Otobüs

Otobüs

Son dakika otobüs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.059 otobüs haberi bulunmuştur. Tüm otobüs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üsküdar Samandıra (M5) metro hattı çalışıyor mu, M5 metro hattı arızası düzeldi mi? İşte M5 (M5 metro hattı metro arızanda son durum!
Üsküdar Samandıra (M5) metro hattı çalışıyor mu, M5 metro hattı arızası düzeldi mi? İşte M5 (M5 metro hattı metro arızanda son durum! Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
24.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu?
OTOBÜS, METRO, METROBÜS yarın ücretsiz mi? 23 Nisan İETT bedava mı? Salı günü toplu taşıma ücretsiz mi oldu? 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan'da toplu ulaşım ücretsiz olacak mı? sorusu metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte konu hakkında ayrıntılar...
22.04.2024 Gündem
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de sabah saatlerinde seyir halindeki İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
21.04.2024 Gündem
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı
Kazada hamile kadın öldü, bebeği kurtuldu, sürücü tutuklandı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Şoförün ifadesinde, "Kadının yola düştüğünü görmedim" dediği öğrenildi.
19.04.2024 Gündem
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi' çerçevesinde yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından, 1 saat olan Adana-Mersin arası 25 dakikaya düşecek.
18.04.2024 Adana
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Bayramda araçların geçişi yasaklandı!
Bayramda araçların geçişi yasaklandı! Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı süresince kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasiteli otobüs ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine çıkan tartışmada 4 kadın yolcu ile bir aylık bebeği araçtan indiren özel halk otobüsü şoförünün ehliyetine el konulup, aracının bağlandığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti Bursa'da yolcular ile tartışıp, hakaret eden otobüs şoförü, daha sonra yol kenarına çektiği araçtan inip uzaklaştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.