Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı
Zeytinyağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! İkiye katlandı Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı deposu olarak bilinen Mersin'in Mut ilçesinde hasadı başlayan zeytinin fiyatı düşerken, zeytinyağının fiyatı ise ikiye katlandı. Zeytinin kilosu 6 liradan 4 liraya, iri zeytinin kilosu 14 liradan 13 liraya düştü, 45 ile 60 TL arasında satılan zeytinyağının kilosu ise 100 TL'ye çıktı.
30.09.2022 Ekonomi
Kilis’te üretiliyor, tüm dünya onun peşinde! Uluslararası ödüllü...
Kilis’te üretiliyor, tüm dünya onun peşinde! Uluslararası ödüllü... İtalya ve İspanya'da araştırma yapıp, kendi markalarıyla üretmeye başladılar. Kanada, Amerika, İsveç ve Almanya'dan talep yağıyor. 18 derece ortamlarda saklanıyor, üretiminde özel krom tanklar kullanılıyor. Yurt dışında bir altın, iki gümüş madalya kazandılar.
30.09.2021 Ekonomi
Zeytin üretiminde beklenti 2 milyon ton!
Zeytin üretiminde beklenti 2 milyon ton! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, zeytin üretiminin bu sezon ilk kez 2 milyon tonu aşacağını belirterek, "Tahminlere göre 2,1 milyon tonu bulacak zeytin üretimi iyi değerlendirilmeli, başta zeytinyağı olmak üzere zeytin ve zeytin ürünleri ihracatına önem verilmeli." ifadesini kullandı.
5.11.2017 Ekonomi
Türkiye için ürküten senaryo!
Türkiye için ürküten senaryo! 1- 29-31 Mart’ta meydana gelen don olayı, fındığı yaktı...
2.04.2014 Ekonomi