İstanbul Valiliği

İstanbul Valiliği

Son dakika İSTANBUL VALİLİĞİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İSTANBUL VALİLİĞİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İSTANBUL VALİLİĞİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.848 istanbul valiliği haberi bulunmuştur. Tüm istanbul valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" denildi.
19.04.2024 Gündem
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Binaya giriş izni verildi İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Çok şükür bayramda evimizde olacağız" dedi.
10.04.2024 Gündem
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı
Ünlü gece kulübünde 29 kişinin öldüğü yangın dünya basınında yer aldı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde dün 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın dünya basını manşetlerinde yer aldı.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
İTÜ Ayazağa yerleşkesinde yangın!
İTÜ Ayazağa yerleşkesinde yangın! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa kampüsünde içerisinde inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
6.03.2024 Gündem
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü?
Ramazan Hoca kimdir? Öldü mü, neden ve nasıl öldü, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’i (Pöçkün) kim öldürdü? Ramazan Pöçkün kimdir, Ramazan Hoca öldü mü? Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 'Filozof Ramazan'ın kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Savcılık, bıçakla öldürülen Ramazan Pişkin’in ölümünü aydınlatmak için soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili açıklama yaptı. Son 5 yıldır Ulu Camii'de yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatan Böçkün, birçok kişi tarafından sevilen bir simaydı. Peki, Ramazan Hoca neden ve nasıl öldü? Ramazan Pişkin’i kim öldürdü? İşte Ramazan Pişkin hocanın ölümü ile ilgili detaylar…
1.02.2024 Yaşam
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı? Osmanbey metro istasyonunun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Osmanbey metro neden kapalı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
19.01.2024 Gündem
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanındaki işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
15.01.2024 Gündem
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
11 Ocak okullar tatil mi 2024? Okullar yarın tatil mi, hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yurdun büyük bir bölümünde kar bekleniyor. Kar beklentisi öğrenciler arasında tatil beklentisine neden oldu. Peki, Yarın okullar tatil mi? 11 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi olacak? Hangi illerde okullar tatil?
10.01.2024 Eğitim
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başladı, İstanbul kara teslim oluyor. Birçok ilçede kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sadece İstanbul değil onlarca kentte yoğun kar yağışı görülüyor. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düştü. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek yeni soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. İlk kar tatili haberi de geldi.
9.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak  Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başlıyor. İstanbul kara teslim olacak. Sadece yüksek kesimler değil şehir merkezine de yoğun kar yağacak. Yapılan uyarıların ardından kar yağışı Beylikdüzü ilçesinde başladı. Kar yağışı Anadolu Yakası'nda da etkili olmaya başladı.. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı saatler içerisinde etkisini gösterecek. Öte yandan kar tatili haberi geldi. İşte son dakika kar haberleri...
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor
Fatih Camii’nde bıçaklı saldırı: İmam ve bir vatandaşın hayati tehlikesi sürüyor Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan Fatih Camii imamı ve 1 vatandaşın hayati tehlikesi sürerken, olaya ilişkin İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaptı.
8.01.2024 Gündem
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor!
Meteoroloji, AKOM, İBB hepsi ayakta: Kış başlıyor! İstanbul kar yağışı göstere göstere geliyor! Meteoroloji, AKOM, İBB... Tüm kurumlar İstanbul kar yağışı için harekete geçti. Sibirya üzerinden gelecek soğuk hava dalgası sıcaklıkları 8 derece birden düşürecek. Pazar günü başlayacak sağanak yağış 9 Ocak Salı gününden itibaren kendini kar şeklinde gösterecek. Kademeli olarak İstanbul, Ankara, Bursa dahil olmak üzere uzey, iç ve doğu kesimlerin tamamında kar yağışına teslim olacak. AKOM'un uyarısı sonrası İstanbul Valiliği'nin harekete geçmesi bekleniyor. Buna göre 9-10 Ocak okullarda tatil haberi gelebilir. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
4.01.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü İstanbul Valiliği, etkili olan fırtına ve yağışlar sırasında 1 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.12.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! AKOM alarm verdi, yağmur trafiği kilitledi
İstanbullular dikkat! AKOM alarm verdi, yağmur trafiği kilitledi İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'da fırtınalı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağını belirtilerek, fırtınaya karşı tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu. İstanbul’da bugün öğleden sonra etkisini artıran sağanak yağış trafik yoğunluğuna neden oluyor. İBB trafik haritası kırmızı ve bordoya döndü. Saat 17.15 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 86'yı aştı. Mesai bitiminde trafik yoğunluğunun daha da artması bekleniyor.
22.12.2023 Gündem
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı taraftarların Ülker Stadyumu'nda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
21.12.2023 Fenerbahçe
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir!
Hava kar topluyor! Pazartesi gecesinden başlıyor: 18 Aralık kar yağışı Pazartesi tatili getirebilir! İstanbul'da yarın ıkullar tatil edilir mi sorusu muhtemel kar yağışıyla birlikte gündeme geldi. Sağanak yağış ve fırtınanın etkili olduğu kentte vatandaşlar güçlükle adım atabildi. Öğrenciler ve veliler ise 18 Aralık Pazartesi okulların tatil olup olmayacaını araştırmaya başladı. İstanbul Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle uyarısını daha önce yapmıştı. Meteoroloji de soğuk hava dalgasının Edirne ve Trakya'dan giriş yaptığını, kar yağışının İstanbul'a doğru ilerlediğini açıkladı. Hava durumu tahminlerine göre Pazar gecesinden itibaren yağışın etkisinin artırıacağı belirtiliyor. Peki 18 Aralık İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul kar yağışı ne zaman olacak? Detaylar haberimizde.
19.12.2023 Gündem
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyor
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyor Yağmur, fırtına özellikle batı bölgelerde etkili oluyor. Meteoroloji'nin peş peşe uyarıları sonrası İstanbul dahil birçok ilde yağmur, fırtına hayatı felç etti. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Yağmur sonrası lapa lapa kar yağışı geliyor. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller değişti. Meteoroloji'den 21 ile son dakika sarı ve turuncu uyarı yapıldı. İstanbul Valiliği, fırtınada düşen direk sonrası bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul ve Tekirdağ'daki yağışlara dikkat edelim" uyarısında bulundu. İşte son dakika haberin detayları ve kar yağışının etkili olacağı tarih...
29.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.