Eyüpsultan

Eyüpsultan

Son dakika eyüpsultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyüpsultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyüpsultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyüpsultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyüpsultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 591 eyüpsultan haberi bulunmuştur. Tüm eyüpsultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Loto'da 309 milyon 155 bin 829 TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 309 milyon 155 bin 829 TL'lik büyük ikramiye sahibini bulduSüper Loto'da çekiliş heyecanı yaşandı. 309 milyon 155 bin 829 TL'lik büyük ikramiye bir kişiye çıktı. İşte kazandıran şanslı numaralar...
23.10.2024Ekonomi
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağım
ABD mahkemesi Timur Cihantimur'un iade davasını erteledi! Acılı baba Aci: Havalimanında dört gözle onları bekliyor olacağımİstanbul Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, olayın ardından ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin talebi üzerine yakalanan Timur Cihantimur'un son duruşmasında hakimin iade talebi kararını ertelemesine ilişkin, "Önümüzdeki hafta duruşmada her ikisine de yüzde yüz iade kararı çıkacağına inanıyorum." dedi. Öte yandan Timur Cihantimur'un duruşma salonunda rahat tavırlar sergilediği öğrenildi.
16.10.2024Gündem
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
15.10.2024Gündem
Eyüpsultan'da durakta bekleyen kadını taciz eden adama meydan dayağı
Eyüpsultan'da durakta bekleyen kadını taciz eden adama meydan dayağıEyüpsultan'da iddiaya göre durakta bekleyen bir kadını takip ederek sözlü tacizde bulunan ve arkasından aynı otobüse binen şüpheli, vatandaşlar tarafından darbedildi. Yaşananlar kameralara yansırken, alkollü olduğu iddia edilen şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
15.10.2024Gündem
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyon
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyonEyüpsultan'da, sosyal medyada yayınlamak için motosikletleriyle trafiği tehlikeye atan hareketler yapan 14'ü motosiklet sürücüsü, toplam 24 kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Polisin geldiğini gören bazı sürücüler kaçmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı. 14 motosiklet trafikten menedilirken, toplamda 251 bin lira ceza kesildi.
15.10.2024Gündem
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyon
Eyüpsultan'da trafiği tehlikeye atan bir grup motorcuya polisten nefes kesen operasyonEyüpsultan'da, sosyal medyada video ve fotoğraf yayınlamak için motosikletleriyle trafiği tehlikeye atan hareketler yapan 14'ü motosiklet sürücüsü, toplam 24 kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Polisin geldiğini gören bazı sürücüler kaçmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı. 14 motosiklet trafikten menedilirken, toplamda 251 bin lira ceza kesildi.
15.10.2024Vatan TV
Eyüpsultan'da elektrik direği havai fişek gibi patladı
Eyüpsultan'da elektrik direği havai fişek gibi patladıİstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağmur sonrası bir elektrik direğinde havai fişek gibi patlamalar meydana geldi. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
13.10.2024Vatan TV
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!
Mahkeme Eylem Tok'un tutukluluğuna 'devam' dedi: Timur Cihantimur'un annesinin aradığında söylediği ilk sözler şok etti!İstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un Amerika'daki yargılama süreci devam ederken, baba Özer Aci, 3. mahkemenin görüldüğünü belirterek, "Kaza olabilir bu konuda hiçbir şey demiyorum. Oğlumuzun vadesi oraya kadarmış. Kazadan sonra yaşananlar vahşet, insanlığa aykırı. Annesini arıyor ve ilk kelimesi 'Anne araba pert oldu' oluyor. Bunlar benim oğlumu, 5 yaralıyı o halde bırakarak yurt dışına kaçtılar. Eşim ve gelinim ABD mahkemesine usulen mektup yazdı ve suçluların iadesini talep etti." dedi.
10.10.2024Gündem
Eylem Tok ile yurt dışına kaçan Timur Cihantimur'un ses kaydı ortaya çıktı
Eylem Tok ile yurt dışına kaçan Timur Cihantimur'un ses kaydı ortaya çıktıİstanbul Eyüpsultan’daki trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açan ve kazadan hemen sonra annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un kaza sonrasına ait ses kaydı ortaya çıktı.
7.10.2024Gündem
Fatih'teki vahşette yeni detaylar ortaya çıktı: İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş! İşte caninin son günü
Fatih'teki vahşette yeni detaylar ortaya çıktı: İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş! İşte caninin son günüİstanbul Fatih’te cuma günü yaşanan vahşetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katleden Semih Çelik’in İkbal Uzuner için geçen yıl çektiği kendisini öldürmek istediğini söylediği video ortaya çıktı. Semih Çelik’in daha önce 5 kez psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Mahalle sakinleri, Çelik’in sessiz bir hayat sürdüğünü, kimseyle iletişim kurmadığını, selam dahi vermediğini ancak olay günü fırına gidip, “Üstüm nasıl olmuş, iyi mi?” diye sorduğunu söylediler.
