Toki

Toki

Son dakika toki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.783 toki haberi bulunmuştur. Tüm toki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyor
Adana'da depremin ardından inşa edilen TOKİ konutlarına taşınanalar deprem korkusu yaşamıyorAdana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarında yaşam sürerken evlerde oturanlar konutlardan memnun olduklarını ve artık deprem korkusu yaşamadıklarını söyledi.
25.07.2024Adana
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli oldu
TOKİ müjdesi! Adana Pozantı’ya ucuz konut yapımı için tarih belli olduEv sahibi olmak isteyenlere güzel haber Adana Pozantı'dan geldi. Belediye Başkanı Ali Avan TOKİ projesi ile ilgili detayları aktardı. Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Başkan Avan iki hafta içerisinde proje ile ile ayrıntılarının açıklanacağını bildirdi.
19.07.2024Adana
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım RehberiAdana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
19.07.2024Adana
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladı
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Kurum Adana'da konuştu! "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz" Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar toplamda 76 bin yuvamızı kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
14.07.2024Adana
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesi
Yeni bakanlar kimler? Yeni bakanlar listesi 2024 ve yeni bakanlar kurulu listesiYeni bakanlar kimler? Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesinde revizyona gidildi. Sağlık Bakanlığı'na Kemal Memişoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na eski Bakan Murat Kurum atandı.
2.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erdoğan: Suriye kardeş halkımız, ilişki olmamasına sebep yokCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 'girişimlere açığız' ifadelerini değerlendiren Erdoğan, "Diplomatik ilişkilerin kurulmaması için hiçbir sebep yok. Suriye'nin iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, hedefimiz asla olamaz çünkü kardeş topluluktur Suriye halkı. Ailece görüşmelerine kadar sayın Esed ile görüşmeler yaptık. Yarın olmaz diye bir şey yok, yine olur. " dedi
28.06.2024Gündem
TOKİ'den konut çıkanlar dikkat! e-Devlet'ten sorgulama imkanı
TOKİ'den konut çıkanlar dikkat! e-Devlet'ten sorgulama imkanıCumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'ye başvuruda bulunan, kura sonuçları açıklanan ya da kurada çıkan konutların ilerleme durumlarına ilişkin duyuru yayımladı.
20.06.2024Ekonomi
Evi dönüşüme girecekler dikkat! Tek tek açıklandı: Bu hataları yapan 'dönüşümzede' oluyor
Evi dönüşüme girecekler dikkat! Tek tek açıklandı: Bu hataları yapan 'dönüşümzede' oluyorTürkiye'de kentsel dönüşüm yasası çıkalı 12 yıl oldu. Geçen sürede mali ve teknik gücü yetersiz firmaların yüksek kazanç hevesiyle dönüşüme girmesi maalesef yüzbinlerce ‘dönüşümzede’ yarattı.
2.06.2024Ekonomi
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruzÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024Gündem
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledik
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert cevap: Utançla İzledikFenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert yanıt verdi.
11.05.2024Fenerbahçe
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyaları düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında yaptığı indirimli dikkat çeken Toplu Konut İdaresi, bu yıl indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyasında oran yüzde kaç oldu?
25.04.2024Ekonomi
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024Adana
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledimAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024Gündem
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılarAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen sahur programında CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'la ilgili yapacakları adımlar paylaşarak, "Biz İstanbul’umuzu asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Milletimizin her anında hep yanında olacağız. Bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez" ifadelerine yer verdi.
27.03.2024Gündem
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024Adana
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadıkCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024Gündem
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek?
Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları 2024 isim listesi | Diyarbakır deprem konutları ne zaman teslim edilecek?Diyarbakır deprem kura sonuçları ve hak sahibi isim listesi, 20 Şubat 2024 Salı günü kura çekimiyle birlikte vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremleri sonrası deprem konutları kura çekimi devam ediyor. TOKİ Deprem konutları kura çekimi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Malatya ve Adıyaman için gerçekleştirildi. Diyarbakır'da yapımı devam eden 6.887 konutun ilk etabı olan 1.423 konut kura çekimi saat 13.00’de başladı. TOKİ Diyarbakır deprem konutları kura sonuçları deprem konutları için başvuru yapacaklar tarafından sorgulanıyor. Peki, Diyarbakır deprem konutları kura sonucu isim listesi belli oldu mu, nasıl öğrenilir?
20.02.2024Gündem
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurduAnkara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: Birkaç ay içerisinde toplamda 75 bin konut teslim edilecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 307 bin konutun inşaatının devam ettiğini belirterek, birkaç ay içinde toplam 75 bin konutun teslim edilmiş olacağını söyledi.
19.02.2024Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldı
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Kadir Topbaş'ı anma programına katıldıİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Fatih Camii’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif’ine katıldı. Camii avlusunda basın açıklaması yapan Kurum “Kadir başkanımız İstanbul’un abisiydi. Duruşuyla, tavrıyla, gülüşüyle, samimiyetiyle, içtenliğiyle her zaman İstanbullu hemşerilerimiz için en iyisinin mücadelesini verdi. AK Parti’mizin sosyal belediyecilik anlayışını İstanbul’dan başlayıp tüm Türkiye’ye dalga dalga götüren en önemli temsilcilerinden bir tanesiydi” dedi.
13.02.2024Gündem
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruzÇevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.