İett Otobüsü

İett Otobüsü

Son dakika İETT otobüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İETT otobüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İETT otobüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İett Otobüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iett otobüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 iett otobüsü haberi bulunmuştur. Tüm iett otobüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı Küçükçekmece'de seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Otobüste bulunan yolcular şoför tarafından tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
29.08.2023 Yaşam
İstanbul'da İETT otobüsü 16 araca çarptı! Çok sayıda yaralı var
İstanbul'da İETT otobüsü 16 araca çarptı! Çok sayıda yaralı var Sarıyer'de iddiaya göre şoförünün araçtan inmesinin ardından hareketlenen İETT otobüsü, 15 araca çarptı. Kazada yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırıldı.
24.04.2022 Yaşam
Bahçelievler'de park halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Bahçelievler'de park halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Bahçelievler'de akaryakıt istasyonunun yakınında park halinde bulunan İETT otobüsü alev aldı. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangın sonrası otobüste hasar meydana geldi.
21.10.2021 Yaşam
'Maske karşıtı' kadın bu kez İETT otobüsünü karıştırdı!
'Maske karşıtı' kadın bu kez İETT otobüsünü karıştırdı! Sancaktepe'de İETT otobüsünde maske takmayan kadına, diğer yolcular tepki gösterdi. Maske takmayı reddeden kadın, polis ekipleri tarafından otobüsten indirildi. Fatma Alemdar adlı kadın geçtiğimiz aylarda da minibüste maske takmadığı için ceza yiyince ceza makbuzunu yırtmıştı.
31.08.2021 Gündem
Kartal'da İETT otobüsü durağa daldı! Yaralılar var
Kartal'da İETT otobüsü durağa daldı! Yaralılar var İstanbul Kartal'da yağmur nedeniyle ıslanan yolda kaydığı belirtilen İETT otobüsü, 5 bisikletliye çarptı. Yağmurdan korunmak için durakta bekleyen bisikletliler kazada yaralandı.
19.08.2021 Gündem
Sultangazi'de İETT otobüsü ortadan ayrıldı: Facianın eşiğinden dönüldü
Sultangazi'de İETT otobüsü ortadan ayrıldı: Facianın eşiğinden dönüldü Sultangazi'de körük kısmında arıza oluşan İETT otobüsü, metrelerce sürüklendi. Kaldırım çalışmasının yapıldığı alanda bulunan parke taşlarına çarparak duran otobüste şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.
11.08.2020 Gündem
Pendik'te İETT otobüsü ile sulama tankeri çarpıştı: 9 yaralı
Pendik'te İETT otobüsü ile sulama tankeri çarpıştı: 9 yaralı Pendik'te İETT otobüsü ile ilçe belediyesine ait sulama tankerinin çarpışması sonucu sürücüler ile 7 yolcu yaralandı.
23.05.2020 Gündem
Yolcu otobüsünü durdurup ateşe verdiler
Yolcu otobüsünü durdurup ateşe verdiler İstanbul Başakşehir'de yüzleri maskeli bir grup, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde seyir halinde bulunan İETT otobüsünü durdurup ateşe verdi.
16.07.2017 Yaşam
Özel halk otobüsü de değil İETT otobüsü de!
Özel halk otobüsü de değil İETT otobüsü de! Kaza yapan otobüsün İETT’ye değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Otobüs A.Ş’ye ait olduğu öğrenildi. İBB, bu otobüslerin işletmesini ihaleye çıkarıyor. Şartnameye uyan otobüsleri alabilen herkes, hatlarda çalıştırabiliyor
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da feci kaza!
İstanbul'da feci kaza! İETT otobüsü ile hafriyat kamyonun çarpıştı
29.09.2021 Gündem
Okmeydanı'nda molotoflu saldırı!
Okmeydanı'nda molotoflu saldırı! Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı, cadde üzerinde seyir halindeki bir belediye otobüsüne molotofkokteyli saldırı düzenledi
29.09.2021 Gündem
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
Hatalı park nedeniyle manevra yapamayan İETT otobüsü trafiğe neden oldu
Hatalı park nedeniyle manevra yapamayan İETT otobüsü trafiğe neden oldu Arnavutköy’de hatalı park eden bir otomobil nedeniyle manevra yapamayan İETT otobüsü trafik oluşmasına neden oldu. Oluşan trafik nedeniyle ilerleyemeyen otomobillerin sürücüleri ve İETT’de bulunan yolcular hatalı park eden aracı elleriyle kaldırmaya çalıştı. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
9.05.2023 Gündem
İETT şoförü saldırıya uğradı! Mesleğe küstü
İETT şoförü saldırıya uğradı! Mesleğe küstü Beylikdüzü'nde 4 kişinin saldırısına uğrayan İETT şoförü, “Maalesef meslekten soğudum. Yakında mesleği bırakmayı düşünüyorum" dedi.
