Başvuru

Başvuru

Son dakika başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.411 başvuru haberi bulunmuştur. Tüm başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacak
Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği Gaziantep’te yapılacakTürkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Şahinbey Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenecek olan Bilim Türkiye Yamaçtepe Gökyüzü Gözlem Şenliği 10-11-12 Ağustos tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek.
24.07.2024Yaşam
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
En az lise mezunu 2 bin 500 polis alınacak! EGM PA PMYO 2024 Polis memuru alımı ne zaman, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?
En az lise mezunu 2 bin 500 polis alınacak! EGM PA PMYO 2024 Polis memuru alımı ne zaman, şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir?Polis olmak isteyenleri yakından ilgilendiren en az lise mezunu polis memuru alımı ilanı geldi. Polis Meslek Yüksekokullarına 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılı için (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis memuru alımı şartları belli olurken başvurular 23 Temmuz Salı gününden itibaren yapılabilecek. İşte, yeni polis alımı tarihi, başvuru şartları
23.07.2024Gündem
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyor
SGK tarafından ödeniyor, hem erkek hem de kadınlar alıyor, 1800 gün gerekiyorSosyal Güvenlik Kurum (SGK) tarafından ödeniyor. Ancak pek çok kişi bilmediği için başvuruda bulunmuyor. Sadece kadınlara yapıldığı düşünülen ödeme kaleminden erkekler de yararlanabiliyor. İşte başvuru şartları...
21.07.2024Ekonomi
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!
Çukurova'dan 7'den 70'e herkese ücretsiz bağlama kursu!Adana Çukurova Belediyesi tarafından sanatla iç içe olmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz yaz kursları düzenleniyor. 'Ses var, nefes var' 'teması ile yola çıkılan etkinliklere 7'den 70'e herkes katılabiliyor.
20.07.2024Adana
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024Yaşam
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman 2024? Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı, başlayan ilçeler hangileri?
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman 2024? Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı, başlayan ilçeler hangileri?Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görevlendirilecek ücretli öğretmen başvurularına yönelik detaylar sorgulanıyor. Başvuruları bekleyen adaylar resmi kurumdan gelecek açıklamayı bekliyor. Peki, ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman?
17.07.2024Gündem
Öğretmenleri ilgilendiriyor! Başvuru duyurusu yayımlandı
Öğretmenleri ilgilendiriyor! Başvuru duyurusu yayımlandıMilli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru duyurusu yayımlandı. Kadrolu öğretmenlerin yer değişikliği başvuruları 1-7 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 16 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.
16.07.2024Gündem
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024
Polislik kaç puan? 2024 TYT polislik taban puanları < 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 açıklandı mı, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı? PMYO taban puanları 2024PMYO taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Polislik için hangi puan türü gerekli, şartları neler, 4 yıllık polislik TYT puanı 2024 kaç sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, polislik başvurusu TYT puanı kaç olmalı, polislik kaç puan? İşte PMYO taban puanları 2024
16.07.2024Gündem
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?
Polislik bölümü için kaç puan gerekli? PMYO puanı kaç? POLİSLİK TYT mi, AYT mi?(PMYO) için gerekli olan puan ve hangi sınavın esas alındığı adaylar tarafından merak ediliyor. PMYO'ya başvurabilmek için TYT mi, yoksa AYT mi gerektiği araştırılmaya devam ediyor. Peki, PMYO puanı kaç? PMYO için kaç puan gerekli?
16.07.2024Gündem
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacak
ÖSYM'den emsal karar! Ek puan verilecek ya da eş değer sınav tekrarı yapılacakSivas’ta girdiği üniversite sınavının ilk oturumunda sınav salonunda bir öğrencinin rahatsızlanması nedeniyle yarım saatlik kayıp yaşayan öğrencilere ÖSYM ek puan veya eş değer sınav tekrarı seçeneği sundu.
16.07.2024Gündem
TUS ek yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır? 2024-TUS 1. Dönem ek yerleştirme başvuru ekranı
TUS ek yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır? 2024-TUS 1. Dönem ek yerleştirme başvuru ekranı2024 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 1. Dönem) ek yerleştirme tercih işlemleri başladı.
13.07.2024Gündem
14 Temmuz'da ne sınavı var? Bugün KPSS sınavı mı var, hafta sonu ne sınavı var?
14 Temmuz'da ne sınavı var? Bugün KPSS sınavı mı var, hafta sonu ne sınavı var?Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) süreci, 14 Temmuz'da yapılacak genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumlarıyla başlayacak. Genel yetenek-genel kültür oturumuna 1 milyon 470 bin 487 adayın başvuru yaptığı öğrenildi.
13.07.2024Gündem
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için geri sayım başladı. Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları 14 Temmuz 2024’da, Alan Bilgisi 1. Gün Oturumları 20 Temmuz 2024, Alan Bilgisi 2. Gün Oturumları 21 Temmuz 2024, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Peki, KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli? İşte KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024…
13.07.2024Gündem
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyor
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyorTürkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurulda yapılacak başkanlık seçimi için adaylık başvuru sürecinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yeterlilik şartlarını sağladığı belirtildi.
12.07.2024Futbol
ÖSYM duyurdu: KPSS'ye 1 milyon 642 bin başvuru yapıldı! sınav 14 Temmuz'da
ÖSYM duyurdu: KPSS'ye 1 milyon 642 bin başvuru yapıldı! sınav 14 Temmuz'daÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 14 Temmuz'da başlayacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumlarına 1 milyon 642 bin 142 kişinin başvurduğunu duyurdu.
12.07.2024Gündem
Bedelli askerlik ücreti belli oldu! MSB bedelli askerlik başvuruları ne zaman başlıyor?
Bedelli askerlik ücreti belli oldu! MSB bedelli askerlik başvuruları ne zaman başlıyor?Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik ücretinin 2024 yılının ikinci altı ayı için 217 bin 871 lira olduğunu bildirdi. 8 Temmuz'dan itibaren müracaat işlemlerinin başlatıldığı belirtildi.
11.07.2024Gündem
KPSS 2024/1 merkezi atama ne zaman, 2024/1 KPSS atama tercih kılavuzu yayımlandı mı? (KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu için tıklayın)
KPSS 2024/1 merkezi atama ne zaman, 2024/1 KPSS atama tercih kılavuzu yayımlandı mı? (KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu için tıklayın)Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2024/1 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı.  ÖSYM takvimi doğrultusunda bazı kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına 1. yerleştirme yapılacak. Adaylar tercih başvurularını ais.osym.gov.tr üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, KPSS 2024/1 merkezi atama ne zaman başlıyor?
11.07.2024Gündem
KYK yurt başvuruları ne zaman alınacak, ilk kayıt ücreti ne kadar, kaç TL?
KYK yurt başvuruları ne zaman alınacak, ilk kayıt ücreti ne kadar, kaç TL?Binlerce üniversiteli ve üniversite adayının yakından takip ettiği konular arasında "KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak?" sorusunun yanıtı yer alıyor. Bir yandan YKS sınav sonuçları beklenirken diğer yandan başvuru süreci merak ediliyor.
11.07.2024Ekonomi
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.
10.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.