Masterchef Eleme

Masterchef Eleme

Son dakika MasterChef eleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef eleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef eleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Eleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef eleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 masterchef eleme haberi bulunmuştur. Tüm masterchef eleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu
MasterChef All Star'da pota kaynıyor! Haftanın ikinci eleme adayı da belli oldu tv8'de yayınlanan MasterChef All Star'da heyecanın dozu giderek yükseliyor. Aralık ayında veda edecek isimler arasında ikinci isim de katıldı. Dün akşam yayınlanan bölümde takım ve dokunulmazlık oyunları oynandı. Takımlarda kaybedenler bireysel dokunulmazlık oyununda rekabete devam etti. Haftanın eleme potasına giren ikinci isim de belli oldu.
21.12.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı
Masterchef All Star'da eleme gecesi! Şefler bile veda eden isme şaşırdı Masterchef All Star'da geri sayım başladı. 4 eleme adayı ekrana gelen son bölümde kıyasıya mücadele etti. Oyunlar sonrası aynı puanı alan iki isim düello yemeği yaptı. Düello yemeği sonucu Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu.
11.12.2023 Magazin
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da değişen sistemle birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Hasan ve Barbaros'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Konseptin sokak lezzetleri olduğu yeni bölümde adayların yarışması görülmeye değerdi. Peki 28 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Tanya'nın elenmesinden sonra takım kaptanları ve takımlar belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasında yeni haftada da kıran kırana rekabet yaşanacak. Gözler bu akşamki yarışta... Peki 14 Kasım MasterChef eleme adayları kim oldu?
14.11.2023 Ünlüler Dünyası
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. 5 Kasım MasterChef All Star'dan kim elendi sorusu da gündemdeki yerini koruyor. 7 eleme adayı potadan çıkmak için tezgah başına geçti. Ancak gecenin sonunda elenen ismi duyanlar şaşırmadı. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.
5.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 2 Kasım MasterChef eleme adayının belli olacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında Güllaç tarifi rekabeti yaşandı. Alican Sabunsoy'un hastalığı sonrası geri döndüğü yarışmada yine kıran kırana mücadele yaşandı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
2.11.2023 Televizyon
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu?
31 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık heyecanı devam ediyor. 31 Ekim MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabet devam etti. Yeni haftanın takımlarınn belli olmasıyla hafta eleme adayları da netleşmeye devam ediyor. Peki 31 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
31.10.2023 Televizyon
Tahsin yüzünden ikisinin de başı yandı! MasterChef All Star'da yaptığıyla ortalığı karıştırdı!
Tahsin yüzünden ikisinin de başı yandı! MasterChef All Star'da yaptığıyla ortalığı karıştırdı! MasterChef All Star'da böyle bir eleme gecesi hiç yaşanmadı. 29 Ekim MasterChef eleme gününde tabakların yerini değiştirdi, iki ismin başını yaktı. Olayın başrolünde MasterChef Tahsin vardı. Tabakların yerini değiştiren yarışmacı, Metin ve Tanya'nın değerlendirmeye alınmamasına neden oldu. MasterChef Metin Yavuz'un elenmesinde en büyük pay onun oldu.
29.10.2023 Televizyon
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu?
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu? MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 26 Ekim MasterChef eleme adaylarının belli olacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Hamur işi sokak lezzetlerinin yapılacağı bu akşam şef adayları tezgah başında ter döktü. İşte 26 Ekim MasterChef All Star'da yaşananlar...
26.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı gecenin sonunda belli olacak. Burger tariflerinin yapılacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında ikili düellolar yapılacak. Peki 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...
24.10.2023 Televizyon
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Hasan ve Kıvanç'ın takım kaptanı olduğu yeni haftada ilk dokunulmazlık oyunu da Karadeniz yöresine ait cicirya pidesi tarifiyle başlıyor. Peki 10 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
10.10.2023 Televizyon
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu?
