Personel

Personel

Son dakika PERSONEL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PERSONEL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PERSONEL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.840 personel haberi bulunmuştur. Tüm personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladı
Memur olmak isteyenlere güzel haber! Kamu personeli alımı yapılacak, başvuru süreci başladıMemur olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Birçok kamu kurumunda personel alımı yapılacak. Sözleşmeli ve kadrolu personel alımı için ilan açıldı, başvuru süreci başladı. Kamu personeli olmak isteyenler için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları'nı yayımladı. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor.
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!
Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan 22 milyon euro!Trabzonspor’un, nakit akış tablosunu ve borçlarla ilgili bilgilendirmesinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Başkan Ertuğrul Doğan’ın, göreve geldiklerinden bu yana 22 milyon euro nakit katkı sağladığı açıklandı.
21.10.2024Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ateş çemberine rağmen büyüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında konuştu. Erdoğan, "Gün bir olma, birlik olma, hep beraber Türkiye olma günüdür. Gün, ezeli ve ebedi kardeşliğimizi güçlendirme günüdür." dedi.
18.10.2024Gündem
Bugün resmen değişti! Artık sadece KPSS yetmeyecek
Bugün resmen değişti! Artık sadece KPSS yetmeyecekTBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaşan Öğretmenlik Mesleği Kanunu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
18.10.2024Gündem
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahip
Cevdet Yılmaz: Bütçe kanun teklifimiz sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahipCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, yatırımı, istihdamı, üretimi, ihracatı destekleyen, sosyal refahı artırıcı yaklaşıma sahiptir" dedi.
17.10.2024Ekonomi
MSB'den Eurofighter ve F-16 açıklaması: Bizim için esas olan KAAN ve HÜRJET
MSB'den Eurofighter ve F-16 açıklaması: Bizim için esas olan KAAN ve HÜRJETTürkiye’nin Eurofighter savaş uçaklarının tedariki konusunda Almanya’nın bazı garantiler istediği ve şartlar öne sürdüğü gündeme gelirken, Milli Savunma Bakanlığı kaynakları bu iddiaları yalanladı. Bakanlık kaynakları, Eurofighter Typhoon uçağının tedarikine yönelik teknik seviyedeki çalışmaların devam ettiğini, yapılan çalışmaların süreci hızlandırmak amacıyla gerçekleştirildiğini ve bu çalışmalarda herhangi bir şartın gündeme gelmediğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Malatya'daki depreme ilişkin açıklama
Bakan Yerlikaya'dan Malatya'daki depreme ilişkin açıklamaMalatya'da dün meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin son bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.
17.10.2024Gündem
KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı sonuçları açıklandı
KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı sonuçları açıklandı2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı sonuçları açıklandı.
16.10.2024Gündem
BBC tasarruf için 155 kişinin işine son verdi
BBC tasarruf için 155 kişinin işine son verdiİngiliz kamu yayıncısı BBC, 24 milyon sterlin tasarruf amacıyla 150'nin üzerinde çalışanın işine son verirken, ünlü Hard Talk programını da yayından kaldırdı.
16.10.2024Dünya
Milli Anadolu Ankası-2024 Tatbikatı tamamlandı
Milli Anadolu Ankası-2024 Tatbikatı tamamlandıMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Konya'da düzenlenen Milli Anadolu Ankası-2024 Tatbikatı'nın tamamlandığını bildirdi.
15.10.2024Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımı yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, personel alımı yapacakResmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 2 bin 390 sözleşmeli personel alımı yapacağı duyuruldu.
Memur-Sen açıkladı! Servis hizmeti devam edecek
Memur-Sen açıkladı! Servis hizmeti devam edecekMemur-Sen'den yapılan açıklamada, "İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek." denildi.
14.10.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 9 ayda boğazlarda 37 bin 128 gemiye kılavuzluk yapıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 9 ayda boğazlarda 37 bin 128 gemiye kılavuzluk yapıldıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Denizlerdeki seyir emniyeti ile birlikte can, mal ve çevre güvenliği adına önemli çalışmalara imza atan Kıyı Emniyeti ekipleri 2024 yılında 200 can kurtarma operasyonu ile 861 kişiyi kurtardı. Türk boğazlarında 37 bin 128 gemiye kılavuzluk hizmeti verildi" dedi.
