İçme Suyu

İçme Suyu

Son dakika içme suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan içme suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını içme suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçme Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içme suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.188 içme suyu haberi bulunmuştur. Tüm içme suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecek
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecekTarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos Pazartesi günü ihaleye çıkıyor.
26.07.2024Adana
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacak
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözülecek. Proje, 2024 yılının sonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.
21.07.2024Gaziantep
Adana'da göçer hayvancılar suya daha kolay ulaşacak
Adana'da göçer hayvancılar suya daha kolay ulaşacakTarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Adana'da geçimini göçer hayvancılık yaparak sağlayan 16 aileye taşınabilir hayvan içme suyu tankı dağıtıldı.
15.07.2024Adana
Adana'da su kesintisi! İlçeler duyuruldu
Adana'da su kesintisi! İlçeler duyurulduAdana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 10 Temmuz 2024 günü Adana'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.
10.07.2024Adana
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyor
İşte Adana’daki barajların doluluk oranları! Su seviyesi alarm veriyorHavaların ısınmasıyla artan su tüketimi, şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan barajlardaki doluluk oranlarını da düşürdü.
27.06.2024Adana
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Depozito iade sistemi nedir? İlk etapta 5 bin iade makinesi kurulacak
Depozito iade sistemi nedir? İlk etapta 5 bin iade makinesi kurulacakTürkiye Çevre Ajansı (TÜÇA) tarafından yürütülen “Depozito Yönetim Sistemi” çalışmaları tamamlandı. 2025 yılında ulusal çapta hayata geçirilecek bu sistem ile 0.1 ile 3 litre hacme sahip tek kullanımlık ambalajlar geri dönüşüme kazandırılacak. Her bir şişe veya kutu başına 25 kuruş ödenecek ve bu paralar alışverişte kullanılabilecek.
20.06.2024Gündem
Mahallenin her sokağında su var, sadece  bu sokakta yok
Mahallenin her sokağında su var, sadece bu sokakta yokAdana'da bir mahallede tüm sokaklarında içme suyu akarken sadece bir sokağında suyun sabah kesilip gece geri gelmesi sokak sakinlerini perişan ediyor. Sokaktaki bir evde ikamet eden Hanifi Gidik, "Su sabah 10.00'da gidiyor, gece geliyor. Kurban Bayramı'nda rezil olduk. Bu sorunu bir türlü çözemediler" dedi.
17.06.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecek
Su kesintisi: İstanbul'da 3 ilçede su kesintisi var! 10 saat sürecekİstanbul'da 3 ilçede 10 saat sürecek su kesintisi yaşanacak. Kesintinin nedeni olarak Büyükçekmece'deki İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde yapılacak vana yenileme çalışması gösterildi. İşte 3 Haziran su kesintisi yaşanacak ilçeler...
3.06.2024Gündem
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyor
Sulama fiyatlarına yapılan zama çiftçilerden tepki! Maliyet artıyorBalıkesir'de tarımsal sulama ücretsiz, su tarifesine de yüzde 15 indirim kararı verilirken, Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana'daki tarla ve bahçelerin sulama fiyatlarına zam yapılmasının çiftçilerin maliyetlerini önemli ölçüde artıracağını söyledi.
30.05.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldıkCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024Gündem
Adana'nın şifa kaynakları: içme suları ve kaplıcalar
Adana'nın şifa kaynakları: içme suları ve kaplıcalarAdana’nın birçok yerinde bulunan şifalı içme sular ve kaplıcalar hem Adanalıların hem de Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.
9.05.2024Adana
Adana’da 2024 yılı sulama sezonu başladı! Milletin hizmetine sunuluyor
Adana’da 2024 yılı sulama sezonu başladı! Milletin hizmetine sunuluyorDSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Adana‘da 2 Mayıs tarihinde başlayan 2024 yılı sulama sezonunda toplam 2 milyon 207 bin dekar tarım arazisinin sulanacağını söyledi.
7.05.2024Adana
Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisinin yapımı hızla devam ediyor
Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisinin yapımı hızla devam ediyorAdana Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından sürdürülen Yedigöze İçme Suyu Projesi ile 4 ilçede bulunan toplam 159 mahallenin içme suyu sorunu son bulacak.
25.04.2024Adana
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!Muğla'nın Bodrum İlçesinde bulunan Mumcular Barajı'nda su seviyesi yüzde 17, Geyik Barajı'nda ise yüzde 58'de kaldı.Dünyaca ünlü turistik ilçenin su ihtiyacını karşılayan baraj hakkında konuşan Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, tuzlu suyun yüksek maliyet gerektirdiğini söyledi.
16.04.2024Gündem
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024Gündem
Fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi!
Fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi!Tokat'ın Sulusaray ilçesine bağlı Alpudere köyünde yıllarca devam eden içme suyu sorunu çevreye duyarlı bir projeyle çözüldü. Aylık 12 bin liralık fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi. Muhtar Tuncay Algeç, "Son iki aydır da maliyeti hemen hemen sıfıra düşürdük. Yaklaşık 85 hanede 400 nüfusun su ihtiyacını karşılıyoruz" dedi.
1.04.2024Gündem
Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü!
Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü!Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti
27.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdularCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı varCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyinCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçme Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içme suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.