemeler: İşte Evde Money Bags yapmanın püf noktaları 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye programında, yarışmacılar Tayland gecesi konsepti altında oldukça özel bir görevle karşılaştılar: Money Bags yapımı. Tezgah başına geçen yarışmacılar, bu zorlu görevde Tayland mutfağının lezzetini yansıtmaya çalıştı.
29.11.2023 Televizyon
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı
Çağla Altunkaya'nın spor şıklığı 'MasterChef Türkiye' ve 'Survivor' gibi çok izlenen yarışmaların yapımcısı olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın genç sevgilisi Çağla Altunkaya, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
20.11.2023 Magazin
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında?
Pasta Şefi Atonio Bachour kimdir? MasterChef jüri konuğu Atonio Bachour nereli, kaç yaşında? Ödüllü Pasta şefi Antonio Bachour MasterChef All Star'a konuk oldu. MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacak isim olan Antonio Bachour hakkındaki araştırmalar hızlandı. 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçilen, 2011 ödülüne da aday gösterilerek 2012 Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi Zest Ödülü'nü kazanan Atonio Bachour merak ediliyor. Peki, Antonio Bachour kimdir, nereli, kaç yaşında? Pasta şefi Antonio Bachour’ın hayatı…
11.11.2023 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni “MasterChef Türkiye” yarışmasının jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Roksan Kunter’in sunduğu “Roksan ile Laf Arası” programına konuk oldu. Ünlü şef bu kez özel hayatına dair yaptığı itiraflarla gündeme geldi. Kariyerinden MasterChef Türkiye programına, Fenerbahçe’den Avustralya’daki hayatına kadar birçok detay verdi.
11.09.2023 Magazin
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği!
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği! TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye All Star'ın son bölümüne, Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu. "Buradan patrona seslenmek istiyorum" diyen ünlü şef, zam istediğini söyledi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun cevabı ve yapımcı İrem Kanan'ın tepkisi ise dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
Danilo Zanna'dan 'Türkiye’yi terk ediyor' iddiasına yanıt!
Danilo Zanna'dan 'Türkiye’yi terk ediyor' iddiasına yanıt! MasterChef Türkiye ile tanıdığımız İtalyan şef Danilo Zanna Sarıyer'de kendi restoranı önünde işten çıkarılan iki çalışanı tarafından darp edilmişti. Olayın ardından ülkeyi terk edeceği söylenen Zanna, iddialara sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
26.07.2023 Magazin
Masterchef'te kim elendi? Masterchef'te sürpriz veda! Elenen isim belli oldu
Masterchef'te kim elendi? Masterchef'te sürpriz veda! Elenen isim belli oldu Masterchef'te son dakika gelişmesi. Masterchef All Star'da yeni sezon dolu dizgin gidiyor. Ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı. Masterchef'in son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti. İşte tüm detaylar...
23.07.2023 Magazin
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü! 'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...
17.07.2023 Magazin
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit?
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit? MasterChef Türkiye'de gergin bir akşam yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef ise çok sinirlendi. Yarışmacıların yaptığı harekete sinirlenen Mehmet Şef, 'Var mı başka babayiğit' diyerek yarışmacıları kulise gönderdi. İşte tüm detaylar...
9.07.2023 Magazin
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile dadısını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti
Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile dadısını paylaştı! Yazdığı not dikkat çekti Son günlerde yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasıyla gündemde olan Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen Melisa ile bakıcısını paylaştı. Ilıcalı'nın yazdığı not dikkat çekti.
2.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı! 'Mekanın sahibi geri geldi'
İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı! 'Mekanın sahibi geri geldi' Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Fenomen yarışmanın 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu.
24.06.2023 Magazin
MasterChef ile ismi bilinen Şırdancı Mehmet'e THY'den şok! Altı ay bilet yok
MasterChef ile ismi bilinen Şırdancı Mehmet'e THY'den şok! Altı ay bilet yok Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçakta çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan 'MasterChef Türkiye' yarışmacısı Mehmet Sur, kara listeye alındı. Havayolu şirketinin, skandal hareketi tepki çeken 'Şırdancı Mehmet'le ilgili karar dikkat çekti.
