Bursa

Bursa

Son dakika bursa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bursa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bursa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.641 bursa haberi bulunmuştur. Tüm bursa haberleri aşağıda listelenmiştir.
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu
Şok eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttuBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Vatan TV
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!
Bağışladığı organlar 5 kişiye umut oldu!Bursa’da beyin ölümü gerçekleşen 57 yaşındaki kadın, organları ile 3 kişinin hayata tutunmasına ve 2 kişinin görmesine vesile oldu.
23.07.2024Gündem
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldü
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldüBursa'nın Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangın söndürüldü.
23.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz
TÜBİTAK gökyüzü gözlem etkinliğine başvurular başladı! Bakan Kacır: Bilim ve keşif sevdalılarını davet ediyoruz TÜBİTAK’ın her yaştan gökyüzü meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinliği için başvurular başladı. Astronomi meraklıları 9-11 Ağustos’ta Bursa Uludağ’da gerçekleşecek etkinlikte bir araya gelecek. Başvurular 25 Temmuz 2024’e kadar devam edecek.
21.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklamaTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında dün çıkan orman yangınındaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
19.07.2024Gündem
Turkuaz renge bürünen İznik Gölü kendine hayran bıraktı
Turkuaz renge bürünen İznik Gölü kendine hayran bıraktıBursa'da hava sıcaklarının artması sebebiyle meydana gelen plankton patlaması sonrası İznik Gölü turkuaz renge büründü. Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı
18.07.2024Gündem
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisi
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü Tokat Valisi oldu! Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında? Veli Abdullah Köklü’nin biyografisiİstanbul Eski Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü'nün hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Tokat Valiliğine İstanbul Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Abdullah Köklü, hakkın aramalar yoğunlaştı. Peki, Abdullah Köklü kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.07.2024Gündem
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdi
Sokak hayvanları teklifi komisyonda hararetli başladı! Böyle tepki gösterdiKamuoyunda tartışmalara yol açan, hasta olanların yanında sayıları kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan sahipsiz hayvanlara ötanazi öngören sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifinin görüşmeleri, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda da tartışmalı başladı. Muhalefet milletvekillerinin salonun küçük olduğu itirazlarıyla yaşanan tartışmaların ardından komisyon görüşmeleri daha büyük olan Plan ve Bütçe Komisyonu salonuna alındı.
17.07.2024Gündem
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktıBursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda çıkıp, diğer çadırlara da sıçrayan yangın, 1 saatte söndürüldü. 3 çadır ile 1 minibüs kullanılamaz hale geldi.
17.07.2024Gündem
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdiler
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdilerSosyal medyadan tanıştığı Firuz Naobi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli genç kız, yaşadığı kâbusu anlattı. "Evinde bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. İçeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular."
17.07.2024Gündem
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerinde
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerindeBursa'nın Yenişehir ilçesindeki kereste fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
16.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak
Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı, birçok şehri uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış etkili olacakSon dakika haberine göre, sağanak yağışlar yurdun birçok şehrinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güneydoğusu, Akdeniz’in iç kesimleri, Ankara’nın kuzeyi, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Bilecik’in iç kesimleri, Sakarya’nın güneyi, Bursa’nın doğusu ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar, Ağrı ve Iğdır çevreleri ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
16.07.2024Gündem
Bursa'dan şoke eden görüntü! Önce forklifte astılar sonra yaptıkları 'pes' dedirtti
Bursa'dan şoke eden görüntü! Önce forklifte astılar sonra yaptıkları 'pes' dedirttiBursa'nın İznik ilçesinde damada yapılanlar 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Damadı önce forklifte astılar ardından bahçe hortumu ile yıkayıp su dolu bidona soktular. Sonra ise el arabasıyla sokak sokak gezdirdiler.
16.07.2024Gündem
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"Bursa'da Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Odasında 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca parasını geri alıp, ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Ozan U., 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde arkadaşları ile işkence yaptı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri de giydirip, fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan ve olaya karışan 5 kişi hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D. 4'üncü duruşmada tahliye edilirken, ağlayarak ifade veren Mehmet Ö. "Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler" dedi.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacak
15 Temmuz şehitlerimiz için 81 ilde mevlit okutulacakKültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 81 ilde demokrasi şehitleri için mevlit okutulacak.
14.07.2024Gündem
3 metrekarelik dükkandan robotlara meydan okuyor! Kadınlar 400 liradan kapış kapış alıyor
3 metrekarelik dükkandan robotlara meydan okuyor! Kadınlar 400 liradan kapış kapış alıyorGeçmişte evlerin vazgeçilmez temizlik aracı olan çalı süpürgelerine rağbet, teknolojinin gelişmesi, çok farklı akıllı robotlar çıkmasına rağmen bitmiyor. Bursa'daki son süpürgecilerden olan Yüksel Başak, ailesinden miras kalan süpürgecilik mesleğini devam ettirip teknolojiye de meydan okuyor.
14.07.2024Gündem
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecek
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecekMeteoroloji'nin yeni hava durumu raporunda yurt genelinde havanın yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege ve Akdeniz bölgelerinin iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi.
13.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Bursa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.