Fırtına

Fırtına

Son dakika fırtına haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırtına ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırtına haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırtına

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırtına gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.400 fırtına haberi bulunmuştur. Tüm fırtına haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili oldu! Ağaçlar yerinden söküldü kule vinç devrildi
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili oldu! Ağaçlar yerinden söküldü kule vinç devrildiAdana'da etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları ile reklam panoları uçtu. Bir şantiyedeki kule vinç ile çok sayıdaki ağaç da fırtına nedeniyle devrildi.
14.07.2024Gündem
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili oldu
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili olduAdana'da ikindi vakti başlayan yağmur ve şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Bazı mahallelerde hortum çıktı. Gürselpaşa Semt Pazarı'na gelen vatandaşlar ve pazarcılar çıkan hortumdan dolayı zor anlar yaşadı. Özellikle Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl, Belediyeevleri ve Huzurevleri mahallelerinde yağış ve rüzgar etkili oldu.
14.07.2024Vatan TV
Trabzonspor'da Paul Onuachu transferi için geri sayım!
Trabzonspor'da Paul Onuachu transferi için geri sayım!Paul Onuachu için Trabzonspor, kulübü Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim bonservisi istediği rakama çekmek için uğraşırken, transferde mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi
12.07.2024Trabzonspor
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattı
Uğurcan Çakır'dan sürpriz karar! Teklif edilen maaş dudak uçuklattıTransferin hızlı takımı bordo-mavililerde tecrübeli kaleci ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Milli eldivene astronomik teklif geldi.
11.07.2024Trabzonspor
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyor
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyorAK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Yayman, dijital telif yasasıyla ilgili "Olumlu bir noktada ilerliyoruz. Meclis Ekim döneminde açıldığında bu konu gündeme gelecek" diye konuştu. Yayman, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili, "Biz Suriyelilerin ülkelerine güvenli şekilde dönmelerini savunuyoruz. Ben Kayseri'deki olayların münferit olaylar olarak kalmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
6.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, çok kuvvetli geliyor! Radarda göründü, İstanbul dahil 10 il için sarı kodlu uyarı: Dolu bekleniyor
Meteoroloji son dakika duyurdu, çok kuvvetli geliyor! Radarda göründü, İstanbul dahil 10 il için sarı kodlu uyarı: Dolu bekleniyorHava tersine döndü. Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu. Birçok ilde alarm seviyesine geçildi. Kuvvetli yağış ve fırtına için saat verildi. İller tek tek açıklandı. MGM haritalı olarak paylaştı. İstanbul için yeni uyarı geldi. Dolu yağışı bekleniyor. Sat verildi .İşte son dakika hava durumu ile ilgili detaylar...
4.07.2024Gündem
Deniz sıcaklığında korkutan derece: Akdeniz alarm veriyor! Tehlike boyutuna ulaştı
Deniz sıcaklığında korkutan derece: Akdeniz alarm veriyor! Tehlike boyutuna ulaştıİzmir Bakırçay Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şermin Tağıl, Akdeniz'de yüzey suyunun şu anda ortalamanın 3 santigrat derece üzerinde olduğunu belirterek, "Akdeniz alarm veriyor, deniz suyu tehlike boyutunda sıcaklığa ulaştı" dedi.
3.07.2024Gündem
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandıKula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı. CHP Manisa İl Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna yansıyan vahim iddiaları üzülerek takip etmekteyiz. Yargı sürecinin tamamlanmasının ardından kamuoyuna geniş kapsamlı bir açıklama daha yapacağız." ifadelerine yer verildi. Öte yandan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akşay, sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Belediye Başkanı Hikmez Dönmez'in ifadesi de ortaya çıktı. Dönmez'in "İddialar tamamen asılsızdır. Benim bir dövün emrim yoktur. M.U. ve H.D. yaralanmalarının çıkan arbede sırasında yaşanıp yaşanmadığını bilemiyorum." dediği öğrenildi.
1.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Radar anbean takip ediliyor, fırtına ve kuvvetli yağış için saat verildi
Meteoroloji son dakika duyurdu! Radar anbean takip ediliyor, fırtına ve kuvvetli yağış için saat verildiKavurucu sıcaklar sonrası havalar tersine dönüyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. İller tek tek açıklandı. Kuvvetli fırtına geliyor. Marmara bölgesi özellikle uyarıldı. MGM saat vererek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. İşte il il son dakika hava durumu ile ilgili ayrıntılar...
30.06.2024Gündem
Euro 2024'te İtalya - İsviçre maçında ilk çeyrek finalist belli oldu! 44 yıl sonra bir ilk yaşandı
Euro 2024'te İtalya - İsviçre maçında ilk çeyrek finalist belli oldu! 44 yıl sonra bir ilk yaşandıEuro 2024'te Son 16 Turu maçında İtalya ile İsviçre karşı karşıya geldi. Türk asıllı İsviçreli Teknik Direktör Murat Yakın'ın çalıştırdığı İsviçre, İtalya'yı 2-0'lık skorla adeta sahadan silerek adını çeyrek finale yazdırdı.
29.06.2024Futbol
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Meteoroloji son dakika koduyla duyurdu: Hazır olun fırtına kopacak! Marmara dahil 4 bölgede alarm verildi, radar anbean takip ediliyor
