Para

Para

Son dakika para haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para gelişmeleri de dahil olmak üzere 75.978 para haberi bulunmuştur. Tüm para haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldı
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldıAltın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.
26.07.2024Ekonomi
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?
Onlyfans nedir? Onlyfans nasıl kullanılır? Aylık abonelik ücretleri ne kadar?Son dönemin en popüler platformlarından olan Onlyfans hakkında araştırmalar devam ediyor. İngiltere menşeli Onlyfans sitesi, kullanıcılara internet üzerinden ürettikleri içerikleri ücret karşılığında sergileyebilmesine olanak tanır. Artan ilgi sebebiyle de birçok kişi, "Onlyfans nedir, Onlyfans nasıl kullanılır?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...
26.07.2024Gündem
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajı
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajıMerkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini ve indirimler başladığı zaman da sıkı duruşun korunacağını söyledi.
26.07.2024Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Bir milyon liranın aylık getirisi yükseldi
Bankada parası olanlar dikkat! Bir milyon liranın aylık getirisi yükseldiBu hafta Merkez Bankası’nın kararları piyasaların odağındaydı. Faiz oranı yüzde 50 seviyesinde sabit tutulurken, swaplarla ilgili iki önemli değişiklik dikkat çekti. Atılan adımların ardından mevduat faizlerinde bir miktar yükseliş bekleniyor. Peki şu anda mevduat faizleri ne durumda? İşte detaylar...
26.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylar
Gaziantep'te 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL ceza! İşte detaylarGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından aşırı hız nedeniyle meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılması amacıyla yapılan yerli radar denetimlerinde 135 araç sürücüsüne 331 bin 650 TL para cezası uygulandı.
25.07.2024Gaziantep
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!
MASAK kripto varlıkları şüpheli işlem rehberini güncelledi!Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, kripto varlık hizmet sağlayıcıları şüpheli işlem bildirimi rehberi ve formu ile "MASAK Online" sisteminde güncelleme yaptı.
25.07.2024Ekonomi
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
Kredi çekecek olan milyonlara uyarı! Bankalardan tüketiciye ek ücret tuzağı
Kredi çekecek olan milyonlara uyarı! Bankalardan tüketiciye ek ücret tuzağıKredi kullanarak konut satın almak isteyen vatandaşlar bankaların kapısını çalarken, bankalar ise vatandaştan masraf üstüne masraf kesmeye başladı. Deprem sigortası DASK ve damga vergisi gibi zorunlu olan masrafların haricinde bankalar diğer tüm alanlarda uyguladığı ücret ve aracılık ettiği sigorta bedellerinde de fahiş oranlarda artışa gitti. Konut sigortası ve hayat sigortası yaparken vatandaşın istediği sigorta şirketlerinden teklif alarak en uygun fiyatlı sigortayı tercih etme seçeneğini de elinden alan bankalar son olarak EFT ücreti de kesmeye başladı.
25.07.2024Ekonomi
Banka hesaplarını kiralayanlar dikkat! Resmen ceza yağıyor
Banka hesaplarını kiralayanlar dikkat! Resmen ceza yağıyorBanka hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Son zamanlarda pek çok kişinin banka hesabını kiraladığı ortaya çıktı. Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak isteyen dolandırıcılar, üniversite öğrencilerinin banka hesaplarını kara para akışında kullanıyor. Hesabını kiraya veren ve yıllarca ceza alan gençlerin aileleriyle konuştu.
25.07.2024Ekonomi
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 202425 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 25 Temmuz…
25.07.2024Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyor
Merkez Bankası'ndan yeni karar! döviz karşılığı TL swap işlemlerine son veriliyorTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sterilizasyon araçlarının çeşitlendirilmesi kapsamında, kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen döviz karşılığı TL swap işlemlerine yarından itibaren son verecek.
24.07.2024Ekonomi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldi
Türk Hava Yolları'ndan bir ilk! İmzalar atıldı, THY'den açıklama geldiTürk Hava Yolları (THY), Çin Halk Cumhuriyeti dışında Çin yuanı döviz cinsi ile uçak finansmanı gerçekleştiren ilk hava yolu şirketi oldu.
24.07.2024Ekonomi
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 202424 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz…
24.07.2024Ekonomi
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldı
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldıRekabet Kurulunda, Haks Hamzaoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ (Haks Kimya) ve aseptik sıvı gıda dolum makineleri ile aseptik sıvı gıda ambalajı üretimi, satışı alanında faaliyet gösteren iki şirket hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı yapıldı.
23.07.2024Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi1 Temmuz’dan itibaren Ticaret Bakanlığının kararıyla İstanbul genelindeki esnaf odası, ticaret odası üyesi ve AVM içindeki tüm berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının iş yerleri pazar günü kapalı olmaya başladı. Yasağa uymayanlara ilk olarak idari para cezası verilecek. Tekrarı halinde iş yerinin ruhsatı iptal edilecek.
23.07.2024Gündem
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz23 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 23 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
Borsa tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi
Borsa tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdiBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,15 değer kazancıyla günü 11.172,75 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi.
22.07.2024Ekonomi
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Para ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.