11.08.2022 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da 3 İETT otobüsü birbirine girdi!
Gaziosmanpaşa'da 3 İETT otobüsü birbirine girdi! İstanbul'un Gaziosmanpaşa'da ilçesinde 3 İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı.
17.06.2022 Yaşam
Sarıyer'de İETT otobüslerinin karıştığı kaza kamerada; 4 yaralı
Sarıyer'de İETT otobüslerinin karıştığı kaza kamerada; 4 yaralı Sarıyer'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İETT'ye ait iki otobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 4 kişi hafif şekilde yaralanırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.  
10.03.2022 Yaşam
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü Beyoğlu'nda, İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine çarptı. Kazada, büfe işletmecisi hafif şekilde yaralanırken, o sırada müşteri olmaması olası bir facianın yaşanmasını önledi.
26.02.2022 Yaşam
İBB'nin 5 bin yeni taksi teklifi 11. kez reddedildi
İBB'nin 5 bin yeni taksi teklifi 11. kez reddedildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 5 bin taksi projesi UKOME toplantısında oy çokluğu ile 11. kez reddedildi. 
26.11.2021 Gündem
Avcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı kaza yaptı: 4 yolcu yaralandı
Avcılar'da halk otobüsü kontrolden çıktı kaza yaptı: 4 yolcu yaralandı Avcılar'da bariyerlere çarpan halk otobüsündeki yolculardan 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
1.10.2021 Yaşam
Hafriyat kamyonu yasak yerden dönüş yapınca dehşet saçtı
Hafriyat kamyonu yasak yerden dönüş yapınca dehşet saçtı Sarıyer'de yasak olduğu halde cadde üzerinde 'U' dönüşü yapan hafriyat kamyonuna İETT otobüsü çarptı. Otobüsün, kaza sırasında boş olması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.
23.09.2021 Yaşam
İstanbul'da toplu taşımada flaş gelişme! Hepsi birleşiyor
İstanbul'da toplu taşımada flaş gelişme! Hepsi birleşiyor İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda, şehirdeki tüm toplu taşıma otobüsleri İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel(İETT)'ye bağlandı.
17.09.2020 Gündem
Hafta sonu İETT, metro, metrobüs ve vapurlar çalışacak mı? Sokağa çıkma yasağında çalışacak İETT, metro, metrobüs ve vapur saatleri
Hafta sonu İETT, metro, metrobüs ve vapurlar çalışacak mı? Sokağa çıkma yasağında çalışacak İETT, metro, metrobüs ve vapur saatleri 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin illere genelge gönderdi. Bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağında çalışacak iş yerleri de belli oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasında genelgede belirtilen açık olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlarda yönetici, görevli veya çalışanları da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT, metro ve vapurların çalışıp çalışmayacağını merak ediyor. Sıklıkla yarın İETT, metro ve vapurlar çalışacak mı sorusu araştırılıyor. Peki, Hafta sonu İETT, metro ve vapurlar çalışacak mı? İşte İETT, metro ve vapur saatleri...
8.05.2020 Gündem
İBB toplu taşıma saatlerinin değiştiğini duyurdu! Hafta sonu toplu taşıma saatleri belli oldu! İşte sokağa çıkma yasağında İETT seferleri...
İBB toplu taşıma saatlerinin değiştiğini duyurdu! Hafta sonu toplu taşıma saatleri belli oldu! İşte sokağa çıkma yasağında İETT seferleri... Hafta sonu toplu taşıma saatleri belli oldu. İBB'den hafta sonu başlayacak olan sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, otobüs, metro ve vapur seferleri sabah ve akşam saatlerinde yapılacağı, İstanbulluların ekmek ve su ihtiyacını karşılanacağı, şehir genelindeki bakım işleri ve projeler süreceği, ve zabıta, Hızır Acil ile 153 Çağrı Merkezi'nin de görev başında olacağı vurgulandı. İşte Sokağa çıkma yasağında toplu taşıma (otobüs, metro, metrobüs, vapur) seferleri…
17.04.2020 Gündem
İBB'den "makam araçları" açıklaması
İBB'den "makam araçları" açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), belediye bünyesinde 643 yöneticiye karşılık bin 717 makam aracı bulunduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu, yurt içinden ve dışından gelen misafirlerin kullanımına tahsis edilenler dahil makam aracı olarak hizmet veren araç sayısının 120 olduğunu bildirdi.
21.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İett Otobüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iett otobüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.