Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

Son dakika Mehmet Yalçınkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Yalçınkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Yalçınkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Yalçınkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet yalçınkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 mehmet yalçınkaya haberi bulunmuştur. Tüm mehmet yalçınkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı MasterChef All Star programının yeni bölümünde dikkat çeken tatlı, Şambali oldu. Sokak yemekleri temalı bu bölümde, 28 Kasım Salı günü yayınlanan 163. bölümde Şambali tatlısının tarifi paylaşıldı. Şambali tatlısının popülerliği, programı izleyenleri meraklandırdı ve tarif araştırmalarına yöneltti. Programın sevilen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun bulunduğu yarışta, günün öne çıkan lezzeti Şambali oldu. Türk mutfağının özel tatlarından biri olan Şambali, genellikle irmik, şeker, su, limon suyu gibi malzemelerle yapılır.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Gecenin sonunda haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlenirken, 20 dakika menemen yapıldı.
17.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Bölüm sonunda ise ödül oyununu ve 100 bin TL'yi kazanan isim belli oldu.
14.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacı Sergen Somer Şef'i sinirlendirdi. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
13.10.2023 Televizyon
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Masterchef All Star'da  Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı
Masterchef All Star'da Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı MasterChef All Star'ın ekranlara gelen 11 Eylül tarihli 85. son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi döneri yapmak için tezgah başında zamanla mücadele etti. Kıran kırana yarışın sonunda bütün yarışmacıların dönerini tadan jüri üyelerinden Mehmet Şef, rahatsızlandı.
12.09.2023 Televizyon
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu!
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşananlar unutulmayacak. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorgusuna başlayan izleyici duyduklarıyla şok oldu. Dilara, kendisini potaya sokan MasterChef Alican Sabunsoy'A laf atınca yarışmacının ateşi yükseldi. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan izin alıp stüdyoyu terk etti. Öte yandan eleme adayları arasında yer alan Eray, dolaba koyduğu tabağı görünce kahroldu.
27.08.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi?
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da elenen son isim belli oluyor. 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonucunda eleme adayları belli oldu. Bu akşam tüm adaylar şeflere tabaklarını beğendirmeye çalışarak potadan çıkmaya çalışacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun huzurunda gerçekleleşecek eleme gecesinde heyecan dorukta olacak. Peki MasterChef kim elendi?
13.08.2023 Televizyon
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu MasterChef All Star'da şampiyonlar buluşmaya devam ediyor. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı yarışmada kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadeleleri devam ediyor. Alican Sabunsoy'un ardından Barbaros Yoloğlu'nun katıldığı yarışmaya bir şampiyon daha geliyor.
10.08.2023 Televizyon
27 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
27 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterCHef All Star'da haftanın 3'üncü takım oyunu bu akşam oynanıyor. 27 Temmuz MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündem oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Peki MasterChef eleme adayları kimler oldu?
27.07.2023 Televizyon
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği!
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği! TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye All Star'ın son bölümüne, Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu. "Buradan patrona seslenmek istiyorum" diyen ünlü şef, zam istediğini söyledi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun cevabı ve yapımcı İrem Kanan'ın tepkisi ise dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü!
MasterChef Güzide sosyal medyadan ateş püskürdü! 'MasterChef Türkiye 2019'da yarı finale kadar yükselme başarısı gösteren Güzide Mertcan, 'All Star' sezonunda ise ilk elenen yarışmacı oldu. "Sona kadar gitmeyeceksem vakit harcamanın anlamı yok" sözleri nedeniyle bilerek elendiği konuşulan MasterChef Güzide, sosyal medya hesabından ateş püskürdü İşte detaylar...
17.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı!
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı! MasterChef All Star'da mavi takımın kaptan Sergen Özen balkonda uyudu. Özgüveni tam olan kaptan MasterChef Sergen, kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununda arka sıraya geçip uyudu. Bu anlarda şef Mehmet Yalçınkaya yukarı çıkıp başarılı yarışmacıyı böyle uyandırdı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star 2023 kadrosu (ilk 20) | 2023 Masterchef yarışmacıları belli oldu, mücadele başlıyor!
MasterChef All Star 2023 kadrosu (ilk 20) | 2023 Masterchef yarışmacıları belli oldu, mücadele başlıyor! MasterChef All Star ana kadrosu belli oldu. tv8'de yayınlanan yarışmanın 20. yarışmacısı da Gamze Tosun oldu. Böylelikla ana kadro mücadeleri için tezgah başına geçen geçmiş sezon yarışmacılarından 20 isim tamamlandı. Şef Mehmet Yalçınkaya, yeni bölümde MasterChef Fatma Nur ile ilgili yeni açıklamayı yaptı. Bilindiği gibi fragmanda, Fatma Nur'un devam edemeyeceğini belirtmişti. İşte MasterChef 2023 ana kadro yarışmacıları liste
7.07.2023 Televizyon
MasterChef Fatma Nur'a ne olduğu ortaya çıktı! MasterChef Fatma All Star'dan neden ayrıldı?
MasterChef Fatma Nur'a ne olduğu ortaya çıktı! MasterChef Fatma All Star'dan neden ayrıldı? MasterChef Fatma Nur'a ne oldu sorusu günün en çok konuşulan konusu oldu. Ana kadro yarışmalarına katılan başarılı isim, 2022 yarışmacıları arasındaydı. Ancak yeni bölüm fragmanında Şef Mehmet Yalçınkaya, Fatma Nur'un ayrıldığını açıkladı. Seyirci ise "MasterChef Fatma Nur'a ne oldu, yarışmadan ayrıldı mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
6.07.2023 Televizyon
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'da ana kadro mücadelesi sürüyor! Dördüncü isim belli oldu
MasterChef All Star'da ana kadro mücadelesi sürüyor! Dördüncü isim belli oldu MasterChef All Star'da ana kadroya girmek için yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Osman Sezener'in jüri koltuğuna oturduğu MasterChef'in yeni bölümünde, 2022 sezonundan ana kadroya giren dördüncü kişi belli oldu.
6.07.2023 Magazin
MasterChef jürisi Osman Sezener nereli, kaç yaşında? Osman Sezener'in restorantı var mı?
MasterChef jürisi Osman Sezener nereli, kaç yaşında? Osman Sezener'in restorantı var mı? MasterChef All Star'da haftanın konuk jürisi Şef Osman Sezener oldu. Somer Sivrioğlu'nun yerine Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yanına konuk olan Osman Sezener'in kim olduğyla ilgili araştırmalar başladı. Peki MasterChef jürisi Osman Sezener kimdir? İşte detaylar...
4.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu?
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu? MasterChef 2023'te aşk yeniden alevlendi. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk jürinin yaptığı yemek yarışmasında eski sezonlardan isimler ana kadro mücadelesi veriyor. 2021 sezonun en dikkat çeken iki ismi Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yeniden sevgili oldukları iddia edildi.
2.07.2023 Televizyon
MasterChef'te yarışmacı gözyaşlarını tutamadı! "Şefim ağlatmayın beni"
MasterChef'te yarışmacı gözyaşlarını tutamadı! "Şefim ağlatmayın beni" TV8 ekranlarında Masterhef heyecanı devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk şef Ömür Akkor'un jüri koltuğunda oturduğu programın yeni bölümünde, 2020 sezonundan, yedek kadroya girmeye hak kazanan isimler belli oldu. Sedat Tuncer, 2020 yılında kaybettiği annesiyle ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.
2.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yalçınkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet yalçınkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.