Otobüs

Otobüs

Son dakika otobüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.068 otobüs haberi bulunmuştur. Tüm otobüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurdu
Toplu ulaşıma zam! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni kararı duyurduAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini duyurdu.
24.07.2024Ekonomi
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 40 zamAnkara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) toplantısında alınan karara göre 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren, tam biletin 21, öğrenci biletinin 10,50 lira, öğrenci abonmanın ise aylık sınırsız 300 lira olarak belirlendiğini açıkladı.
24.07.2024Ekonomi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım RehberiAdana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
19.07.2024Adana
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
19.07.2024Adana
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yüksek hızlı, bölgesel ve anahat tren biletlerinde yüzde 10 emekli indiriminden faydalanan vatandaşların sayısının 98 bin 200’e ulaştığını belirterek, şehirlerarası otobüs kullanarak seyahat eden 250 bini aşkın emeklinin ise yüzde 20 indirimden yararlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, havayolunda ise yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.
18.07.2024Gündem
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralı
Ankara'da belediye otobüsü devrildi: 5 kişi yaralıAnkara’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği belediye otobüsünün devrilmesi sonucu 5 yolcu yaralandı.
17.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladı
Gaziantep'te 5 kilo metamfetamin ele geçirildi! Köpek timleri yakaladıGaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamada bir otobüsün bagaj kısmında kargo şeklinde paketlenmiş 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
14.07.2024Gaziantep
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?
15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? İstanbul, Ankara, İzmir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü otobüs, metro, Marmaray, tramvay bedava mı?15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatiller arasında yer alıyor. Durum böyle olunca Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı merak edilmeye başladı. Peki, 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 15 Temmuz Pazartesi metro, otobüs, metrobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi?
10.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi 2024? Metro, metrobüs, Marmaray 15 Temmuz Pazartesi günü bedava mı?
15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi 2024? Metro, metrobüs, Marmaray 15 Temmuz Pazartesi günü bedava mı?15 Temmuz Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz mi? 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 8 yıl geçti. FETÖ terör örgütünün darbe girişiminde 251 vatandaş şehit oldu. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü 2016'dan bu yana her yıl kutlanıyor. Peki, 15 Temmuz metro, metrobüs, otobüs, vapur, Marmaray bedava mı? 15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi?
9.07.2024Gündem
İETT Şoföründen örnek alınacak hareket! Yaralı martıyı veterinere götürdü
İETT Şoföründen örnek alınacak hareket! Yaralı martıyı veterinere götürdüAtaşehir’de, İETT şoförü, seyir halindeyken otobüse çarpıp yaralanan ve kanatları zarar gören martıyı kurtararak otobüsle veterinere götürdü. O anlar, otobüsün araç kamerasına yansıdı.
3.07.2024Gündem
Uşak'ta yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var
Uşak'ta yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var Uşak'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 11 kişi hastaneye kaldırıldı.
1.07.2024Gündem
Mersin'de iki otobüs birbiriyle çarpıştı: 2 ölü 35 yaralı!
Mersin'de iki otobüs birbiriyle çarpıştı: 2 ölü 35 yaralı!Mersin'in Silifke ilçesinde Akkuyu NGS'nin işçilerini taşıyan otobüsün, karşı şeride geçip yine işçilerin bulunduğu başka bir otobüs ile uzman çavuşların olduğu otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerden birinin uzman çavuş, diğerinin ise Rusya vatandaşı olduğu öğrenildi.
29.06.2024Gündem
Mersin'de otobüs ve araç birbirine girdi: 2 can kaybı, 35 yaralı
Mersin'de otobüs ve araç birbirine girdi: 2 can kaybı, 35 yaralıMersin'in Silifke ilçesinde işçi taşıyan otobüs, karşı şeride geçerek otobüs ve otomobille çarpıştı. Kazada Uzman Çavuş Barış Gülçiçek ile Rusya vatandaşı Ismailova Ncmannoba hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.
29.06.2024Gündem
50 derecelik sıcaklarda klima çilesi! Yetkililerden çözüm istiyorlar
50 derecelik sıcaklarda klima çilesi! Yetkililerden çözüm istiyorlarAdana'da nem ile birlikte 50 dereceye varan sıcak havada vatandaşlar özel halk otobüsü ve dolmuş şoförlerinin klima açmamasına tepki gösterdi.
30.06.2024Adana
Otobüs durağına asılan ilan herkesi hayrete düşürdü!
Otobüs durağına asılan ilan herkesi hayrete düşürdü!Adana'da otobüs duraklarına asılan '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polis haber versin. Sapıktır' yazılı ilan, görenleri hayrete düşürdü.