Meteoroloji son dakika koduyla duyurdu: Hazır olun fırtına kopacak! Marmara dahil 4 bölgede alarm verildi, radar anbean takip ediliyor Kavurucu sıcaklar sonrası havalar tersine dönüyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. İller tek tek açıklandı. Kuvvetli fırtına geliyor. Marmara bölgesi özellikle uyarıldı. MGM saat vererek vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. İşte il il son dakika hava durumu ile ilgili ayrıntılar...
27.06.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen iller
Meteoroloji son dakika duyurdu! Sıcaklıklar düşüyor, kuvvetli yağış ve fırtına geliyor, işte alarm verilen illerKavurucu sıcaklar sonrası hava tersine dönüyor. Meteoroloji tarafından yapılan son açıklamada kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. İller tek tek açıklanarak vatandaşlar dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı. İşte MGM tarafından yapılan son dakika açıklaması ve uyarı verilen iiler...
26.06.2024Gündem
Gaziantep'te fırtına: Fıstık ağaçları zarar gördü!
Gaziantep'te fırtına: Fıstık ağaçları zarar gördü!Gaziantep'in Karkamış ilçesinde etkili olan fırtına, Antep fıstığı ağaçlarına zarar verdi. Fırtına nedeniyle ilçe merkezinde de çatı uçma ve ağaç devrilme olayları yaşanırken, Fırat Nehri'nde dev dalgalar oluştu.
25.06.2024Gaziantep
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardı
Son hava tahmin raporu açıklandı Meteoroloji kuvvetli fırtına için uyardıSon dakika haberine göre, bunaltıcı sıcaklardan sonra fırtına etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava durumu raporuna göre İstanbul ve Marmara'da fırtına etkili olacak. MGM yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.
21.06.2024Gündem
Çin'de  sel ve heyelan faciası! Çok sayıda ölü var
Çin'de sel ve heyelan faciası! Çok sayıda ölü varÇin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde etkili olan sel ve heyelanlar nedeniyle 47 kişi hayatını kaybetti.
21.06.2024Dünya
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024Gündem
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024Gündem
Altında fırtına öncesi sessizlik! Altın yatırımcısının beklediği haber geldi! İslam Memiş 'kazandıran formül'ü açıkladı
Altında fırtına öncesi sessizlik! Altın yatırımcısının beklediği haber geldi! İslam Memiş 'kazandıran formül'ü açıkladıAltın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı ayrıntı açıklandı. ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verisiyle birlikte sert düşüş gerçekleştiren altın fiyatları toparlanma gayreti içine girişti. Son açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisiyle birlikte altın fiyatları sert düşüş gördü. ABD'de tarım dışı istihdamın güçlü gelmesiyle birlikte ekonominin ısınmaya devam edeceği beklentileri yükseldi. Ons altın güne 2293 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2289 dolar, en yüksek de 2301 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar 2293 dolardan işlem geçiyor. Gram altın ise güne 2382 liradan güne başladı. Gün içinde en düşük 2382 lira, en yüksek de 2407 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 2397 liradan alıcı buluyor. Öte yandan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bir vatandaşımızın bugün 100 bin lira parası var. Dün geçti eline veya bu hafta geçti eline, 100 bin lira parası var" diyerek 'kazandıracak' formülü açıkladı.
10.06.2024Ekonomi
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji son raporunu açıkladı! 33 şehir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısıYaz rekor sıcaklıklarla geldi. Kavurucu sıcaklardan sonra sağanak yağışlar serinletecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava tahmin raporuyla birçok ili sağanak yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.
7.06.2024Gündem
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı
Bayraktar TB2 dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attıMilli SİHA Bayraktar TB2, otonom fıçı tonosu manevrasını başarıyla gerçekleştirerek dünya havacılık tarihinde bir ilke daha imza attı.
31.05.2024Gündem
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecek
İzmir’de Efes-2024 tatbikatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan yerinde takip edecekİzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da tatbikatı yerinde takip edecek.
30.05.2024Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, iller ve saatler açıklandı
Meteoroloji son dakika duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, iller ve saatler açıklandıSon dakika meteoroloji duyurdu. Çok sayıda il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İller tek tek açıklandı. Saat verilerek vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Kuvvetli yağış etkili olacak. Fırtına da etkisini gösterecek. İşte il il son dakika hava durumu detayları...
30.05.2024Gündem
Göl kenarında okumanın avantajını değerlendirip kürekte şampiyon oldular! "Bize avantaj sağlıyor"
Göl kenarında okumanın avantajını değerlendirip kürekte şampiyon oldular! "Bize avantaj sağlıyor"Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde her gün kürek çeken liseli gençler, yoğun antrenmanların karşılığını alarak Okullararası Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde birinci, kızlarda ikinci oldu.
28.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Fırtına ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırtına haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.