Personel Alımı İlanı

Personel Alımı İlanı

Son dakika personel alımı ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan personel alımı ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını personel alımı ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personel Alımı İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personel alımı ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 799 personel alımı ilanı haberi bulunmuştur. Tüm personel alımı ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları
Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı 2024! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı Personel alımı ilanı yayınlandı. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kapadokya Alan Başkanlığı 19 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kapadokya Alan Başkanlığı personel alımı şartları nelerdir?
22.02.2024 Çalışma Hayatı
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir?
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir? BOTAŞ 261 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanlar, Türkiye İş Kurumunun İnternet adresinde yayımlanacak. Peki, BOTAŞ personel alımı ne zaman, başvuru şartları açıklandı mı? İşte BOTAŞ personel alımı detayları…
16.01.2023 Personel Alımı
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları!
TCDD, İŞKUR üzerinden 100 işçi alacak! İşte Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) personel alımı başvuru şartları! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 100 daimi işçi istihdam edecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. TCDD işçi alımı için son başvuru tarihi 30 Aralık olarak belirlendi. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD işçi alımı başvuru şartları ne? İşkur TCDD işçi alımı ilanı!
27.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı?
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı? PTT personel alımı duyurusu uzun süredir bekleniyor. 2023 yılına girilmesine günler kala PTT personel alımı olup olamayacağı merak ediliyor. Peki, PTT 55 bin personel alımı ne zaman, PTT personel alımı ilanı yayımlandı mı? 2023 PTT memur alımı başvuru başladı mı, ne zaman?
24.12.2022 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Sözleşmeli personel alıcak. Yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? Kariyer Kapısı iş başvuru ekranı!
19.12.2022 Personel Alımı
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları!
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları! İller Bankası duyurdu! 18 ilde mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 19 Aralık 2022- 3 Ocak 2023 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İller Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İller Bankası başvuru şartları ne? İller Bankası nedir, ne iş yapar? İşte detaylar…
19.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
İçişleri Bakanlığı personel alacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 50 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda personel istihdam edilecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları!
14.12.2022 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) duyurdu! Uzman yardımcısı alacak. Yayımlanan ilana göre, TÜİK’e istatistik, iktisat, matematik, endüstri mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği ve yazılım bölümlerinden mezun personel alımı yapılacak. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti ekranı!
12.12.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 ilde 2 bin personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! 81 ile personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Başvurular ocak ayında başlayacak. Adayların Gelir İdaresi Başkanlığı’nın “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olmaları gerekiyor. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları ne? Gelir uzman yardımcısı alımı şartları!
11.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD’a personel alınacak! KPSS’den en az 70 puan şartı var! İşte 2023 AFAD personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, AFAD’a KPSS’den en az 70 puanla Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? AFAD uzman yardımcılığı başvuru şartları ne? AFAD alımları başladı mı? İşte AFAD memur alımı 2022 şartları ve başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı olmak üzere 406 personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alım başvuru şartları!
6.12.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı!
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı 31 bin 183 personel alımı için KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı KPSS-2022/11 Tercih Kılavuzu ve başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları başladı! Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kadro ve meslek dağılım listesi ile başvuru şartlarını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ve esube iskur gov tr başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi  ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı! Bakanlığa sürekli işçi ve uzman yardımcısı alınacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu. İŞKUR üzerinden kura ile en az lise mezunu 19 sürekli işçi ve Kariyer Kapısı üzerinden 31 uzman yardımcısı kadrosuna personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
28.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı işçi ve sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Sağlık Bakanlığı 30 bin sağlık personeli, 11 bin 317 işçi ve 1183 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi ve personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
28.11.2022 Personel Alımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! 426 personel alınacak! İşte başvuru şartları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! 426 personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Tapu ve Kadastro’nun taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 sözleşmeli büro personeli ve 425 sözleşmeli tekniker istihdam edilecek. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro sözleşmeli personel alımı şartları ve E-Devlet başvuru ekranı!
14.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Personel Alımı İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personel alımı ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.