Kim Elendi

Kim Elendi

Son dakika kim elendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kim elendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kim elendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kim Elendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kim elendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 kim elendi haberi bulunmuştur. Tüm kim elendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu?
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu? Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın eleme adayları belli oldu. Kadın elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 kadın yarışmacı eleme adayı olarak düelloya çıktı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 kim elendi?
16.03.2024 Magazin
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor?
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor? Survivor All Star 29 Şubat düellosunda yarışmacılar parkura çıkıyor. Kıran kırana geçecek eleme düellosu öncesi bir de ödül oyunu yapılacak. Yarışmacılar ödül oyunundan sonra düelloya çıkacak. Bu hafta Survivor'da kadın elemesi var. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi? Düelloyu kim kaybetti? İşte Survivor All Star'da düelloya kalan yarışmacılar...
29.02.2024 Magazin
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu Gelinim Mutfakta 16 Şubat puan durumu merak ediliyor. 4 gelin, 4 kayınvalidenin mücadelesi devam ediyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin’in tabakları puanladığı Gelinim Mutfakta bugün 1. kim oldu, çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16.02.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
MasterChef All Star'da son 7 belli oldu! MasterChef'te elenen son isim kim oldu?
MasterChef All Star'da son 7 belli oldu! MasterChef'te elenen son isim kim oldu? MasterChef All Star yarışmasında bu haftanın elenen ismi ise şeflerin oylarıyla gecenin sonunda netlik kazandı. Son yedinin açıklandığı Masterchef'te şampiyonun belli olması için geri sayım başladı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? İşte 24 Aralık 2023 Pazar günü MasterChef All Star'a veda eden isim...
25.12.2023 Televizyon
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar...
MasterChef kim elendi? 26 Kasım MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte adaylar... Büyük heyecan bu akşam yaşanıyor. Finale adım adım giden lezzet yarışması MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir eleme gecesi yaşanıyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Sosyal medyada yer alan iddialara göre MasterChef Alican Sabunsoy yarışmaya veda etti. Ancak bugün siyah önlüğü giyip tezgah başına geçecek adaylar potadan kurtulmaya çalışacak. Peki 26 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Televizyon
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu MasterChef All Star'da 19 Kasım Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana mücadele sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Kimin elendiği seyirci tarafından merak edilse de büyük bir detay ortaya çıktı. Eleme adaylarından bir yarışmacı MasterChef All Star resmi instagram hesabını takipten çıkarak elendiğini ifşa etmiş oldu. Peki 19 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu?
Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu: Gelinim Mutfakta’da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’da bugünün puan durumu araştırılıyor. Her gün verilen puanlar sonucunda bir kişi bilezik alırken, günlük de günün birincisi belli oluyor. Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını kim aldı, hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 16 Kasım 2023…
16.11.2023 Televizyon
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. 5 Kasım MasterChef All Star'dan kim elendi sorusu da gündemdeki yerini koruyor. 7 eleme adayı potadan çıkmak için tezgah başına geçti. Ancak gecenin sonunda elenen ismi duyanlar şaşırmadı. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.
5.11.2023 Televizyon
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli?
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli? MasterChef Barış elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Kasım MasterChef All Star eleme gecesinde potada büyük bir rekabet yaşandı. Haftanın eleme adayları tezgah başında kıyasıya yarıştı. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren adaylardan elenen isim herkesi şoka soktu. Seyirci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla MasterChef'e veda eden isim hakkında flaş ifadeler kullandı.
5.11.2023 Televizyon
Bir şampiyon daha gitti! 29 Ekim MasterChef All Star'dan elenen son isim kulakları tırmaladı!
Bir şampiyon daha gitti! 29 Ekim MasterChef All Star'dan elenen son isim kulakları tırmaladı! MasterChef All Star'da elenen son isim 29 Ekim akşamı belli oldu. Cumhuriyet Bayramı'na özel pasta konseptli bir gecenin yaşandığı yarışmanın son bölümünde haftanın eleme adayları arasında en beklenmeyen isim yarışmaya veda etti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabetin devam ettiği yarışmada 2022 şampiyonu da elenenler arasına katıldı.
29.10.2023 Televizyon
MasterChef Metin Yavuz elendi mi? MasterChef All Star Metin Yavuz kimdir, nereli?
