Kaza

Kaza

Son dakika kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.066 kaza haberi bulunmuştur. Tüm kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Mardin'de feci kaza! Otomobil demir bariyerlere çarptı: 6 yaralı
Mardin'de feci kaza! Otomobil demir bariyerlere çarptı: 6 yaralıMardin'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyere çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.
26.07.2024Gündem
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te 2 araç kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı varGaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.
25.07.2024Gaziantep
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar var
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu kazada ekiplerin müdahalesi sürüyor.
24.07.2024Vatan TV
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar var
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
24.07.2024 Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildi
İki genç kızın motosiklet ile takla attı! Görüntüler anbean kaydedildiAdana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi.
24.07.2024Adana
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobil önündeki tıra çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te kontrolden çıkan otomobil önündeki tıra çarptı: 1 ölü, 6 yaralıGaziantep-Şanlıurfa otoyolunda direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra savrulan otomobil, önünde seyir halinde olan tıra çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.
26.07.2024Gaziantep
Birce Akalay sevgilisiyle hastaneye gitti! Sette kaza geçirmiş
Birce Akalay sevgilisiyle hastaneye gitti! Sette kaza geçirmişBirce Akalay, önceki gece sevgilisiyle birlikte hastaneye gitti. Yer aldığı projede çekimler esnasında düşen Akalay, hastane çıkışı sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
23.07.2024Magazin
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı!  Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı varGaziantep’te, işçi servis minibüslerinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 21 kişi yaralandı.
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralı
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralıGaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.
22.07.2024Gaziantep
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladı
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladıAdana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.07.2024Adana
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybetti
Adana'da inanılmaz ölüm! 10 kilometre sürüklenip hayatını kaybettiAdana'da kaza yapan motosiklette yolcu konumunda bulunan kişi sulama kanalına düşüp 10 kilometre sürüklendikten sonra hayatını kaybetti, sürücü ise bekçiler tarafından kurtarıldı.
22.07.2024Adana
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
22.07.2024Şampiy10
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar olduAdana'nın merkez Çukurova ilçesinde, köprüden baraj gölüne düşen otomobildeki çift ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Cenazeler ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan arama çalışmalarını izleyen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu.
21.07.2024Adana
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!
Antalya'da feci kaza: Antalya TSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti, iş dünyası yasta!Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, pervaneye takılarak hayatını kaybetti.
20.07.2024Ekonomi
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!
İzmir ve Yozgat'ta korkunç kaza: 7 can kaybı!İzmir'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait yolcu treni, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle otomobil içerisindeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
20.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!
Köpeğe çarpmamak için duran araca, arkadan gelen araç çaptı!Nevşehir’de köpeğe çarpmamak için aniden duran araca, düğün konvoyundaki bir araç arkadan çaptı. Kazada iki kişi yaralandı.
19.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.