İnegöl

İnegöl

Son dakika inegöl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inegöl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inegöl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnegöl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inegöl gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.701 inegöl haberi bulunmuştur. Tüm inegöl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler
Bursa Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerde hangi partiler birinci oldu? 31 Mart yerel seçim: Bursa belediye başkanlığı kazanan isimler ve partiler Bursa'da belediye başkanlığı kazanan partiler 31 Mart yerel seçimlerinin ardından merak konusu oldu. Bursalıların da araştırdığı belediye başkanlığı kazanan isimler sandıktan çıkan sonuca göre şekillendi. Milyonlarca seçmenin kullandığı oy sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'den Mustafa Bozbey kazandı. Uzun yıllar AK Parti'nin elinde olan Bursa'nın ilçelerinde de kazanan partiler ve isimler netleşti. İşte Bursa belediyelerinin kazananlar...
2.04.2024 Gündem
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi Erzincan merkeze bağlı Girlevik köyünde 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
1.04.2024 Gündem
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi Bursa'nın İnegöl ilçesi Gazelli Mahallesi'nin 2 adayı aşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
31.03.2024 Gündem
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı
Eğlence merkezinin sahibini öldüren sanık: Hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim, amacım onu korkutmaktı Bursa’da, tartışmaya sebep olduğu gerekçesiyle dışarı çıkarıldığı eğlence mekanının sahibi Arif Akcan’ı (56) takip ettiği otomobilden 4 el ateş açarak öldüren İlker Karagöz (34) ile aracı kullanan Can Sır’ın (24) ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada Akcan’ı takip etmediğini söyleyip, tahliyesini isteyen Karagöz, “Ben başka bir suçtan cezaevine gireceğim için son kez eğlenmeye gittim. Beni içeri almadılar. Tartışmadan sonra iş yeri sahibi ile Bursa’da tesadüfen karşılaştık. Kendisine, yanımda hobi olsun diye taşıdığım tabancamla ateş ettim. Amacım onu korkutmaktı” dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.
13.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı
TFF 3. Lig maçında ortalık karıştı! Polis devreye girdi, taraftarlar gözaltına alındı Edirne’de maç öncesi her iki takımın taraftarları arasında çıkan tartışmayı polis ekipleri ayırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, çevik kuvvet polisleri adeta etten duvar ördü.
26.02.2024 Futbol
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP'nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu şekilde hoyratça davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Bursa ilçe başkan adaylarını açıkladı.
2.02.2024 Gündem
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf
Doğum günü kutlaması felaketle sonlanmıştı! Sürücüden dehşete düşüren itiraf Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran (22), ilk duruşmada, "Eğlence mekanına gittiğimiz akşam alkollüydüm. Ama arabayı bilincim açık şekilde kullandım. İnegöl'e 100-120 kilometre hızla gidiyordum. 1 kilometre mesafede 3-4 kez şerit değiştirerek makas attım" dedi.
24.01.2024 Gündem
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı
Otobüste cüzdan çalan şüpheli yakalandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, halk otobüsünde cüzdan çalan 12 yaşındaki şüpheli yakalandı.
24.12.2023 Gündem
Fabrika çatısındaki yangına müdahale ederken düşen işçi ağır yaralandı
Fabrika çatısındaki yangına müdahale ederken düşen işçi ağır yaralandı Bursa’nın İnegöl ilçesinde fabrika çatısındaki yangını söndürmeye çalışırken dengesini kaybederek 4 metre yükseklikte düşen işçi Emin O. (39), yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Emin O.'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
21.12.2023 Gündem
Hayırsız evlat babasına hayatının şokunu yaşattı!
Hayırsız evlat babasına hayatının şokunu yaşattı! Bursa'nın İnegöl ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda hayırsız evlat, babasına ait dairenin içindeki eşyaları sattı.
21.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
Atatürk'e hakaretten tutuklandı
Atatürk'e hakaretten tutuklandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Atatürk'e hakaret ettiği öne sürülen Kemal Cıbuk (40) tutuklandı.
18.11.2023 Gündem
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
Narkogüç Operasyonları kapsamında tonlarca uyuşturucu ele geçirildi
Narkogüç Operasyonları kapsamında tonlarca uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de düzenlenen operasyonlarda 5, Diyarbakır ve Gaziantep'te ise 8 kişinin yakalandığını ve çok büyük miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.
20.10.2023 Gündem
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı
Cezaevinde intihar etti! Çamaşır makinesinden 2 milyon TL çıkmıştı Bursa'nın İnegöl ilçesi merkezli 4 ilde Terkinler çetesine yönelik operasyonda tutuklanan 16 şüpheliden kamu görevlisi İsmail Hakkı Erdem'in (53), dün gece kaldığı cezaevinde yaşamına son verdiği belirtildi.
30.09.2023 Yaşam
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: İnegöl Terkinler Çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından İnegöl Terkinler Çetesi'nin çökertildiğini, suç örgütünün ele başının yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "6 milyar lira değerinde gayrimenkule ele konuldu" dedi.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnegöl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inegöl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.