Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

Son dakika Somer Sivrioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Somer Sivrioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Somer Sivrioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Somer Sivrioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan somer sivrioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 somer sivrioğlu haberi bulunmuştur. Tüm somer sivrioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı
Masterchef All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacı canlı yayında fenalaştı MasterChef All Star Türkiye'de şampiyon belli oldu. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin kıyasıya mücadele etti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de nefesler tutulmuştu. MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? sorusu bugün yanıt buldu. İşte MasterChef All Star Türkiye'nin yeni şampiyonu...
7.01.2024 Magazin
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu
MasterChef All Star'da kaptanlık yarışında sokak yemekleri yapıldı! Türkiye ve Meksika mutfağı şeflere sunuldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanlarının belirlendiği gecede, yarışmacılar Türkiye ve Meksika'nın sokak yemeklerinden yaptı.
12.12.2023 Televizyon
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı
Masterchef Şambali tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Şambali tatlısının malzemeleri ve yapımı MasterChef All Star programının yeni bölümünde dikkat çeken tatlı, Şambali oldu. Sokak yemekleri temalı bu bölümde, 28 Kasım Salı günü yayınlanan 163. bölümde Şambali tatlısının tarifi paylaşıldı. Şambali tatlısının popülerliği, programı izleyenleri meraklandırdı ve tarif araştırmalarına yöneltti. Programın sevilen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun bulunduğu yarışta, günün öne çıkan lezzeti Şambali oldu. Türk mutfağının özel tatlarından biri olan Şambali, genellikle irmik, şeker, su, limon suyu gibi malzemelerle yapılır.
28.11.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar
Masterchef kaptanlık oyununu kazanan isimler belli oldu! 20 dakikada menemen yaptılar Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Gecenin sonunda haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlenirken, 20 dakika menemen yapıldı.
17.10.2023 Televizyon
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı MasterChef All Star'da elenen son isim Kerem Giritlioğlu oldu. 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde MasterChef Kerem, Esra Tokelli ile son ikiye kaldı. Jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun açıkladı. Ancak Kerem'in elenmesine en ilginç yorumu MasterChef Barış yaptı.
15.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan belli oldu! 100 bin TL'yi aldı Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, ödül oyunu gecesi yaşandı. Kırmızı ve mavi takım yerine yarışmacılar bireysel olarak tezgah başına geçerek hünerlerini sergiledi. Bölüm sonunda ise ödül oyununu ve 100 bin TL'yi kazanan isim belli oldu.
14.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacı Sergen Somer Şef'i sinirlendirdi. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
13.10.2023 Televizyon
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti MasterChef All Star'da reçete krizi ortaya çıktı. 28 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda içinde tarif ve gramajların yazılı olduğu kağıt elden ele dolaştı. MasterChef Hasan'ın yazdığı anlaşılan kağıda şefler çok tepki gösterdi. Özellikle Somer Sivrioğlu'nun, "Reçeteyle yarışmak istiyorsa Hasan, gider başka programda oynar" sözleriyle çok sertti.
28.09.2023 Televizyon
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi
Eline aldığında kırılıyorsa o olmamıştır! Kavala Kurabiyesi'nin püf noktası MasterChef'te verildi MasterChef All Star'da kavala kurabiyesi tarifi vardı. Somer Sivrioğlu'nun, "Kavala'da Kavala Kurabiyesi yok" yorumunu yapmasına pek çok eleştiri yapıldı. Kavala kurabiyesini yapmaya çalışan şef adayları, en iyi kurabiyeyi yapmak ve jüriye sunmak için birbirileriyle yarıştı. Biz de kavala kurabaiyesinin püf noktalarını ve malzemelerini araştırdık. İşte ağızda puf puf kırılan kavala kavala kurabiyesi tarifi...
23.09.2023 Televizyon
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz
Perihan Ünlücan'nın kira isyanı: Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz ‘Arka Sokaklar’ dizisinin oyuncularından Perihan Ünlücan, ev sahiplerine isyan etti. Üç yılda üç ev değiştiren oyuncu, “Kendi memleketimizde ev tutamıyoruz” açıklamasında bulundu.
12.09.2023 Magazin
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni
MasterChef Somer Sivrioğlu'ndan itiraf! Metin-Ali-Feyyaz dedim 6 gün dövdüler beni “MasterChef Türkiye” yarışmasının jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, Roksan Kunter’in sunduğu “Roksan ile Laf Arası” programına konuk oldu. Ünlü şef bu kez özel hayatına dair yaptığı itiraflarla gündeme geldi. Kariyerinden MasterChef Türkiye programına, Fenerbahçe’den Avustralya’daki hayatına kadar birçok detay verdi.
