Sınav

Sınav

Son dakika sınav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınav gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.127 sınav haberi bulunmuştur. Tüm sınav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak?
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde heyecan dorukta! Kim galip olacak? Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyici ile buluşacak.
24.04.2024 Magazin
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir? Bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar Günü yapılacak. İOKBS için öğrenciler hazırlıklarına devam ederken bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekiyor, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
17.04.2024 Yaşam
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır? 8 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS için görevli öğretmen başvuruları başladı. Söz konusu sınav görevleri TYT, AYT ve YDT olarak üç oturuma verilecek. Peki, YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES-1) için geri sayım başladı. Yüksek lisans eğitimi alabilmek için yılın ilk ALES sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, gözlerini sınav tarihine çevirdi. ALES/1'e katılacak adaylar için ÖSYM sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, ALES ne zaman yapılacak?
16.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk, Ramazan Bayramı tatiline çıkan, yollarda direksiyon başında kafein tüketimine başvuran sürücüleri uyardı. Öztürk "Kafein tüketiminin uyku halini gidermede geçici bir çözüm olduğunu mutlaka bilmemiz gerekiyor. Aşağı yukarı 4-5 saat içerisinde daha büyük bir uyku haliyle karşı karşıya kalacağımızı bilmeliyiz. Bu uyku hali eğer önemli bir iş sırasında ortaya çıkarsa örneğin; sınav ortasında veya bir araç kullanımı sırasında olabilir, bu durum da iş kazaları ya da istenmeyen başka durumlara yol açabilir. Uyku halini ancak uyuyarak giderebiliriz" dedi.
8.04.2024 Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe -  Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti
Fenerbahçe - Adana Demirspor ilk 11'leri belli oldu! İsmail Kartal yıldız ismi kesti Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Milli aranın ardından yoğun bir tempoya girmeye hazırlanan Sarı Lacivertliler'de ilk sınav zorlu Adana ekibi. İsmail Kartal ve öğrencileri kendi sahasından 3 puanla ayrılmak istiyor. Adana Demirspor ise zorlu deplasmandan alacağı puan ya da puanlarla rahat bir nefes almak istiyor. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ilk 11'leri...
3.04.2024 Fenerbahçe
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçına çıkan A Milli Takımımız iyi bir sınav veremedi. A Milli Takımımız Macaristan maçından sonra Avusturya karşısında şok bir yenilgi almış ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fanatik yazarları Cem Dizdar, Serkan Akcan ve Erman Özgür de EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın röntgenini çekti.
28.03.2024 Futbol
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak?
İkinci ortak sınav tarihleri! Ortak sınavlar ne zaman yapılacak, nasıl olacak 2024, açık uçlu mu olacak? Ülke genelindeki ikinci ortak sınavlar, 26-27 Mart 2024 tarihinde yapılacak, sınavlarda açık uçlu sorular kullanılacak.
25.03.2024 Gündem
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman?
Ortak sınavlar ne zaman yapılacak? (2. dönem ortak sınav konu dağılımı): Ortak sınavlar nasıl olacak, 2. Dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) 2. dönem ortak sınav takvimini paylaştı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde yapılacak ortak yazılı sınav tarihlerine yer verildi. Peki,  2.dönem ortak sınavlar ne zaman? MEB ikinci dönem ortak sınavlar test mi klasik mi olacak? İşte MEB ikinci dönem ortak sınav tarihleri…
23.03.2024 Gündem
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. 3 Mart'ta askeri öğrenci olabilmek için MSÜ sınavına katılım sağlayan öğrenciler, heyecanla ÖSYM'den gelecek sonuç duyurusunu bekliyordu. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı.
22.03.2024 Gündem
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder?
e sınav görevli ücretleri 2024! 3 kez yapılıyor: e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan İOKBS, LGS, ehliyet sınavları, Açık Öğretim Kurumları sınavları ve diğer birçok sınavda görevli olanlar gözetmen ücretlerinin ne zaman hesaplarda olacağını merak ediliyor. Henüz hesaplarına para yatmayanlar arama motorlarına yönelerek e sınav görevli ücreti ne zaman yatar, e sınav görevli ücretini kim öder? Sorusuna yanıt arıyor. İşte e sınav görevli ücretleri 2024…
22.03.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Sınav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.