Marmaraereğlisi

Marmaraereğlisi

Son dakika Marmaraereğlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marmaraereğlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marmaraereğlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marmaraereğlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marmaraereğlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 marmaraereğlisi haberi bulunmuştur. Tüm marmaraereğlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular Tekirdağ'da şişme botla denize açıldıktan sonra kaybolan 4 kişi, Marmara Adası önlerinde fark edilip, 13,5 saat sonra Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
11.09.2023 Yaşam
Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 3.8 büyüklüğünde deprem Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.08.2023 Gündem
Apartman yönetimine kızınca pencereye öyle bir yazı astı ki... Görenler hayrete düşüyor
Apartman yönetimine kızınca pencereye öyle bir yazı astı ki... Görenler hayrete düşüyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde apartman yönetimine kızan ev sahibi Mümin Sevgin, evin camına astığı yazıyla, yoldan geçenleri hayrete düşürüyor.
14.08.2023 Yaşam
Apartman yönetimine kızınca pencereye öyle bir yazı astı ki...
Apartman yönetimine kızınca pencereye öyle bir yazı astı ki... Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde apartman yönetimine kızan ev sahibi Mümin Sevgin, evin camına astığı yazıyla, yoldan geçenleri hayrete düşürüyor.
14.08.2023 Haber
Sahil Güvenlik'ten ‘Sıcak havada denize girmeyin’ anonsu
Sahil Güvenlik'ten ‘Sıcak havada denize girmeyin’ anonsu Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde hava sıcaklığının yoğun olarak hissedildiği öğle saatlerinde denize girenler, Sahil Güvenlik Komutanlığı botundan yapılan anonsla uyarıldı. Anonsta, “Değerli vatandaşlarımız, bölgemizde oluşan sıcak hava koşulları nedeniyle bu saatlerde denize girilmesi tehlikelidir” denildi.
22.07.2023 Gündem
Tekirdağ'da korkunç kaza! 1 ölü, 4 yaralı
Tekirdağ'da korkunç kaza! 1 ölü, 4 yaralı Tekirdağ’da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı feci bir kaza gerçekleşti.
21.07.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
Serinlemek için girdiği denizde kaybolan üniversiteli Adem, aranıyor
Serinlemek için girdiği denizde kaybolan üniversiteli Adem, aranıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde serinlemek için denize giren üniversite öğrencisi Adem Ocak (21), kayboldu. Ocak'ı bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin arama çalışmaları sürüyor.
13.06.2023 Gündem
Yağışlardan sonra barajlardaki su seviyesi arttı
Yağışlardan sonra barajlardaki su seviyesi arttı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Türkmenli Göleti'nde kurak geçen kış mevsiminin ardından son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte su seviyesi arttı. Bölge halkının su ihtiyacını karşılayan gölette artan su seviyesi, vatandaşların da yüzünü güldürdü.
8.05.2023 Gündem
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Prof.Dr. Eyidoğan: Marmara Denizi'ndeki fay, tüm Marmara'yı etkileyecek deprem yaratır
Prof.Dr. Eyidoğan: Marmara Denizi'ndeki fay, tüm Marmara'yı etkileyecek deprem yaratır Jeofizik mühendisi deprem bilimci Prof.Dr. Haluk Eyidoğan, Marmara Denizi'nin içinden geçen Kuzey Marmara fayının, tüm Marmara'yı etkileyecek bir deprem yaratma potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "En son yapılan bilimsel çalışmalara göre 7 ve daha büyük bir depremin başta İstanbul olmak üzere Marmara Denizi çevresindeki 7 ili ve 50 ilçeyi etkileme oranı, 2016 - 2030 yılı arası yüzde 50 ve oldukça yüksek" dedi.
30.03.2023 Gündem
Tekirdağ deprem riski haritası! Tekirdağ deprem bölgesi mi, Çorlu’da deprem riski var mı? Tekirdağ’dan fay hattı geçiyor mu?
Tekirdağ deprem riski haritası! Tekirdağ deprem bölgesi mi, Çorlu’da deprem riski var mı? Tekirdağ’dan fay hattı geçiyor mu? Tekirdağ Marmaraereğlisi açıklarında 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'a göre deprem, 8.63 km derinlikte gerçekleşti. Söz konusu haberin ardından Tekirdağ deprem riski haritası merak konusu oldu. Peki, Tekirdağ deprem bölgesi mi, Çorlu’da deprem riski var mı? Tekirdağ’dan fay hattı geçiyor mu?