21.06.2023 Magazin
'MasterChef Türkiye All Star'da yedek kadroya giren isimler belli oldu!
'MasterChef Türkiye All Star'da yedek kadroya giren isimler belli oldu! Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Yılmaz Öztürk'ün jüri koltuğunda oturduğu 'MasterChef All Star 2023'te, 2018-2019 sezonundan 'All Star' ana kadrosuna giren beş isim belli olmuştu. MasterChef'in yeni bölümünde, ilk grupta başarılı olamayan yedi isimden, yedek kadroya giren isimler belli oldu.
20.06.2023 Magazin
MasterChef All Star'da sürpriz! Ana kadroya giren son isim belli oldu
MasterChef All Star'da sürpriz! Ana kadroya giren son isim belli oldu MasterChef All Star 2023'te büyük sürpriz! Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Yılmaz Öztürk'ün jüri koltuğunda oturduğu MasterChef All Star 2023, yeni bölümüyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yarışmanın son bölümünde, MasterChef'in 2018-2019 kadrosundan 'All Star' ana kadrosuna giren son isim belli olurken, Faruk Batuhan Öner'in tabağından çıkan sert yiyecek ise şefleri şaşırttı.
18.06.2023 Magazin
'MasterChef Türkiye All Star'da tansiyon yükseldi! Ana kadroya giren üçüncü isim belli oldu
'MasterChef Türkiye All Star'da tansiyon yükseldi! Ana kadroya giren üçüncü isim belli oldu Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Yılmaz Öztürk'ün jüri koltuğunda oturduğu MasterChef All Star 2023'ün üçüncü bölümü TV8 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yarışmanın son bölümünde, 'All Star' ana kadrosuna giren üçüncü yarışmacı belli olurken, mutfakta tansiyon yükseldi.
17.06.2023 Magazin
MasterChef geri döndü! All Star ana kadrosuna giren ilk isim belli oldu
MasterChef geri döndü! All Star ana kadrosuna giren ilk isim belli oldu MasterChef Türkiye, 'All Star' formatı ile ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz yıllarda yarışmada iz bırakan isimlerin mücadele edeceği yarışmada, 'All Star' ana kadrosuna giren ilk yarışmacı belli oldu. İlk bölümde yer almayan Somer Şef, programa Avustralya'dan bağlandı ve MasterChef'in ilk bölümünde neden yer almadığını da açıkladı.
14.06.2023 Magazin
MasterChef All Star kadrosunda iki şampiyon isim belli oldu Survivor fiyasko çıktı, MasterChef All Star bomba gibi geliyor!
MasterChef All Star kadrosunda iki şampiyon isim belli oldu Survivor fiyasko çıktı, MasterChef All Star bomba gibi geliyor! MasterChef All Star 2023 heyecanla bekleniyor. 14 Haziran 2023 tarihinde ilk bölümü tv8'de yayınlanacak yarışmadan ilk tanıtım geldi. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna jüri koltuğunda olacak. Yarışmacı kadrosunun merak edildiği MasterChef Türkiye All Star'da 2020 sezonu dahil birçok yıldan oyuncunun olması bekleniyor. Herkesin beklediği isim kadroya girdi. İşte muhtemel MasterChef All Star 2023 kadrosu...
1.06.2023 Televizyon
MasterChef Türkiye All Star 2023 ne zaman başlıyor? MasterChef All Star 2023 jüri üyeleri kimler?
MasterChef Türkiye All Star 2023 ne zaman başlıyor? MasterChef All Star 2023 jüri üyeleri kimler? MasterChef Türkiye All Star 2023 başlıyor. TV8'de yayınlanan ve jüri üyelikleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna'nın yaptığı yarışma yeni sezonda All Star kadrosunu topluyor. Survivor finalinin ardından başlayacak olan MasterCHef All Star 2023 ne zaman başlıyor? Jüri üyeleri kimler olacak? İşte yarışma hakkında detaylar...
1.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.