30.06.2024Adana
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktı
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktıZonguldak'ta, kavşakta 4 kişinin yaralandığı kazada, otomobille çarpışan yolcu otobüsünün şoförünün, 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serenay Göç (28) olduğu ortaya çıktı. Göç'e, kavşağa yaklaşırken hızını azaltmadığı ve hız sınırını yüzde 50 aştığı gerekçesiyle 6 bin 439 lira ceza kesildi, hatalı manevra yapan otomobil sürücü hakkında ise adli işlem yapıldı.
26.06.2024Gündem
Seyir halindeki otobüsten düşüp hayatını kaybeden kadının davası başladı! Sanık şoför: Dengesini kaybetti
Seyir halindeki otobüsten düşüp hayatını kaybeden kadının davası başladı! Sanık şoför: Dengesini kaybettiAdana'da seyir sırasında açık bırakılan özel halk otobüsünün kapısından düşen Hatice Sabahi'nin (74) ölümüne ilişkin tutuklanan şoför Vedat Korkmaz (52), 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Otobüsün kapısı açıktı, Hatice Sabahi biniş kartını cihaza basmak için ayağa kalktı. Demir tutacaklardan tutmak istedi ancak tutamadı. Direğe yaslanmak isterken dengesini kaybederek aracın ön kapısından düştü" dedi.
25.06.2024Adana
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyor
Cep telefonunu dışarıda şarj edenlere uyarı geldi! Tüm bilgileriniz dolandırıcıların eline geçiyorCep telefonunuzu kafelerde bulunan ücretli şarj aletleriyle veya otobüs, otogar, havalimanı gibi yerlerdeki USB girişli istasyonlarda şarj ediyor musunuz? Cevabınız evetse; dikkat! Veri hırsızlığı riskiyle karşıya karşıya kalabilirsiniz.
25.06.2024Gündem
Bakanlıktan korsan taşımacılığa ve fahiş fiyata ceza yağdı!
Bakanlıktan korsan taşımacılığa ve fahiş fiyata ceza yağdı!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu "Bayram tatilinde 3 milyon 782 bin 90 kişi şehirler arası otobüslerle seyahat etti. 14-23 Haziran tarihleri arasında 13 bin 855 otobüste denetleme yaptık" dedi.
24.06.2024Gündem
23 kişiyi hayata bağlayan o detay! Otobüsteki yolculara polis uygulamasında emniyet kemeri taktırılmış
23 kişiyi hayata bağlayan o detay! Otobüsteki yolculara polis uygulamasında emniyet kemeri taktırılmışKütahya'da devrilerek 3 kişinin yaralandığı yolcu otobüsünün, Eskişehir otogarından çıkış yapmadan önce trafik polislerince durdurularak tüm yolculara emniyet kemeri taktırıldığı ortaya çıktı.
22.06.2024Gündem
Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz?
Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz?Kurban Bayramı 16 Haziran’da başladı, 19 Haziran’a kadar devam edecek. Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından bayramda toplu taşımaların kaç gün ücretsiz olacağı da sorgulanmaya başlandı. Bayram ziyaretlerinde bulunacaklar ya da bayramda gezmek isteyenler bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz, metro metrobüs otobüs ne zamana kadar ücretsiz, sorularının yanıtını araştırıyor. İşte Bayramın 3. günü otobüsler bedava mı, toplu taşıma ne zamana kadar ücretsiz? Metro, metrobüs, otobüs bayramda kaç gün ücretsiz? Sorularının yanıtı…
18.06.2024Gündem
İstanbul'da yağmur etkili oldu! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı
İstanbul'da yağmur etkili oldu! Vatandaşlar hazırlıksız yakalandıMega kent İstanbul'da akşam saatlerine doğru yağmur etkili oldu. Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar zor anlar yaşadı.
14.06.2024Gündem
Emekliye otobüslerde indirim var mı? 'Birçok kişinin haberi yok' deyip şartı açıkladı
Emekliye otobüslerde indirim var mı? 'Birçok kişinin haberi yok' deyip şartı açıkladıEmeklilere şehirlerarası otobüslerde yüzde 20 uygulaması var mı, yok mu? Uygulamayanlara ceza kesilirken, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Birol Özcan, “Belge lazım. Bakanlıklar çalışıyor. Sistem kurulunca sektör de emekliler de rahatlar” diyor.
11.06.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Fahiş fiyatlı bilet satışı yapan firmalara 1 milyon TL ceza
Bakan Uraloğlu: Fahiş fiyatlı bilet satışı yapan firmalara 1 milyon TL cezaUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, fahiş fiyatlı bilet satışı, korsan ve yetki belgesiz taşımacılığın yanı sıra şehirler arası otobüslerde emeklilere yönelik başlatılan yüzde 20 indirim kampanyasına uyulup uyulmadığının kontrolüne dair 10 gün boyunca yapılan denetimler sonucunda toplam 1 milyon 21 bin 726 TL'lik idari işlem uygulandığını açıkladı.
9.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.