7.03.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. EMSC depremin büyüklüğünü 3.7 olarak duyurdu.
7.03.2023 Gündem
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor
Tekirdağ'da yazlık konutlar, depremzedelere açılıyor Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yazlık konut sahipleri, evlerinin kapılarını depremzedeler için açtı. Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Talebimize karşılık dönüş iyi oldu. Kendi eşyalı villalarını verdiler, bazıları sıfır yeni binalarını satıştan vazgeçerek tahsis etti. Çekyat, yatak ve yorgan gibi bazı ihtiyaçları da biz giderdik" dedi.
14.02.2023 Gündem
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı!  Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi...
AFAD ve Meteoroloji peş peşe uyardı! Prof. Dr. Orhan Şen 'Umarım gerçekleşmez' diyerek saat verdi... Meteoroloji son dakika duyurdu. İstanbul dahil çok sayıda kent için art arda uyarılar yapıldı. Çok kuvvetli geliyor. İller tek tek açıklandı. Çok kuvvetli olacak. AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün başlaması beklenen kuvvetli yağışla ilgili 11 il için uyarı geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi. AFAD ayrıca Tekirdağ’da yaşayanları kısa mesajla uyardı.
24.08.2022 Gündem
Aşıklar Tepesi'nde korkunç son! Doğum günü sonrası sevgilisiyle ölüme atladı
Aşıklar Tepesi'nde korkunç son! Doğum günü sonrası sevgilisiyle ölüme atladı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir eğlence mekanında doğum günü kutlaması yapan Mehlika Derici (35) ile erkek arkadaşı Selçuk Çetiner (41), kutlama sonrasında gittikleri Aşıklar Tepesi'nde 25 metrelik uçurumdan atladı.  Çetiner'in, aralarında kıskançlık yüzünden tartışma çıkan Derici'yi zorla kolundan tutup birlikte ölüme atladığı iddia edildi.
7.08.2022 Yaşam
Zehir tacirlerine büyük darbe! Bakan Soylu, Twitter'dan paylaştı
Zehir tacirlerine büyük darbe! Bakan Soylu, Twitter'dan paylaştı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet ve Sahil Güvenlik ekiplerinin Tekirdağ Limanı'nda düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda ticari gemide 242 kg kokain yakalandığını duyurdu.
31.07.2022 Gündem
İlçenin nüfusu 1 milyona çıktı, tatilcilerden geriye tonlarca çöp kaldı
İlçenin nüfusu 1 milyona çıktı, tatilcilerden geriye tonlarca çöp kaldı Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi bayram tatilinde yaşanan tatilci akını ile 1 milyon nüfusa ulaştı. Tatilcilerden geriye kalan 483 tonluk çöp yığınları temizlik ekiplerince kaldırıldı.
18.07.2022 Yaşam
Tekirdağ’da çıkan yangında 50 dönüm alan zarar gördü
Tekirdağ’da çıkan yangında 50 dönüm alan zarar gördü Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde çıkan yangında 30 dönümü ekili, 50 dönüm alan zarar gördü.
2.07.2022 Yaşam
Marmara Denizi’ne asit boşaltan gemiye rekor ceza
Marmara Denizi’ne asit boşaltan gemiye rekor ceza 2021 yılında 57 binin üzerinde çevre denetimi yaparak Cumhuriyet tarihinin en yüksek denetim sayısına ulaşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı çevre denetim ekipleri, deniz kirliliği denetimleri konusunda yetkilendirilen kurumlarla birlikte Marmara Bölgesi'nde denetimlerini kesintisiz sürdürüyor. Söz konusu denetimler kapsamında Marmara Denizi’ne asetik asit tahliye ettiği tespit edilen tankere 19 milyon lira idari para cezası uygulandı.
2.06.2022 Gündem
Marmara Denizi'nde korkunç görüntü! Siyaha büründü, inceleme başlatıldı
Marmara Denizi'nde korkunç görüntü! Siyaha büründü, inceleme başlatıldı Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinden geçen Kınıklı Deresi, atıklar nedeniyle siyaha büründü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü dereden, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ise denizden numune alarak inceleme başlattı.
13.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marmaraereğlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marmaraereğlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.