Barış ve Barbaros gerilimi temaslı kavgaya dönüştü! 5 Ekim MasterChef All Star'da kim diskalifiye oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef All Star yeni bölümde Barış ve Barbaros arasında yaşanan gerilim yarışmanın tarihteki ilk temaslı kavgası oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana rekabet devam etti. Peki Barış elendi mi, diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
5.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Kerem ve Barbaros'un takım kaptanları olduğu kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Bu akşam Karadeniz'in en meşhur yemeklerinin yapıldığı yarışmada şeflere en iyi tabaklar sunuldu. Peki 3 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
3.10.2023 Televizyon
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu
Son geldi ilk gidiyor! 1 Ekim MasterChef All Star'da elenene son isim belli oldu MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 1 Ekim MasterChef All Star'da kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Eski şampiyonların kadroya dahil olduğu yarışmada kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonra haftanın eleme adayları belli oldu. Ancak yarışmaya son gelen ismin elenmesi şok yarattı.
1.10.2023 Televizyon
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
26 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. 26 Eylül MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusu da cevabını buldu. Kore mutfağından tariflerin yapılacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Peki 26 Eylül MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
26.09.2023 Gündem
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu
Finalistleri tek tek eleyeceğim dedi haftanın eleme adayı oldu! MasterChef All Star'da adaylar belli oldu MasterChef All Star'da haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. 21 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merakla araştırıldı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki bademli yemekler rekabeti sonrası son iki eleme adayı da belli oldu. Finalistleri tek tek eleyeceğim diyen MasterChef Sergen, haftanın eleme adayı oldu. Ancak onu gönderen bir finalistti.
23.09.2023 Televizyon
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bademli yemeklerin şef adaylarından istedği lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Özellikle MasterChef Alican'ın hayranlarının dikkatle takip ettiği All Star'da oyunlar da heyecanlı geçiyor. Mavi takım kaptanı Ayaz'ın bu akşam Alican'a yemek vermemesi sosyal medyada gündem oldu.
21.09.2023 Televizyon
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gamze elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde potada ismi olan başarılı yarışmacı Gamze Tosun hakkında araştırmalar başladı. All Star kadrosunda 19. olarak giren ve performansıyla dikkat çeken MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
17.09.2023 Televizyon
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor!
17 Eylül eleme potasından onun ismi çıkacak! MasterChef All Star'da ödülü kazandı, gidiyor! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 14 Eylül MasterChef ödül oyunu yine kıran kırana geçti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet giderek yükseliyor. Balık tariflerinin yapıldığı ödül oyununda kazanan isim de belli oldu. Ancak hafta başında sosyal medyada yapılan bir yorum ses getirdi. Paylaşımlara göre 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde O'nun ismi çıkacak.
17.09.2023 Televizyon
MasterChef Suna elendi mi? MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Suna elendi mi? MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında? MasterChef Suna elendi mi sorusunun yanıtı merak eidliyor. 10 Eylül MasterChef eleme gecesinde yaşananlar sonrası yarışmadan elenen son isim Suna oldu. Suna Aydın, gözyaşları içerisinde veda etti. "Gidebildiğim yere kadar gidecektim" açıklamasını yapan MasterChef Suna, mutfak sanatları akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Peki, MasterChef Suna kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, MasterChef yarışmacısı Suna Aydın'ın hayatı ve çalıştığı yerle ilgili bilgiler.
10.09.2023 Gündem
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Esra ve Alican'ın takım kaptanları olduğu yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Ancak bir detay bölüme damga vurdu. Geçtiğimiz hafta kadroya dahil olan MasterChef Kerem tek sözüyle ayarı verdi. Mavi takımda çıkması beklenen kaos ilk günden kendini gösterdi. Peki 29 Ağustos MasterChef eleme adayı kim oldu?
29.08.2023 Televizyon
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı!
Barbaros bir hareketiyle hayalleri yıktı! MasterChef All Star'da eleme adayını seçerken kahkaha attı! MasterChef All Star'da Barbaros Yoloğlu'nun yaptığı hareket konuşuluyor. Yeni haftanın takım kaptanları Sergen ve Tahsin olmuştu. Kırmızı ve mavi takım bu akşam ilk kez karşı karşıya geldi. Takım oyununu açık ara Sergen'in takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununa çıkan şef adaylarından Dilara, potaya gönderdiği ismi açıklarken kahkaha attı.
24.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Eleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef eleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.