İade

İade

Son dakika iade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iade gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.713 iade haberi bulunmuştur. Tüm iade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sehiv secdesi nedir, nasıl yapılır? Hangi durumlarda Sehiv secdesi yapılmalıdır?
Sehiv secdesi nedir, nasıl yapılır? Hangi durumlarda Sehiv secdesi yapılmalıdır?Namazın farzları ve vacipleri diye isimlendirilen bölümleri vardır. Namazın fazları ve vacipleri demek, onların olmadığı zaman namazın eksik olması demektir. Sehiv secdesi bu farz ve vaciplerde kişinin yanıldığı zaman namazı tamamlamak için yaptığı secdedir.
26.07.2024Arşiv
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Eylem Tok ile ilgili flaş Türkiye gelişmesi! Dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı
Eylem Tok ile ilgili flaş Türkiye gelişmesi! Dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktıEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesi için taslak karar yazıldı. Taslak karar metninde hakimin Türkiye’den gelen delilleri yeterli bulduğu belirtilerek, “Kaçak olan Eylem Tok'un Türk Ceza Kanunu'nun 281’inci maddesine aykırı olarak delilleri yok etmek, saklamak ve değiştirmek; ayrıca Türk Ceza Kanunu'nun 283. maddesine aykırı olarak suçluyu korumaktan Türkiye'ye iadesini onaylıyorum." ifadeleri kullanıldı.
25.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Antalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! 2 bardak nar suyu 1.200 TL
Antalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! 2 bardak nar suyu 1.200 TLAntalya'da bir işletmeden aldığı 2 bardak nar suyu karşılığı bin 200 TL ödeyen turist, esnafı zabıtaya şikayet etti. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, turistin parasını iade ettirip dondurma satışı yapılan standı bulunduğu yerden kaldırdı. İşveren de, nar suyunu veren personelinin iş yeriyle ilişiğini kestiğini açıkladı.
17.07.2024Vatan TV
2 bardak nar suyuna bin 200 TL ödedi! Şikayet etti, bin lirasını geri aldı
2 bardak nar suyuna bin 200 TL ödedi! Şikayet etti, bin lirasını geri aldıAntalya'da 'bu kadar da olmaz' dedirten olay! Bir işletmeden aldığı 2 bardak nar suyu karşılığı bin 200 TL ödeyen turist, esnafı zabıtaya şikayet etti. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, turistin parasını iade ettirip dondurma satışı yapılan standı bulunduğu yerden kaldırdı. İşveren de, nar suyunu veren personelinin iş yeriyle ilişiğini kestiğini duyurdu.
17.07.2024Gündem
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturduk
Bakan Tunç: FETÖ elebaşı için 7 kez iade talebi oluşturdukAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da yaşananları anlatan Yılmaz Tunç, "FETÖ'cüler o gece amacına ulaşamadı" dedi. Bakan Tunç, FETÖ elebaşının iadesi için ABD'ye 7 kez talepte bulunulduğunu açıkladı.
15.07.2024Gündem
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadı
Polatların iddianamesi adliyede kriz çıkarttı! Savcı geri adım atmadıDilan Polat iddianamesinin savcı ile mahkeme arasında krize neden olduğu ortaya çıktı. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. Kanal D Haber'in ulaştığı belgelere göre mahkeme 4 maddelik sert bir gerekçeyle iddianameyi iade etti. İşte detaylar...
14.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'da
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'daİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyorİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "FETÖ'nün ülkemizdeki faaliyetlerine devam etmeye çalıştığını biliyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli mercilerle koordineli yürütülen çalışmalarla bu faaliyetler yakından takip ediliyor ve tespit edilen hedeflere yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.
13.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı3 gün önce dünya çapında iyi bilinen hacker sitelerinden biri olan DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti yayınlandı. Bu durumun bir benzeri 3 yıl önce yaşanmış, annenizin kızlık soyadına kadar bütün kişisel bilgiler, banka, e-posta ve e-ticaret şifreleri hackerlar tarafından ele geçirilmişti. E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin.