6.10.2024Gündem
Bakan Göktaş'tan İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur'un ailelerine taziye ziyareti
Bakan Göktaş'tan İstanbul'da öldürülen İkbal ve Ayşenur'un ailelerine taziye ziyaretiAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Semih Çelik'in öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.
5.10.2024Gündem
İstanbul'da bir şüphelinin iki kadını öldürüp intihar ettiği olaya ilişkin yayın yasağı getirildi
İstanbul'da bir şüphelinin iki kadını öldürüp intihar ettiği olaya ilişkin yayın yasağı getirildiİstanbul'da bir şüphelinin iki ayrı ilçede iki kadını öldürdükten sonra intihar ettiği olaya ilişkin yayın yasağı getirildi.
4.10.2024Gündem
Edirnekapı surlarında dehşete düşüren vahşet! 2 kadını katledip intihar etti
Edirnekapı surlarında dehşete düşüren vahşet! 2 kadını katledip intihar ettiİstanbul Fatih'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in Eyüpsultan'da da Ayşenur Halil'i (19) öldürdüğü ortaya çıktı.
4.10.2024Galeri
Fatih'te korkunç olay! Başını kesip surlardan attı!
Fatih'te korkunç olay! Başını kesip surlardan attı!Fatih'te Semih Çelik, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. İki kişide hayatını kaybetti.
4.10.2024Gündem
İstanbul'da 'Kuyu-30' operasyonu! 23 suç örgütü üyesi yakalandı
İstanbul'da 'Kuyu-30' operasyonu! 23 suç örgütü üyesi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "Kuyu-30" operasyonunda iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.09.2024Gündem
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbullular dikkat: Hafta sonu bu yollar trafiğe kapalı!İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği'nin düzenlediği "Tour Of İstanbul" bisiklet yarışının ikinci etabı nedeniyle 14-15 Eylül'de İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanacak.
14.09.2024Gündem
Cihantimur ailesinden tartışmalı rapor! Aci ailesinin avukatı: Kasıtlı olarak yanlış alınmış
Cihantimur ailesinden tartışmalı rapor! Aci ailesinin avukatı: Kasıtlı olarak yanlış alınmışEyüpsultan'daki trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesinin avukatlarından Burak Erden, "Timur Cihantimur'un avukatları özel bir rapor sundu. Bu raporun mahkemede hiçbir bağlayıcılığı yok. Daha önce sunulan, savcılık tarafından sunulan bilirkişi raporlarında, adli tıp raporlarında, Timur Cihantimur'un asli kusurlu olduğu zaten çok net şekilde ifade ediliyor." dedi.
6.09.2024Gündem
İstanbul’a yeni tramvay hattı geliyor!
İstanbul’a yeni tramvay hattı geliyor!İstanbul’da, Eminönü-Alibeyköy Tramvay hattının bir kolu olarak hayata geçecek ve toplam 5 istasyondan oluşacak 3.2 kilometre uzunluğundaki Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı için ilk kazma vuruldu.
23.08.2024Ekonomi
İstanbul'da sıcak ve nemli gece! O ilçeler yüzde 100 ile rekor kırdı
İstanbul'da sıcak ve nemli gece! O ilçeler yüzde 100 ile rekor kırdıGenel hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklığın 24,5 derece ölçüldüğü İstanbul'da nem oranı yüzde 83 olarak kaydedildi. Gece boyunca etkili olan sıcak hava ve yüksek nem oranı ilçelere göre değişirken, Çatalca, Ataşehir ve Ümraniye'de nem oranı yüzde 100'ü bularak rekor kırdı.
23.08.2024Gündem
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladı
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladıŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim öncesi verdiği tüm sözleri kararlılıkla yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, daha önce çocuklara verdiği bisiklet sözünü tutarak başlattığı bisiklet dağıtım programının 1. etabını tamamladı. Yılmaz, şimdi ise 2. etap bisiklet dağıtımları ile çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
19.08.2024Gaziantep
Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti
Adnan Tanrıverdi hayatını kaybettiCumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti.
4.08.2024Gündem
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'
17 yaşındaki genç yaşıtına kurşun yağdırdı: 'Polat Alemdar'a özeniyorum'Eyüpsultan'da parkta oturduğu sırada yaşıtı Muhittin Can S.'nin silahından çıkan kurşunlara hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Berat Baykuş'un ailesi konuştu.
20.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi İstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyüpsultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyüpsultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.