Tekirdağ

Tekirdağ

Son dakika tekirdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekirdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekirdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekirdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekirdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.585 tekirdağ haberi bulunmuştur. Tüm tekirdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangınTekirdağ'da otluk alanda başlayan ve geri dönüşüm tesisine sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Son dakika... Marmara Denizi'nde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalarAFAD tarafından yapılan açıklamada Balıkesir açıklarında Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremi büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Deprem Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul'da da hissedildi. CNN Türk deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Burada Kuzey ve Güney yönleri olarak bir hareketlilik var. Burası enteresan yerlerden birisi. Dikkat edilmesi gerekiyor." dedi.
19.07.2024Gündem
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttu
Şoke eden su faturası! Ev sahibi rakamı görünce küçük dilini yuttuTekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan bir vatandaşa 268 bin 821 lira su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, “Siz beni toprak ağası mı sandınız” dedi.
17.07.2024Gündem
Tekirdağ ve Kırklareli'de arsaya büyük talep! Anaparayı kısa sürece 3'e katlıyor
Tekirdağ ve Kırklareli'de arsaya büyük talep! Anaparayı kısa sürece 3'e katlıyorSon yıllarda oldukça iyi prim yapan arsalar gayrimenkuller içerisinde en çok tercih edilen yatırım aracı oldu. Özellikle konut yatırımları TÜFE’nin altında getiri sunarken, arsa ve arazilere yönelik talep artışı dikkat çekti. Peki İstanbul ve çevresinde en çok nerelere rağbet var, arsa fiyatları ne durumda? Konuyla ilgili gayrimenkul uzmanı, ‘Sizi yatırdığınız paradan da edebilir, çok karlı hale de dönüşebilir’ dedi.
16.07.2024Ekonomi
Tekirdağ'da dehşet anları! Otomobil, kıraathane önünde oturanların arasına daldı
Tekirdağ'da dehşet anları! Otomobil, kıraathane önünde oturanların arasına daldıTekirdağ'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin kıraathane önünde oturanların arasına daldığı kazada 11 kişi yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
11.07.2024Gündem
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyiz
TBMM Başkanı kurtulmuş: Gazze'deki insanlık felaketini görmezden gelemeyizTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Dünyanın en güçlü savunma örgütünün üyeleri olarak bizler, en acil küresel sorunlardan biri olan Gazze'deki muazzam insanlık felaketini görmezden gelemeyiz. İsrail'in katliamları durdurulmalı ve daha fazla kan dökülmesi engellenmelidir.” dedi.
9.07.2024Gündem
Tekirdağ'da kaçakçılık operasyonu! 19 bin adet dolu makaron ele geçirildi
Tekirdağ'da kaçakçılık operasyonu! 19 bin adet dolu makaron ele geçirildiTekirdağ’da jandarma ekipleri düzenledikleri operasyonda 19 bin adet dolu makaron ele geçirdi.
4.07.2024Gündem
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!
TÜBİTAK Fen Lisesi geleceğin yıldızlarını bekliyor!Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesi için TÜBİTAK'ın bilim ve teknolojideki bilgi ve birikimi ile ortak protokol yaparak hayata geçirdiği 'TÜBİTAK Fen Lisesi' 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilerini bekliyor.
2.07.2024Ekonomi
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Tatilcilerin akın ettiği ilçeden  450 ton çöp çıktı!
Tatilcilerin akın ettiği ilçeden 450 ton çöp çıktı!Kurban Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğrayan Tekirdağ'ın turistik ilçesi Marmaraereğlisi'nde belediye 450 ton çöp topladı. Belediye Başkanı Onur Bozkurter, yoğunluk için ilçe olarak önlemleri önceden aldıklarını ve tatilcilerin ihtiyacını karşılamakta bir sorun yaşanmadığını belirterek, "Biz bu esnada yaklaşık olarak 450 ton çöp aldık" dedi.
23.06.2024Gündem
İstanbul'da bayram dönüşü başladı: Şimdiden uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı
İstanbul'da bayram dönüşü başladı: Şimdiden uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitimine az bir süre kala tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. Dönüş nedeniyle Tekirdağ'dan İstanbul yönüne araç yoğunluğu yaşanıyor. Tatili Bodrum’da geçiren yerli turistler yola çıkmaya başladı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu ilçede 12 saate 20 bin araç çıkış yaptı.
20.06.2024Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli art arda duyurdu
Marmara'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli art arda duyurduMarmara Denizi'nde saat 17.18'de bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı.
17.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecek
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecekTekirdağ Valiliği, orman yangınlarının yaşanmaması için 14 Haziran - 15 Ekim tarihlerinde ormanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı.
14.06.2024Gündem
MSB kaynakları: F-16'lar için imzalar atıldı
MSB kaynakları: F-16'lar için imzalar atıldıTürkiye’nin ABD’den talep ettiği F-16’ların satın alım sürecinde sözleşmelerin imzalandığı, detaylar üzerindeki çalışmaların karşılıklı heyetler arasında görüşmeler vasıtasıyla sürdürüldüğü bildirildi.
13.06.2024Gündem
Memduh Paşa Yalısı'ndaki soyguna ilişkin 7 gözaltı
Memduh Paşa Yalısı'ndaki soyguna ilişkin 7 gözaltıMemduh Paşa Yalısı’nda film sahnelerini aratmayan bir planla yapılan 130 milyon liralık soygunla ilgili polis 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Çalınan paranın bir kısmının ise ele geçirildiği öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
11.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "Ordu merkezli 5 ilde Elebaşılığını Ercan Yılmaz’ın (Yurt Dışı Firar), İzmir’de elebaşılığını Sercan Sayal’ın (Yurt Dışı Firar) yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütüne yönelik “KUYU-3” operasyonları düzenlendi! Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı" dedi.
7.06.2024Gündem
İzobarik Sırt nedir? Türkiye’deki sıcaklığın nedeni…
İzobarik Sırt nedir? Türkiye’deki sıcaklığın nedeni…Türkiye’nin izobarik sırt yukarı seviyelerde yüksek basınç uzantısının etkisi altında olmasının ardından izibarik sırtın ne olduğu, neden kaynaklandığına dair araştırmalar arttı.
6.06.2024Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! Hedefler tam isabetBaykar, Türkiye'nin yeni SÜPERSONİK FÜZESİ İHA-230 ile atış testi yaptı ve hedefleri tam isabet vurdu. İşte o detaylar...
4.06.2024Ekonomi
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildi
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildiTürkiye Futbol Federasyonu; Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na ilişkin tescil kararını resmen açıkladı.
4.06.2024Süper Lig
Tekirdağ'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptı
Tekirdağ'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptıTekirdağ'da eğitim uçağı motor arızası iddiası ile tarlaya mecburi iniş yaptı. Yaşanan arıza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
2.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekirdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekirdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.