Trafik Kazası

Trafik Kazası

Son dakika Trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.131 trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar var
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştu
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştuKahramanmaraş'ta yaşadığı talihsiz kazanın ardından yüzünde ciddi hasar meydana gelen 2 çocuk babası 36 yaşındaki İsmail Serçe, Gaziantep Şehir Hastanesi'nde bacağından parça alınarak gerçekleştirilen operasyonla yeni yüzüne kavuştu.
26.07.2024Gaziantep
Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Bu kez de kızıyla trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Bu kez de kızıyla trafik kazası geçirdiLos Angeles’ta geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren ve günlerce hastanede tedavi gören Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Ahu Tuğba, bir kez daha ölümden döndü. Kızıyla beraber kırmızı ışıkta bekleyen Ahu Tuğba’ya araç çarptı.
11.07.2024Magazin
Ablasının ölümüne, kendisinin ağır yaralanmasına neden olan sürücü serbest kaldı!
Ablasının ölümüne, kendisinin ağır yaralanmasına neden olan sürücü serbest kaldı!Adana'da kız kardeşi Zozan Koç (20) ile eski eşinden oğlunu almak için Ankara'ya giden Fatma Tan'ın (28) otomobiline, orta şeritte ilerlerken arkasından gelen cip çarptı. Tan'ın öldüğü, Koç'un ise ağır yaralandığı kaza sonrası gözaltına alınan ve "Kusurum yoktur" diyen cipin sürücüsü Ö.K. (48) serbest bırakıldı. Kaza raporunda ablasının kusurlu olduğunun saptandığını belirten Koç, "Dolu ve sis olan yolda 50 kilometre hızla orta şeritte giden ablam kusurlu, arkadan selektör yakarak gelip, bizi sıkıştırıp, takip mesafesi bile bırakmadan çarpan sürücünün hiç kusuru olmaması adil değil. Kaza raporlarına itiraz ettik. Adalet istiyorum" dedi.
5.07.2024Adana
Ablasının ölümüne, kendisinin ağır yaralanmasına neden olan sürücü serbest kaldı!
Ablasının ölümüne, kendisinin ağır yaralanmasına neden olan sürücü serbest kaldı!Adana'da kız kardeşi Zozan Koç (20) ile eski eşinden oğlunu almak için Ankara'ya giden Fatma Tan'ın (28) otomobiline, orta şeritte ilerlerken arkasından gelen cip çarptı. Tan'ın öldüğü, Koç'un ise ağır yaralandığı kaza sonrası gözaltına alınan ve "Kusurum yoktur" diyen cipin sürücüsü Ö.K. (48) serbest bırakıldı. Kaza raporunda ablasının kusurlu olduğunun saptandığını belirten Koç, "Dolu ve sis olan yolda 50 kilometre hızla orta şeritte giden ablam kusurlu, arkadan selektör yakarak gelip, bizi sıkıştırıp, takip mesafesi bile bırakmadan çarpan sürücünün hiç kusuru olmaması adil değil. Kaza raporlarına itiraz ettik. Adalet istiyorum" dedi.
4.07.2024Adana
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı varBingöl'ün Solhan ilçesinde devrilen yolcu otobüsündeki 14 kişi yaralandı.
4.07.2024Gündem
Edirne'de feci kaza! 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti
Edirne'de feci kaza! 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybettiEdirne'nin Keşan ilçesinde eşya taşıyan kamyonetin, buğday yüklü traktör römorkuna arkadan çarptığı kazada, 1'i çocuk 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
2.07.2024Gündem
Bayram tatilinde yollarda 68 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinde yollarda 68 kişi hayatını kaybettiKurban Bayramı tatilinin ilk 8 gününde 68 kişinin kazalarda hayatını kaybettiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yola çıkacak olan vatandaşlara uyarılarda bulundu.
23.06.2024Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu: 62 ölü, 8 bin 690 yaralı
Bayram tatilinin 7 günlük kaza bilançosu: 62 ölü, 8 bin 690 yaralıSon 24 saatte 597 trafik kazası meydana geldi. 13 kişi hayatını kaybetti, 1007 kişi yaralandı. Bayram tatilinin 7 gününde yaşamını yitirenlerin sayısı 62'ye yükseldi, 8 bin 690 kişi de yaralandı.
22.06.2024Gündem
Ahu Tuğba KOAH ile mücadele ediyor! Son durumu paylaşıldı
Ahu Tuğba KOAH ile mücadele ediyor! Son durumu paylaşıldıAMERİKA’da trafik kazası geçiren ve 3 hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra mayıs ayında taburcu olduğu öne sürülen Ahu Tuğba yine hastanelik oldu.