12.07.2024Gündem
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltında
24 ilde Define-1 Operasyonları! 47 şüpheli gözaltındaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen 'Define-1 Operasyonları'nda ülkemize ait tarihi eserleri yurt dışındaki müzayede evlerine satan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.07.2024Gündem
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
Dilan Polat iddianamesinde yeni gelişme! Karara itiraz şoku
Dilan Polat iddianamesinde yeni gelişme! Karara itiraz şokuDilan Polat iddianamesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Savcılıktan mahkemenin kararına itiraz geldi. İşte detaylar...
10.07.2024Gündem
Araç muayenesi için son dakika gelişmesi! Ücret iade edilecek, milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyor
Araç muayenesi için son dakika gelişmesi! Ücret iade edilecek, milyonlarca sürücüyü ilgilendiriyorAraç muayenesiyle ilgili dikkat çeken bir karar verildi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren karara göre ücretler iade edilecek. Konya'da, Tüketici Hakem Heyeti, Hüseyin Özdemir’in, araç muayene istasyonunda otomobilinin vize işlemi ücretini kredi kartıyla gerçekleştirdiği için alınan 128,18 TL farkın kendisine geri ödenmesi amacıyla yaptığı başvuruyu değerlendirdi. Heyet, Özdemir'e ücret iadesinin kabulüne karar vererek firmanın kredi kartına kestiği farkı ‘ayıplı hizmet’ olarak nitelendirdi. Özdemir, "Türkiye'de insanlara örnek teşkil etmesi ve milyonlarca kişiden alınan bu farkın kaldırılması için bir örnek oluşturdum. Buradaki amaç 128 TL değil. İnsanların hakkını aramasını istiyorum" dedi.
10.07.2024Ekonomi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulunarak, "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Polat çiftinin davasında yeni gelişme: Mahkeme iddianameyi iade etti!
Polat çiftinin davasında yeni gelişme: Mahkeme iddianameyi iade etti!Türkiye'nin gündemine oturan Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma sonucu hazırlanan iddianame iade edildi.
9.07.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir gazetecinin Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili sorusuna, "Bir kişinin ölümüne ve diğer kişilerin yaralanmasına neden olduktan sonra Türk yargısından kaçmak olmaz. Dolayısıyla biz hemen kırmızı bülten kararlarımızı çıkardık ve iade taleplerimizi gönderdik. Bu kapsamda da yakalama ve tutuklama gerçekleşti. Tutuklama devam ediyor ve sonrasında da iade yargılaması sonrasında da Türkiye'ye gönderileceğini umut ediyoruz" diye cevap verdi.
5.07.2024Gündem
Bitcoin yüzde 3 düşüş! Yatırımcıları korkutan gelişme
Bitcoin yüzde 3 düşüş! Yatırımcıları korkutan gelişmeYakın dönemde 70 bin doları gören Bitcoin’de gerileme devam ediyor. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin çarşamba günü yüzde 3 düşüş yaşadı ve 60 bin 300 dolardan işlem görmeye başladı.
4.07.2024Ekonomi
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldı
İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni gelişme: psikiyatri servisine yatırıldıİzmir'de, Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında, yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı suçlamasıyla gözaltı kararı verilmesinin ardından, polis görev yaptığı banka şubesinde arama başlattı. Seçil Erzan olayına benzetilen milyonluk vurgunda ekipler, dijital materyallere el koyuyor.
28.06.2024Gündem
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyor
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyorABD Dışişleri Bakanlığı tarafından John Joseph Moakley Boston Federal Mahkemesi savcılığına Eylem Tok'un Türkiye’ye iadesi için yazı gönderildi.
27.06.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un 2 milyon dolarlık teklifine savcıdan ret! 'Yeniden kaçma tehlikesi var'
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur'un 2 milyon dolarlık teklifine savcıdan ret! 'Yeniden kaçma tehlikesi var'Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur, ABD’de tutuklu kaldığı ıslahevinin şartlarından şikâyetçi olup 2 milyon dolar karşılığında kefaletle serbest kalmak istedi. Talebe itiraz eden Savcı Kristen A. Kearney, Cihantimur’un serbest kalması halinde tekrar kaçma ihtimalinin olduğunu söyledi.
27.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.