Şişli

Şişli

Son dakika Şişli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şişli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şişli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişli gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.574 şişli haberi bulunmuştur. Tüm şişli haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridir
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridirÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi.
25.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylar
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylarGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.
25.07.2024Gaziantep
Taciz ve cinayetin adresi: İstanbul'un göbeğindeki sokakta 24 yıllık gizem çözülemedi
Taciz ve cinayetin adresi: İstanbul'un göbeğindeki sokakta 24 yıllık gizem çözülemediİstanbul'un Şişli ilçesindeki Nar Çiçeği Sokak tacizin, tecavüzün ve cinayetin kol gezdiği ünlendi. 16 yıl arayla işlenen 2 cinayetin sırrı çözülemedi. Bu sokakta yaşayan kadınlar tacize uğradıklarını dile getirdiler. İşte Nar Çiçeği Sokak'ta yaşanan 24 yıllık gizem...
21.07.2024Gündem
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendi
AGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 15 sanıklı dava 11 Ekim'e ertelendiAGOS Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın Yargıtay tarafından 15 sanık yönünden bozulmasının ardından yeniden görülen davanın 6'ıncı duruşması bugün yapıldı. Mahkeme, duruşmayı 11 Ekim'e erteledi.
17.07.2024Gündem
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdüler
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdülerSosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kaldı. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan kadından biri emniyet ifadesi sonrası, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.07.2024Gündem
Adnan Bali kimdir, nereli, İş Bankası’nda mı görevliydi? İşte Şişecam Yönetim Kuruşu Başkanı Adnan Bali’nin biyografisi…
Adnan Bali kimdir, nereli, İş Bankası’nda mı görevliydi? İşte Şişecam Yönetim Kuruşu Başkanı Adnan Bali’nin biyografisi…Şişecam'da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adnan Bali'nin getirildiği duyuruldu.  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, 1 Temmuz'dan itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Adnan Bali'nin üstlenmesine karar verildiği bildirildi. Peki, Adnan Bali kimdir, nereli, İş Bankası’nda mı görevliydi?
29.06.2024Gündem
Mezuniyet töreninde akıl almaz facia: LED ekran sahnedekilerin üzerine devrildi
Mezuniyet töreninde akıl almaz facia: LED ekran sahnedekilerin üzerine devrildiŞişli'de, Eler Eğitim Vakfı Okulları'nın (ELEV) Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreninde, dev LED ekran sahnedekilerin üzerine devrildi. Olayda, 3 veli ve 3 öğrenci yaralanırken, 1 velinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Aralarında okul yöneticileri, LED ekran teknisyenleri ve konser salonundaki teknik servis görevlilerinin de bulunduğu 13 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
7.06.2024Gündem
Cemil Reşit Rey'de dev ekran sahnedekilerin üzerine düştü
Cemil Reşit Rey'de dev ekran sahnedekilerin üzerine düştüŞişli'de, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen ELEV Vakfı Okulları'nın mezuniyet töreninde dev led ekran, sahnedekilerin üzerine düştü. Kazada, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırılırken olayla ilgili okulların sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı.
6.06.2024Gündem
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
İstanbul'da Narkoçelik-19 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 8 şüpheli yakalandı
İstanbul'da Narkoçelik-19 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 8 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen 'Narkoçelik-19 Operasyonu'nda 480 kilogram uyuşturucu madde ve 71 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda uyuşturucu madde imalatçısı 8 şüpheli yakalandı.
1.06.2024Gündem
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.
28.05.2024Ekonomi
Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi!
Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi!İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy metro istasyonunda intihar girişimi yaşandı. Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmadığını açıklayan Metro İstanbul, " Yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır" dedi.
23.05.2024Gündem
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istedilerİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024Dünya
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattıYıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024Gündem
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke oldu
Kepçe ünlü oyuncunun duvarını yıktı, kadın şoke olduŞişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024Vatan TV
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydettiŞişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024Magazin
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024Gündem
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?İstanbul’da bulunan Cevahir Alışveriş merkezi mimarının Amerika Birleşik Devletleri’nde 11 Eylül saldırılarında yıkılan, İkiz Kuleler adıyla bilinen Dünya Ticaret Merkezi'nin mimarı ile aynı kişi olduğu iddia edildi. Peki, Cevahir AVM mimarı ile İkiz Kuleler’in mimarı aynı kişi mi? Cevahir AVM mimarı kimdir?
6.05.2024Gündem
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024Ekonomi
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale
İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları: Şişli’de ikinci müdahale1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Şişli’den Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı.
1.05.2024Gündem
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?
Marmaray bugün çalışıyor mu (açık mı), 1 Mayıs nedeniyle Marmaray kapalı mı? Bugün Marmaray’da kapalı duraklar hangileri, 1 Mayıs’ta Marmaray ücretsiz ve açık mı?Marmaray 1 Mayıs kapalı mı, çalışıyor mu, 1 Mayıs Marmaray açık mı? Sorularının yanıtı 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında toplu taşımada alınan kararlar nedeniyle merak ediliyor. İstanbul Valiliği, bazı metro, metrobüs istasyonları ve hatların kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla paylaştı. Peki, Marmaray bugün çalışıyor mu, Marmaray 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? Marmaray 1 Mayıs kapalı duraklar hangileri? 1 Mayıs Marmaray ücretsiz mi? İşte merak edilen soruların yanıtı ve 1 Mayıs Marmaray saatleri…
1.05.2024Gündem
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacakİstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024Gündem
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimi
Lokanta, restoran ve kafelere KDV denetimiİstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, işletmelerde KDV denetimi gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Başkanı Rıza Bilgiç'in de katıldığı denetimlerde işletmelerin pos cihazları, yazar kasaları ve ödeme aldıkları cihazlar kontrol edildi.
27.04.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şişli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.