Sözleşmeli Personel

Sözleşmeli Personel

Son dakika sözleşmeli personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.656 sözleşmeli personel haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak Sağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak.
25.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak Memur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Buna göre 25 kamu kurumuna 4.958 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. İşte 26 kamu kurumunun güncel memur ve personel alımı ilanları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor Memur ve sözleşmeli kamu çalışanlarının maaş ödemesi ile ilgili bakanlıktan yeni açıklama geldi. Binlerce kişi maaşların bayramdan önce ödenip ödenmeyeceğini merak ediyordu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü, Memur, Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ile 4/B Sözleşmeli Personelin Nisan/2024 Ayı Maaş/Ücretlerinin Zamanında Ödenmesine ilişkin duyuruyu açıkladı. İşte detaylar...
1.04.2024 Çalışma Hayatı
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler? Personel alımı yapacak kamu kurumlarının ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 17 kamu kurumuna 1.808 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihlerini sıraladık. Hangi kurumlar memur, işçi veya sözleşmeli personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar açıkta? Şartlar neler? İşte detaylar?
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak Memur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Personel alımı için yayımlanan ilanlara göre memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde 19 kamu kurumu alım yapacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için açılan personel alımı pozisyonları belli oldu. Hangi kurum kaç personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kurumlar ve personel alımı şartları listelendi. İşte detaylar...
25.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacak Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre ihtiyaç duyulan yerlere 9 bin sözleşmeli personel alınacak.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024?
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ne zaman tatile gireceği, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 8. yargı paketi konuşulurken seçimler öncesinde TBMM'nin tatile gireceği tarih merak ediliyor. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek?
28.02.2024 Gündem
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı Borsa İstanbul'da pay senedi yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonu aştı. Toplam bakiyeli yatırımcı sayısı da 11 milyon 145 bin 352 oldu.
28.02.2024 Ekonomi
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif TBMM'de kabul edildi Sağlık alanında düzenlemeler içeren 'Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
22.02.2024 Gündem
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak
Sağlık Bakanlığı açıkladı! 27 bin sözleşmeli personel alınacak Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakan Göktaş kamu personeli alımı ile ilgili detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları KPSS-2024/3 MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 695 sözleşmeli personel alımı için tercihleri almıştı. KPSS-2024/3 tercih kılavuzuna göre MEB personel alımı 2024 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB personel alımı tercih sonuçları sorgulama ekranı...
1.02.2024 Gündem
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı Sözleşmeli personel alımı için süreç başladı. Bakan Yumaklı detayları paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, personel alımı detaylarına ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Yumaklı, 5500 kişilik personel alımı sürecinin başladığını bildirdi. İşte ilana ilişkin detaylar...
31.01.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı 7000 personel alımı 2024! KPSS 2023/4 tercih kılavuzu yayımlandı: Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları
Tarım ve Orman Bakanlığı 7000 personel alımı 2024! KPSS 2023/4 tercih kılavuzu yayımlandı: Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netlik kazandı. KPSS-2024/4 tercih kılavuzuyla personel alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercihleri, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak yapılacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları…
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2024 yılı sözleşmeli personel alımı başvuruları başlatıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, personel alımıyla ilgili detayları sorgularken Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar oldu? Sorusuna da yanıt arıyor. Bir sözleşmeli erin maaşı en düşük 34 bin 200 lira.
20.01.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.