Polis

Polis

Son dakika polis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis gelişmeleri de dahil olmak üzere 106.394 polis haberi bulunmuştur. Tüm polis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi
Fransa'yı ayağa kaldıran olay! İran'ın Paris Konsolosluğu'na patlayıcı ile girdi İran'ın Paris Konsolosluğuna patlayıcı madde ile giren ve kendini havaya uçuracağını söyleyen bir şahıs polis tarafından yakalandı.
19.04.2024 Dünya
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu?
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
19.04.2024 Yaşam
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda, şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis, "Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Vatan TV
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi
Komşusuna saldırdı! Özel harekat polisleri etkisiz hale getirdi İstanbul'un Fatih İlçesinin İskenderpaşa Mahallesi Feyzullah Efendi Sokak'ta üst komşusunun kapısını matkap ve balyozla açmaya çalışırken ateşe veren saldırgan, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bu sırada, evin içinde mahsur kalan 4 kişilik aile ise itfaiye ekipleri tarafından merdiven ile kurtarıldığı açıklandı.
19.04.2024 Gündem
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı
Evin üzerine istinat duvarı çöktü! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı Mardin’in Artuklu ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde üzerine istinat duvarı çöken 2 katlı müstakil ev, yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye edildi.
18.04.2024 Gündem
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti
Kozan’da ev yangını korkuttu! Ekipler harekete geçti Adana’nın Kozan ilçesinde yanan bir ev itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi
9 aylık hamile kadın otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi Adana'da 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kalarak can verdi. Doktorlar ameliyat ile bebeği kurtararak gözlem altına aldı.
18.04.2024 Adana
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor  İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti
Ölen amcasını bankaya götürüp kredi çekmek istedi! Akılalmaz olayın detayları şok etti Brezilya’da ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi almaya çalışan kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti
Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Vatan TV
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Polis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.