21.06.2024Magazin
Bakan Yerlikaya paylaştı: İşte bayram tatilinin trafik kazası bilançosu
Bakan Yerlikaya paylaştı: İşte bayram tatilinin trafik kazası bilançosuİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin beşinci gününde 696 trafik kazasının meydana geldiğini ve 10 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Tatilin ilk 5 gününde toplam 36 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 550 kişi ise yaralandı.
20.06.2024Gündem
Bayram tatilinin 4 günlük kaza bilançosu: 26 ölü, 5 bin 345 yaralı
Bayram tatilinin 4 günlük kaza bilançosu: 26 ölü, 5 bin 345 yaralıSon 24 saatte 693 trafik kazası meydana geldi. 4 kişi hayatını kaybetti, 1302 kişi yaralandı. Bayram tatilinin 4 gününde yaşamını yitirenlerin sayısı 26'ya yükseldi, 5 bin 345 kişi de yaralandı.
19.06.2024Gündem
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istedi
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istediYeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anjelik, annesi için dua istedi.
18.06.2024Magazin
Bakan Yerlikaya kurban Bayramı bilançosunu açıkladı: 824 trafik kazası
Bakan Yerlikaya kurban Bayramı bilançosunu açıkladı: 824 trafik kazasıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 3'üncü günü, 17 Haziran 2024 Pazartesi günü 824 trafik kazasının meydana geldiğini, 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 1327 kişinin ise yaralandığını açıkladı.
18.06.2024Gündem
Bayram tatilinin ilk 3 gününde yaşanan kazalarda 22 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin ilk 3 gününde yaşanan kazalarda 22 kişi hayatını kaybettiSon 24 saatte 824 trafik kazası meydana geldi. 6 kişi hayatını kaybetti, 1327 kişi yaralandı. Bayram tatilinin 3 gününde yaşamını yitirenlerin sayısı 22'ye yükseldi, 4 bin 43 kişi de yaralandı.
18.06.2024Gündem
Tatilin ikinci günü trafik kazalarında 16 kişi hayatını kaybetti
Tatilin ikinci günü trafik kazalarında 16 kişi hayatını kaybettiBakan Yerlikaya, bayram tatilinin ilk iki gününde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 716 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım" uyarısında bulundu.
17.06.2024Gündem
Bayramın ilk günü Rize'den acı haber: Anne ile 2 çocuğu öldü!
Bayramın ilk günü Rize'den acı haber: Anne ile 2 çocuğu öldü!Rize'nin İyidere ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak (12) ve Mert (16) hayatını kaybetti, sürücü Ümit Bal (41) ile oğlu Mehmet Ziya (5) ağır yaralandı.
16.06.2024Gündem
Adana Büyükşehir İtfaiyesinden miniklere serinleten sürpriz! Sevinçlerine ortak oldular
Adana Büyükşehir İtfaiyesinden miniklere serinleten sürpriz! Sevinçlerine ortak oldularYıl boyu öğrencilere çeşitli eğitimler veren Adana Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı, Tabipler Odası Ortaokulu öğrencilerini yılın son eğitim ve öğretim gününde hem serinletti hem eğlendirdi.
15.06.2024Adana
Adana'da feci trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Adana'da feci trafik kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı varAdana'da otoyolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Kazanın etkisiyle yerinden çıkan bagaj kapağının karşı şeride fırlayıp başka bir araca çarpması sonucu 1 kişi ölürken, 8 kişi yaralandı.
6.06.2024Adana
Özlem Kumrular neden öldü, Prof. Dr. Özlem Kumrular kimdir? Tarihçi Özlem Kumrular’a ne oldu?
Özlem Kumrular neden öldü, Prof. Dr. Özlem Kumrular kimdir? Tarihçi Özlem Kumrular’a ne oldu?“Kösem Sultan”, “Haremde Taht Kuranlar - Nurbanu ve Safiye Sultan” gibi romanların yazarı Prof. Dr. Özlem Kumrular hayatını kaybetti. Peki, Özlem Kumrular neden öldü, Prof. Dr. Özlem Kumrular kimdir? Özlem Kumrular’a ne oldu?
30.05.2024Gündem
Trafik kazasında engelli kaldı palyaço oldu, kendini çocuklara adadı
Trafik kazasında engelli kaldı palyaço oldu, kendini çocuklara adadıAdana'da 21 yaşında geçirdiği trafik kazasında engelli kaldıktan sonra gönüllü olarak palyaçoluk yapmaya başlayan 'engelsiz' palyaço Fırat Arsunar, kendisini tekerlekli sandalyesi üzerinde çocukları güldürmeye adadı.
29.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.