Didim

Didim

Son dakika Didim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didim gelişmeleri de dahil olmak üzere 895 didim haberi bulunmuştur. Tüm didim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan doktor, hastane çalışanı, eczacı kalfalarının da aralarında olduğu 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
8.01.2024 Gündem
Pazar tezgahında ele geçirildi
Pazar tezgahında ele geçirildi Aydın’ın Didim ilçesinde Pazar tezgahında satışı yasak olan 6 adet muşta ele geçirildi.
24.12.2023 Gündem
78 yaşındaki eşini 'kıskançlık' nedeniyle öldüren kadın tutuklandı
78 yaşındaki eşini 'kıskançlık' nedeniyle öldüren kadın tutuklandı Aydın'ın Didim ilçesinde eşi Emin Küçükberber'i (78) 'kıskançlık' gerekçesiyle öldürüp, komşusu S.B. (76) adlı kadını da yaralayan Gürcistan uyruklu Roza Metaplıshvılı (63), tutuklandı.
17.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor
Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'den başlıyor Muğla'nın turizmde lokomotif ilçesi Bodrum'da yerli turist hareketliliği azalırken, ilçe yabancı turistlere kaldı. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 bandında doluluk oranı görünüyor" dedi.
10.09.2023 Ekonomi
Demet Akalın tekne kazası geçirdi: 'Nasıl sağ çıktık algılayamıyorum'
Demet Akalın tekne kazası geçirdi: 'Nasıl sağ çıktık algılayamıyorum' Didim'deki konserine gitmek için yola çıkan Demet Akalın kaza geçirdi. İçinde bulunduğu tekne iskeleye çarparak saniyeler içinde batan Akalın, yaşadığı şoku ve sağlık durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
25.08.2023 Magazin
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren mal varlığı kararı! Tasarruf yetkisi kısıtlanacak
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren mal varlığı kararı! Tasarruf yetkisi kısıtlanacak Yargıtay’dan evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal bir karar geldi. Yüksek mahkeme, mal varlığını elden çıkarmaya çalışan erkeğin eşinin açtığı ‘mal varlığı üzerindeki tasarruf yetkisine sınırlama getirilmesi’ davasının reddedilmesini hukuka aykırı bularak bozdu. Aile bireylerinden mal kaçırmaya dikkati çeken KADINHAKDER Başkanı Av. Çisil Tuana Tezsever, “Bu karar, eşlerin malvarlıklarının devrinde diğer eşin rızasının aranmasına yönelik düzenlemeye gidilmesi konusunda baskı oluşturacaktır” dedi.
7.08.2023 Gündem
İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu; sefer sayısı yüzde 25 arttı
İzmir Otogarı'nda bayram yoğunluğu; sefer sayısı yüzde 25 arttı İzmir'de, Kurban Bayramı öncesi otogarda yoğunluk arttı. İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri (İZOTAŞ) Genel Müdürü Hakan Uzunoğlu, yolcuların daha çok turistik bölgeleri tercih ettiğini ifade ederek, sefer sayısının son 1 haftada yüzde 25 arttığını, günlük ortalama 1000 otobüsün sefere çıktığını söyledi.
21.06.2023 Ekonomi
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı
Konaklama ve ulaşım fiyatları iki kat arttı! Tatile çıkacaklara dolandırıcı uyarısı Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması, başta Akdeniz ve Ege sahilleri olmak üzere tatil destinasyonlarında yoğun rezervasyon talebi oluşturdu. Kıyı destinasyonlarında Antalya'da Alanya, Side, Belek, Kemer ve Kaş öne çıkarken Ege'de Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris ve Fethiye tercih ediliyor. TÜRSAB ise vatandaşlara flaş bir uyarıda bulundu.
21.06.2023 Ekonomi
Kayıp Berfin, 12'nci günde evine döndü
Kayıp Berfin, 12'nci günde evine döndü İzmir'de, kayıp olarak aranan Berfin T. (15), dün, 12'nci günde evine döndü. Berfin'in, Aydın'ın Didim ilçesindeki arkadaşının yanına gittiği, çıkan haberler sonrası evine döndüğü öğrenildi.
7.06.2023 Yaşam
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı
Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren haber! Otel konaklama ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerde geçen yıl 200 TL'ye satılan bir lahmacunun fiyatı 450 TL'ye, kişi başı gecelik konaklama hizmeti ise 450 liradan başlayıp, konum ve konsepte göre 200 bin liraya kadar çıkıyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Yüksek sezonda 1 milyon liraya 5 gece konaklama yapılan yerler de var. Bu tarz yerler oteller içerisinde villa ve apart konsepti olarak hizmet veriyor. Burada 7 kişi de konaklayabiliyor" dedi.
2.05.2023 Yaşam
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Depremzedelere kiralık ev tuzağı! Kaparo dolandırıcılığı...
Depremzedelere kiralık ev tuzağı! Kaparo dolandırıcılığı... Aydın'ın Didim ilçesinde depremzede vatandaşları internette verdiği ilanda kiralık ev vaadiyle dolandırdığı iddia edilen şüpheli, polisin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen ve suçlamaları kabul eden şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
16.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı
Yunan medyasından provokasyon! Gerçek görüntüler ortaya çıktı Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Türk Sahil Güvenlik botunun Yunan aracına çarpmayı denediği öne sürüldü. Ancak Türkiye tarafından çekilen görüntüler gerçeği ortaya çıkardı.
2.02.2023 Dünya
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Ancak olayın bir de Türkiye tarafından çekilen görüntüsü vardı.
2.02.2023 Vatan TV
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Yunanistan basınında çıkan haberlere ilişkin açıklama
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Yunanistan basınında çıkan haberlere ilişkin açıklama Sahil Güvenlik Komutanlığı, Yunanistan'da bazı haber sitlerinde, Yunan Sahil Güvenlik botunun Türk Sahil Güvenlik botundan kaçarken havaya ateş açtığı 5 Ocak 2023 tarihli eski görüntülerin paylaşılmasına tepki gösterdi.
2.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Yunanistan'ın taciz teşebbüsünü Türk Sahil Güvenlik ekibi engelledi
Yunanistan'ın taciz teşebbüsünü Türk Sahil Güvenlik ekibi engelledi Aydın’ın Didim ilçesi Tekağaç Burnu açıklarında Türk balıkçı teknelerine taciz teşebbüsünde bulunan Yunan botlarına, Türk Sahil Güvenlik ekipleri engel oldu. Yunan sahil güvenliğin havaya ateş açması sonrası, Türk Sahil Güvenlik ekipleri karşı ateşle misliyle karşılık verdi.
5.01.2023 Gündem
Sıla baba acısını sahnede paylaştı!
Sıla baba acısını sahnede paylaştı! Şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu geçirdiği beyin kanamasının ardından İzmir'de tedavi gördüğü özel hastanede geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Önceden planlanan konserinde Zorlu PSM sahnesine çıkan Sıla Gençoğlu, seyircisiyle dertleşti.
13.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.