İstanbul Elektrik

İstanbul Elektrik

Son dakika İstanbul elektrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul elektrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul elektrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Elektrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul elektrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.110 istanbul elektrik haberi bulunmuştur. Tüm istanbul elektrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir?
(Hırka-i Şerif cami ziyaret saatleri 2024) Hırka-i Şerif cami nerede, Hırka-i Şerif Camii nasıl gidilir? Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri 2024 merak ediliyor. Hırka-i Şerif nerede, saat kaça kadar açık? Sorularına yanıt aranıyor. Hz. Muhammed’in vasiyeti üzerine Veysel Karani’ye bırakılan önemli kutsal emanetlerden Hırka-i Şerif, vatandaşların ziyaretine açıldı. Ramazan ayı boyunca ziyarete açık olacak kutsal emaneti görmek isteyenler, Hırka-i Şerif’in nerede olduğunu ve ziyaret saatlerini araştırıyor. İşte Hırka-i Şerif'in ziyaret saatleri…
16.03.2024 Gündem
İETT şoförü direksiyonu bırakıp kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı
İETT şoförü direksiyonu bırakıp kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı Sultanbeyli'de İETT şoförü durakta dumadığını öne sürerek kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi
Otobüste yer isteyen kadına yumruk atan saldırgan için karar verildi Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına yumruk atan Muharrem B.'ye çıkarıldığı mahkemece ev hapsi verildi. Muharrem B.'nin hakimlikteki sorgusunda, “Yer talep etmesi üzerine kendisine durumu izah etmeme rağmen alaycı sözler ile tahrik etmiş ve ısrarcı olmuştur. Ayrıca bana bağırarak tekrar çocuğumu almamı istemiştir. Bahsettiğim nedenler ile bir anlık öfke ile olay gerçekleşmiştir" dediği öğrenildi
21.02.2024 Gündem
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz
Murat Kurum son yaptırdığı anketin sonucunu açıkladı: Şu an biz 1,5 puan öndeyiz Aday olduktan hemen sonra yaptırdığı ankette 2 puan geride olduğunu belirten AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Şuan biz 1,5 puan öndeyiz. Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle" dedi. "İstanbul'daki heyecanı, coşkuyu gittiğim her yerde görüyorum" diye Kurum, 'mevcut yönetimin kendisini dağların tepesinde gördüğünü' ifade etti.
31.01.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle biraraya geldi. Programda konuşan Kurum, "İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz. "şeklinde konuştu. Kurum, "İstanbul'un en büyük sorunlarından biri de; bir deprem kenti olmasıdır. 600 bin evin bugünden tezi yok acilen dönüştürülmesi gerekiyor. İstanbul'un en riskli yerlerinden bir seferberlik anlayışıyla başlayarak, her ilçede her mahallede deprem dönüşümünü önceliklendireceğiz. Bu projelerin odağına da komşuluk ilişkilerini yaşatacağımız mahalle kültürünün korunacağı milletimizin mutlu ve huzurlu olacağı tam 650 bin yeni yuvayı inşa edeceğiz." dedi.
31.01.2024 Gündem
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı Avcılar E-5'te İETT otobüsü refüje çıkarak direğe vurdu. Kazada 5 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü ise araçta sıkıştı. Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise otobüs şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.
7.01.2024 Gündem
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.
3.01.2024 Gündem
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada Üsküdar ve Sancaktepe’deki iki ayrı olayda çocuklar tehlikeye aldırış etmeden İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Çocukların tehlikeli yolculuğu sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
24.12.2023 Gündem
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada Üsküdar ve Sancaktepe’deki iki ayrı olayda çocuklar tehlikeye aldırış etmeden İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Çocukların tehlikeli yolculuğu sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
24.12.2023 Vatan TV
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi...
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi... İstanbul elektrik kesintisine dari güncel bilgiler elimize ulaşmaya başladı. BEDAŞ'ın yer verdiği duyuruda 6 Aralık 2023 Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanak ilçeler açıklandı. Planlı bir kesintinin uygulanacağı ilçeler arasında Fatih, Bakırköy, Bağcılar, EyüpSultan, Beylikdüzü yer aldı. Peki yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? Detaylar haberimizde.
5.12.2023 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbulluların yoğun olarak kullandığı Vatan Caddesi de 29 Ekim'de belirlenen saatler arasında araç trafiğine kapalı olacak. Vatan Caddesi’ni kullanacak sürücüler 29 Ekim Vatan Caddesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi saat kaça kadar kapalı olacak? sorularına yanıt arıyor.
28.10.2023 Gündem
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Otobüsler bugün bedava mı, bugün hangi ulaşım araçları ücretsiz?
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Otobüsler bugün bedava mı, bugün hangi ulaşım araçları ücretsiz? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye’nin pek çok ilinde 29 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz olacak. 28 Ekim Cumartesi günü toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar bugün de toplu taşımaların bedava olup olmadığını sorguluyor. Peki, Otobüsler bugün bedava mı, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Bugün otobüsler ücretsiz mi, bugün toplu taşıma araçları ücretsiz? İETT Bugün (cumartesi) otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi?
28.10.2023 Gündem
Yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı?
Yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı? Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle hafta sonu toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı sorgulanıyor. Vatandaşlar arama motorları üzerinden yarın otobüsler ücretsiz mi? Cumartesi, Pazar İETT bedava mı? sorularının yanıtını sorguluyor.
27.10.2023 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü, demir bariyerlere aşıp aydınlatma direğine çarptı.
22.10.2023 Yaşam
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Samsun'da uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Samsun’da polisin yaptığı uygulamalarda, 20 şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Elektrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul elektrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.