11.09.2023 Magazin
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaptığı konuşmayla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarışmanın kurallarına göre şampiyon ve finalistlerin sonradan kadroya dahil olması Somer şefi şaşırttı.
10.09.2023 Televizyon
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu!
Somer Sivrioğlu O'nu kafasına taktı! Eleme adayını stüdyoda yerin dibine soktu! MasterChef All Star'da eleme gecesinde olanlar oldu. TV8'de yayınlanan ve her bölümü heyecan yaratan yarışmada 13 Ağustos akşamı elenen isim belli oldu. Ancak bu elemenin önüne geçen bir olay yaşandı. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, adaylardan bir isimle tartıştı.
13.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi?
MasterChef All Star'da adaylar belli, sonuç ortada! 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da elenen son isim belli oluyor. 13 Ağustos MasterChef All Star'da kim elendi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve Mavi takım arasındaki kıran kırana mücadeleler sonucunda eleme adayları belli oldu. Bu akşam tüm adaylar şeflere tabaklarını beğendirmeye çalışarak potadan çıkmaya çalışacak. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun huzurunda gerçekleleşecek eleme gecesinde heyecan dorukta olacak. Peki MasterChef kim elendi?
13.08.2023 Televizyon
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu MasterChef All Star'da şampiyonlar buluşmaya devam ediyor. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı yarışmada kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadeleleri devam ediyor. Alican Sabunsoy'un ardından Barbaros Yoloğlu'nun katıldığı yarışmaya bir şampiyon daha geliyor.
10.08.2023 Televizyon
27 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
27 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterCHef All Star'da haftanın 3'üncü takım oyunu bu akşam oynanıyor. 27 Temmuz MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı sorusu gündem oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele sürüyor. Peki MasterChef eleme adayları kimler oldu?
27.07.2023 Televizyon
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği!
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği! TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye All Star'ın son bölümüne, Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu. "Buradan patrona seslenmek istiyorum" diyen ünlü şef, zam istediğini söyledi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun cevabı ve yapımcı İrem Kanan'ın tepkisi ise dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'da ilk takım kaptanı kim oldu? 10 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef All Star'da ilk takım kaptanı kim oldu? 10 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da ana kadroyla ilk sınav veriliyor. Somer Sivrioğlu'nun da dönmesiyle yarışmada her şey tamamlandı. Bu akşam Danilo Zanna'nın imza tabağı Al Beni Yukarı Tiramisu tarifini en iyi yapan yarışmacı mavi takımın ilk kaptanı olacak. Yedeklerin de tamamlanmasıyla artık MasterChef 2023'te kıran kırana rekabet başlıyor. Peki 10 Temmuz MasterChef All Star kim kazandı? İlk takım kaptanı kim oldu?
11.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama!
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama! MasterChef All Star sezonu ana kadronun belirlenmesinin ardından resmen başladı. Seyircinin gözü ise ilk bölümden itibaren eski şampiyonları aradı. Şampiyon olan Uğur Kardaş, Serhat Doğramacı, Cemre Uysak, Metin Yavuz ve sezon ikincilerinin All Star'da yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Uzun süredir jüri koltuğunda olmayan Somer Sivrioğlu ise geri döndü. Sürpriz açıklamayı ise yine o yaptı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef jürisi Osman Sezener nereli, kaç yaşında? Osman Sezener'in restorantı var mı?
MasterChef jürisi Osman Sezener nereli, kaç yaşında? Osman Sezener'in restorantı var mı? MasterChef All Star'da haftanın konuk jürisi Şef Osman Sezener oldu. Somer Sivrioğlu'nun yerine Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yanına konuk olan Osman Sezener'in kim olduğyla ilgili araştırmalar başladı. Peki MasterChef jürisi Osman Sezener kimdir? İşte detaylar...
4.07.2023 Televizyon
İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı! 'Mekanın sahibi geri geldi'
İşte 'MasterChef All Star'ın yeni yarışmacısı! 'Mekanın sahibi geri geldi' Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte Somer Sivrioğlu'nun yokluğunda konuk şef Ömür Akkor'un jüri olarak görev yaptığı 'MasterChef Türkiye All Star'da heyecan sürüyor. Fenomen yarışmanın 23 Haziran Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya giren bir isim daha belli oldu.
24.06.2023 Magazin
Somer Şef MasterChef'te neden yok? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı?
Somer Şef MasterChef'te neden yok? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı? Somer Sivrioğlu MasterChef'te neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Somer Şef, 2018 yılından bu yana yarışmanın jüri koltuğunda oturuyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte MasterChef All Star'da jürilik yapacak mı sorusu da sevenleri tarafından araştırılıyor. Fragmanda yer almayan Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Somer Sivrioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki somer sivrioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.