13.10.2024Gündem
İstanbul'da aranan 532 zanlı yakalandı
İstanbul'da aranan 532 zanlı yakalandıİstanbul'da düzenlenen "huzur" uygulamasında aranan 532 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
12.10.2024Gündem
Balıkesir'de zeytin hasadı başladı
Balıkesir'de zeytin hasadı başladıBalıkesir’in Edremit Körfezi bölgesinin sahip olduğu toprak yapısı, iklim şartlarıyla destekleniyor ve bu coğrafi konumun getirdiği özelliklerle birlikte hasat edilen zeytinler, modern tesislerde sıkılarak eşsiz lezzete sahip coğrafi işaretli zeytinyağı elde ediliyor.
12.10.2024Ekonomi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2024Gündem
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum
Sahte polis ve MİT kimliğiyle yakalandı! Şaşkına çeviren ifade: Polisliğe özeniyorum15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş ayrımında emniyet şeridi ihlali sonucu trafik polisleri tarafından durdurulan otomobil sürücüsünün üzerinden çok sayıda sahte kimlik çıktı. Üzerinde polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Giriş Kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Makam Şoförü Kartı, Silah Ruhsatı kartı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartı bulunan şüpheli "Polisliğe özeniyordum" dedi. Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.
9.10.2024Gündem
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandı
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandıMersin'de bir vatandaşın evinde ve sokakta biriktirdiği tonlarca atık, belediye ekiplerince temizlendi.
9.10.2024Gündem
SBB’den kahverengi kokarcayla mücadeleye destek
SBB’den kahverengi kokarcayla mücadeleye destekSamsun Büyükşehir Belediyesi(SBB), tarım ürünlerini tehdit eden ve ekonomik zarara neden olan kahverengi kokarcayla mücadelede İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen çalışmalara destek sağlıyor.
9.10.2024Gündem
Türkiye Taş Kömürü Kurumu 132 personel alacak
Türkiye Taş Kömürü Kurumu 132 personel alacakTürkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 2024 yılı Genel Yatırım ve Finansman Programı kapsamında yer üstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere 132 nitelikli daimi işçi alımı yapacağını duyurdu.
8.10.2024Ekonomi
İş arayanlar ve iş verenler Adana'da buluşuyor: Çukurova Belediyesi İstihdam Ofisi işsizlerin umudu olmaya devam ediyor
İş arayanlar ve iş verenler Adana'da buluşuyor: Çukurova Belediyesi İstihdam Ofisi işsizlerin umudu olmaya devam ediyorÇukurova Belediyesi İstihdam Birimi, işsizlerin umudu olmayı sürdürüyor. Her yaştan ve meslekten başvuruları kabul eden İstihdam Birimi, işverenlerle olan bağlantısı sayesinde uygun işe uygun eleman ihtiyacını karşılıyor. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “İstihdam Birimi aracılığıyla hemşehrilerimizin iş, işverenlerimizin de personel bulmasına vesile olmak büyük bir mutluluk” dedi.
8.10.2024Adana
Erzincan’a 12 yeni sağlık personeli atandı! Görevlerine başladılar
Erzincan’a 12 yeni sağlık personeli atandı! Görevlerine başladılar2024 yılı 2. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası (2. yerleştirme oturumu) açıklandı.
8.10.2024Gündem
TÜBİTAK'tan personel alım ilanı! Son tarih 14 Ekim
TÜBİTAK'tan personel alım ilanı! Son tarih 14 EkimTürkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı 8 personel alacak.
8.10.2024Ekonomi
9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak
9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacakResmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Jandarma Genel Komutanlığı, 2025 yılı için toplam 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alımı gerçekleştirecek.
Sakarya'da kimyasal koku paniği! İhbarlar üzerine ekipler harekete geçti
Sakarya'da kimyasal koku paniği! İhbarlar üzerine ekipler harekete geçtiSakarya'nın Arifiye ilçesinde kimyasal koku ihbarları üzerine inceleme başlatıldı. Ekipler bölgede çalışma yaptı.
5.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.