Sözleşmeli Personel

Sözleşmeli Personel

Son dakika sözleşmeli personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.602 sözleşmeli personel haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS-2024/6 MEB sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları! ÖSYM KPSS sonuç sorgulama ekranı
KPSS-2024/6 MEB sözleşmeli personel alımı yerleştirme sonuçları! ÖSYM KPSS sonuç sorgulama ekranıMilli Eğitim Bakanlığında (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih sonuçları ilan edildi. 3-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2024/6 Millî Eğitim Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.
18.07.2024Gündem
KPSS sonuçları açıklandı
KPSS sonuçları açıklandıKPSS-2024/6 tercih kılavuzu kapsamında MEB'de istihdam edilecek sözleşmeli personel için atamalar tamamlandı.
18.07.2024Gündem
Çalışanlar dikkat! Bakan Şimşek imzaladı, işte yeni zam ve ücretler
Çalışanlar dikkat! Bakan Şimşek imzaladı, işte yeni zam ve ücretlerHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sözleşmeli personel, memur ve memur emeklilerine yapılacak olan zammı, kıdem tazminatı tavanını ve maaş farklarının hesaplanmasına ilişkin kararı imzaladı.
TÜİK PERSONEL ALIMI: 55 personel alımı yapılacak! TÜİK personel alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır?
TÜİK PERSONEL ALIMI: 55 personel alımı yapılacak! TÜİK personel alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır?TÜİK personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre TÜİK, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 55 adet sözleşmeli personel alacak. TÜİK ilanının ardından 'TÜİK sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve tarihleri nedir?' sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Personel alımı başvuruları 8 Temmuz saat 18:00'a kadar sürecek olup e-Devlet üzerinden alınacak.
TÜİK Türkiye genelinde 55 sözleşmeli personel alım yapacak! Başvuru tarihi bugün itibariyle başladı
TÜİK Türkiye genelinde 55 sözleşmeli personel alım yapacak! Başvuru tarihi bugün itibariyle başladıTÜİK personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre TÜİK, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 55 adet sözleşmeli personel alacak. Personel alımı başvuruları 8 Temmuz saat 18:00'a kadar sürecek olup e-Devlet üzerinden alınacak.
24.06.2024Gündem
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK'ya 344 sözleşmeli personel alınacak
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK'ya 344 sözleşmeli personel alınacakÇalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 344 sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçlarıİçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024Gündem
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladıMemur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 5 bakanlığında dahil olduğu listede kamu kurumları memur alımı, işçi alımı ve sözleşmeli personel alımı kapsamında binlerce kişiyi istihdam edecek. İşte personel alımı yapacak 23 kamu kurumu ve açık pozisyonları...
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alımı yapacakSağlık Bakanlığı, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alacak.
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacak
Memur olmak isteyenler dikkat! 25 kamu kurumuna 4 bin 958 personel alımı yapılacakMemur olmak isteyenleri yakından ilgilendiren personel alımı ilanları bugün yeniden güncellendi. Buna göre 25 kamu kurumuna 4.958 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. İşte 26 kamu kurumunun güncel memur ve personel alımı ilanları...
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladıMemur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024Ekonomi
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacakİçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024Adana
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyor
Memur maaşları ile ilgili yeni açıklama! Bakanlık duyurdu, sözleşmeli kamu personelini de kapsıyorMemur ve sözleşmeli kamu çalışanlarının maaş ödemesi ile ilgili bakanlıktan yeni açıklama geldi. Binlerce kişi maaşların bayramdan önce ödenip ödenmeyeceğini merak ediyordu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü, Memur, Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ile 4/B Sözleşmeli Personelin Nisan/2024 Ayı Maaş/Ücretlerinin Zamanında Ödenmesine ilişkin duyuruyu açıkladı. İşte detaylar...
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?Personel alımı yapacak kamu kurumlarının ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 17 kamu kurumuna 1.808 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihlerini sıraladık. Hangi kurumlar memur, işçi veya sözleşmeli personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar açıkta? Şartlar neler? İşte detaylar?
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacak
Memur olmak isteyenlere iş fırsatı! Memur, işçi ve sözleşmeli olarak 19 kamu kurumu alım yapacakMemur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Personel alımı için yayımlanan ilanlara göre memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde 19 kamu kurumu alım yapacak. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunları için açılan personel alımı pozisyonları belli oldu. Hangi kurum kaç personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Kurumlar ve personel alımı şartları listelendi. İşte detaylar...
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli olduSağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacakSağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre ihtiyaç duyulan yerlere 9 bin sözleşmeli personel alınacak.
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024?
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024?Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ne zaman tatile gireceği, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 8. yargı paketi konuşulurken seçimler öncesinde TBMM'nin tatile gireceği tarih merak ediliyor. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek?
28.02.2024Gündem
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandıBorsa İstanbul'da pay senedi yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonu aştı. Toplam bakiyeli yatırımcı sayısı da 11 milyon 145 bin 352 oldu.
28.02.2024Ekonomi
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladıKamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.