Açıklandı Mı

Açıklandı Mı

Son dakika açıklandı mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıklandı mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıklandı mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıklandı Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıklandı mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.844 açıklandı mı haberi bulunmuştur. Tüm açıklandı mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
KOTON borsada ne zaman işlem görecek, Koton halka arz ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık kaç lot verdi, Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?
KOTON borsada ne zaman işlem görecek, Koton halka arz ne zaman bitiyor? Koton Mağazacılık kaç lot verdi, Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
3.05.2024 Ekonomi
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama Askerlik yerleri, seçim ve sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyurulacak olan askerlik yerleri sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin celp ve sevk tarihleri MSB tarafından paylaşılmıştı. Gözler mayıs ayı askerlik celbinin açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs ayı celbi ne zaman açıklanıyor? Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı mı? İşte sınıflandırma sonuçları sorgulama sayfası…
3.05.2024 Gündem
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları 108. ÖGG dönem soruları ve cevapları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ve cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü 108.dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Yenileme Eğitimi sınavları düzenlendi. 100 soru sorulan sınavda soruların doğru cevapları sorgulanıyor. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkilemeyecek. Peki, 108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak?
MEB yeni müfredat taslağı (içeriği) açıklandı mı? Okullarda yeni müfredat nasıl olacak, müfredat değişikliği ne zaman uygulanacak? Yeni müfredat tarihi merak ediliyor. 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak. Bakan Yusuf Tekin yeni müfredat için tarih de verdi. Peki, müfredat değişikliği ne zaman açıklanacak, yeni müfredat nasıl olacak? Türkiye yüzyılı maarif modeli nedir, yeni müfredat açıklandı mı?
26.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman? Branş dağılımı nasıl, ÖSYM Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi, kılavuz ve branş dağılımı ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 36 bin sağlık personeli alımı ilanına göre 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek. Başvuru yapacak adaylar ÖSYM tarafından açıklanacak tercih kılavuzunu bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı ne zaman, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile gerçekleşen halka arz sürecini 19 Nisan 2024 tarihinde tamamladı. Rönesans Gayrimenkul tarafından sunulan hisse senetlerinin birim fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding borsada işlem görüyor mu, kaç lot verdi, Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans halka arz sonuçları açıklandı mı?
22.04.2024 Ekonomi
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 yılının üçüncü enflasyon verisi için TÜİK'ten gelecek açıklamalara kilitlendi. Ekonomide birçok kalemi doğrudan etkileyen rakamlar, ayrıca memur ve emekli maaşı Temmuz zammı için üçüncü veri olacak. Peki, Mart enflasyon oranı açıklandı mı, ne zaman an saat kaçta açıklanacak? TÜİK ile TÜFE ÜFE 2024 Mart ayı enflasyon oranı yüzde kaç olur?
3.04.2024 Ekonomi
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor?
Nisan 2024 kira artış oranı ne zaman açıklanacak, 🏠 tefe tüfe 2024 açıklandı mı? Kiralara yüzde kaç zam geldi, yüzde 25 kira artışı ne zaman bitiyor? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 kira zam sınırı ile ilgili araştırmalar arttı. Kira artış oranı TÜİK tarafından her ayın başında bir önceki aya ait enflasyon verilerine göre belli oluyor. 12 aylık TÜFE ortalamasına göre belirlenen kira artış oranı 2023 yılında getirilen % 25 kira zammı sınırı ile sınırlandırılmıştı. Peki, Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı? 12 aylık TÜFE ortalaması yüzde kaç oldu, Kira artış oranı kaç oldu?
2.04.2024 Ekonomi
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)?
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)? Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir, Muhtarlık sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Muhtarlık seçim sonuçları için yapılan aramalar arttı. 31 Mart yerel seçimleri için yaklaşık 61 milyon vatandaş sandık başına gitti ve belediye başkanlarını seçti. Seçim sonuçları heyecanla takip edilirken muhtarlık seçimleri için sonuçlar da araştırılamaya başlandı. İşte Muhtarlık seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
31.03.2024 Gündem
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra Enerji ne zaman işlem görecek? Enterra halka arz sonuçları hakkında merak edilenler
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra Enerji ne zaman işlem görecek? Enterra halka arz sonuçları hakkında merak edilenler IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında talep toplamanın 29 Mart'a kadar sürecek. IC Enterra Yenilenebilir Enerji katılım endeksine değil. IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arzı bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir. Peki, Enterra Enerji halka arz ne zaman işlem görecek,  IC Enterra Enerji kaç lot verdi? IC Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı?
30.03.2024 Ekonomi
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net?
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net? ÖSYM MSÜ taban puanları ve kontenjanları 2024 bilgisi, sonuçların açıklanmasıyla gündeme geldi. MSÜ taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. MSÜ taban ve tavan puanları sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türüne göre değişkenlik gösteriyor. Kadın ve erkek adaylarda kontenjan sayısı da farklılık gösterdiğinden puanlar da değişebiliyor. Peki, MSÜ taban puanları ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte en son açıklanan MSÜ taban puanları listesi…
22.03.2024 Gündem
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı?
PFDK Trabzonspor Fenerbahçe kararını ne zaman açıklayacak? PFDK KARARLARI açıklandı mı? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevk kararları merakla bekleniyor. Olaylı geçen Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası taraftarların da PFDK kararlarını araştırması hızlandı. PFDK sevk kararları ne zaman açıklanacak? Trabzonspor Fenerbahçe PFDK sevk kararları....
21.03.2024 Futbol
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi?
Odine Solutions Teknoloji ne zaman işlem görecek? Odine Solutions işlem tarihi: Odine Solutions kaç lot verdi? Odine Solutions halka arz sonuçları açıklandı mı, Odine Solutions ne zaman işlem görecek? Odine Solutions Teknoloji halka arzı 13-14-15 Mart tarihleri arasında yapıldı. Talep girişinde bulunan yatırımcılar Odine Solutions halka arz sonuçlarını öğrendikten sonra 30,00 TL hisse fiyatıyla halka arz edilen Odine Solutions’ın borsada ne zaman işlem göreceğini araştırmaya başladı. Peki, 'ODINE' adıyla Odine Solutions ne zaman işlem görecek?
20.03.2024 Ekonomi
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları)  EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları) EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? EGM ÖGG sınav sonuçları için aramalar arttı. 107. dönem özel güvenlik sınav sonuçları ile ilgili duyurusunun gelip gelemediği merak konusu oldu. EGM ÖGG sınav sonucunun bugün yayınlanması bekleniyor. 107. dönem Özel Güvenlik Sınav sonuçları sınava katılan adaylar arama motorlarına yöneldi ve ÖGG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. İşte EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları ile ilgili detaylar…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? ÖGG sınavlarına katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Hem silahlı hem de silahsız güvenlik alanında çalışmak isteyenler ile yenileme eğitimi sınavlarına girenler, sonuçlara odaklanmış durumda. 107. Temel Eğitim Sınavı ve 83. Yenileme Eğitimi Sınavı, 24 Şubat'ta gerçekleştirildi. ÖGG sınav sonuçları, egm.gov.tr adresinden duyurulacak. Adaylar, sonuçlara T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik koduyla erişebilecekler. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖGG sınav sonuçlarına ilişkin tarihler...
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Açıklandı Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıklandı mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.