MasterChef Metin Yavuz elendi mi? MasterChef All Star Metin Yavuz kimdir, nereli? MasterChef Metin Yavuz elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 29 Ekim MasterChef All Star eleme gecesinde sürpriz bir isim veda etti. Cumhuriyet Bayramı'na özel pasta konseptiyle tezgah başına geçen şef adayları en iyi pastayı çıkarmak için yarıştı. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Peki MasterChef All Star Metin elendi mi? Metin Yavuz kimdir, nereli? İşte detaylar...
29.10.2023 Televizyon
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü!
Kimse beni durduramaz dedi, elendi! 22 Ekim MasterChef All Star'da Alican, son ikide hesabı gördü! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 22 Ekim MasterChef kim elendi sorusu da cevabını bulmuş oldu. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları netleşti. Bu akşam adaylar potadan kurtulmak için tezgah başına geçti. Son ikiye kalan MasterChef Alican ve MasterChef Azize oldu. İki Adanalının rekabetinde gülen taraf Alican Sabunsoy oldu. Gelin MasterChef All Star yeni bölümde yaşananlara birlikte bakalım.
23.10.2023 Televizyon
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu!
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu! MasterChef All Star'da elenen son isim belli oldu. 8 Ekim MasterChef kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana yaşanan mücadelede eleme adayları tezgah başına geçti. Seyirci, haftaın eleme adayları arasından MasterChef Alican'ın elenip elenmediğini araştırmaya başladı. İşte bu akşam MasterChef'e veda eden isim...
8.10.2023 Televizyon
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu?
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu? MasterChef Eda elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 8 Ekim MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana rakabet bu akşam elenen ismin belli olmasıyla son buldu. MasterChef Alican elendi mi sorusuna yanıt arayan seyirci son elenen ismi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
8.10.2023 Televizyon
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 1 Ekim MasterChef All Star'da kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Eski şampiyonların kadroya dahil olduğu yarışmada kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonra haftanın eleme adayları belli oldu. Ancak yarışmaya son gelen ismin elenmesi şok yarattı.
1.10.2023 Televizyon
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı!
Şampiyonlar geldi O gitti! 24 Eylül MasterChef All Star'dan elenen isim herkesi şaşırttı! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Eylül MasterChef kim elendi sorusu da cevabını buldu. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli oldu. Kırmızı ve mavi takımın arasındaki rekabet kıran kırana devam etti. Eski şampiyonların ve finalistlerin bu hafta geleceği MasterChef All Star'dan elenen son isim herkesi şaşırttı.
24.09.2023 Televizyon
MasterChef Sefa elendi mi? Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Sefa elendi mi? Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 24 Eylül MasterChef All Star kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Haftanın eleme adayları arasında yer alan ve hayranları tarafından her adımı takip edilen MasterChef Sefa elendi mi? MasterChef Sefa Okyay Kılıç kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
24.09.2023 Televizyon
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gamze elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde potada ismi olan başarılı yarışmacı Gamze Tosun hakkında araştırmalar başladı. All Star kadrosunda 19. olarak giren ve performansıyla dikkat çeken MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
17.09.2023 Televizyon
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor!
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül MasterChef ödül oyunu yine kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet giderek yükseliyor. Balık tariflerinin yapıldığı ödül oyununda kazanan isim de belli oldu. Ancak hafta başında sosyal medyada yapılan bir yorum ses getirdi. Paylaşımlara göre 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde O'nun ismi çıkacak.
17.09.2023 Televizyon
Gitmeyecek tek adaydı, elendi! 3 Eylül MasterChef All Star'da elenen son isim O oldu!
Gitmeyecek tek adaydı, elendi! 3 Eylül MasterChef All Star'da elenen son isim O oldu! MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 3 Eylül MasterChef kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana geçen bir haftanın ardından Esra ve Alican'ın kaptanı olduğu kırmızı ve mavi takım arasında bu akşam son kez kapışma yaşanıyor. 7 eleme adayından birisi bu akşam MasterChef Şampiyonu olma hayallerine veda ediyor. Öte yandan MasterChef Çağatay hastalığı nedeniyle yarışmadan çekildi. Peki MasterChef elenen kim oldu?
3.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kim Elendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kim elendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.