Fırtına Uyarısı

Fırtına Uyarısı

Son dakika Fırtına uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fırtına uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fırtına uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırtına Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırtına uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 942 fırtına uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm fırtına uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi
Sağanak yağmur geliyor, sıcaklıklar artıyor! İstanbul dahil birçok ilde tarih verildi Meteoroloji son dakika açıkladı ve haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Öte yandan hava sıcaklıklarıyla ilgili yeni uyarı yapıldı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi
Kış bu sene hiç bitmeyecek! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Yurt genelinde etkisini gösterdi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin büyük bir kısmı parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz bölgeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
20.04.2024 Hava Durumu
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak
Yağış ve fırtına uyarısı! Hava sıcaklıkları düşüyor, Meteoroloji illeri tek tek saydı: Bir anda bastıracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinde parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Eskişehir, Sivas ve Van çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
19.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tersine dönüyor! İstanbul, İzmir, Muğla dahil çok sayıda il için yeni uyarı: Çok yoğun olacak Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? Kar, yağmur ve fırtına uyarısı art arda yapıldı. Birçok kişi denize girmek isterken hüsrana uğrayacak. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İşte hava durumu ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
7.04.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte il il hava hava durumu...
5.04.2024 Yaşam
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için kuvvetli fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için kuvvetli fırtına uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana ve çevresini kapsayan Doğu Akdeniz'de fırtına beklentisi olduğunu söyledi.
25.03.2024 Adana
Hafta sonu için kuvvetli fırtına uyarısı! Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek
Hafta sonu için kuvvetli fırtına uyarısı! Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava raporunu açıkladı. Havalar bir anda soğuyacak, kar yağacak iller buz kesecek. Kar beklenen iller için kritik uyarılar geldi. MGM raporuna göre çok sayıda ilde yağmur ve kar yağışı bekleniyor.
9.02.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi Kar İstanbul'a geldi. Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik vatandaşları yoğun kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Kar yağışı İstanbul'da sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Özellikle Marmara Bölgesi için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler
29.01.2024 Gündem
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı
Çanakkale için son dakika fırtına uyarısı Çanakkale’de yarın fırtınanın etkili olması beklendiği belirtilerek vatandaşlardan olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
29.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar İstanbul'da! MGM ve AKOM art arda duyurdu, saat verildi, onlarca kentte kar alarmı
Lapa lapa kar İstanbul'da! MGM ve AKOM art arda duyurdu, saat verildi, onlarca kentte kar alarmı Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbul için günler öncesinden kar uyarısı yapılmıştı. Vatandaşlar 'İstanbul'a kar yağacak mı?' sorusuna yanıt ararken lapa lapa kar yağışı için saat verildi. AKOM son dakika duyurdu. Meteoroloji İstanbul dahil çok sayıda il için kar, yağış ve fırtına uyarısı yaptı. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmeleri
28.01.2024 Gündem
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda iller tek tek sıralandı. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alırken hava sıcaklıklarında ani düşüşler görülecek. Yapılan son dakika kar uyarılarının ardından pek çok kent güne beyaz örtüyle uyandı. Bir ilde kuma çalışanlarına idari izin verildi. Gün içerisinde kar yağışı dalga dalga yayılacak. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.
25.12.2023 Gündem
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı. Karla karışık yağmur ve şiddetli sağanak uyarısı veren Meteorolji yağışların etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. İstanbul dahil birçok kent için Cuma gününü işaret eden yetkililer cumartesi ve pazar günü için kar, sağanak, fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji'nin daha önce uyardığı Hakkari'yi ise beyaz örtü kapladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi kar yağışıyla beyaza büründü, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.
13.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için 'fırtına' uyarısı
Meteoroloji'den Marmara Bölgesi için 'fırtına' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Vatandaşların çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi
1.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi?
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi? Bu hafta sonu İstanbul'da yağış var. 18-19 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre fırtına bekleniyor. AFAD, konuyla ilgili tam fırtına uyarısı yaparak tüm vatandaşları SMS ile bilgilendirdi. İstanbul Valiliği, AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çatı uçması, sel baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarırlarda bulundu. Türk Hava Yollar ise birçok seferi karşılıklı olarak iptal etti. Peki Milli Eğitim Bakanlığı Pazartesi günleri okulları tatil edecek mi? Tarihi fırtına sonrası İstanbul'da 20 Kasım okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Gündem
19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları yapılacak mı? Uçaklar yarın kalkıyor mu, uçak seferleri var mı?
19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları yapılacak mı? Uçaklar yarın kalkıyor mu, uçak seferleri var mı? Meteoroloji'den yapılan açıklamada Marmara bölgesine hafta sonu fırtına uyarısı yapılırken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; 29 ilimiz için "turuncu", 26 ilimiz için "sarı" uyarı olmak üzere toplam 55 ilimiz için meteorolojik uyarı yapıldı. Uyarılar neticesinde THY 100 yakın uçak seferlerini iptal etti. İptal olan uçak seferlerinin 19 Kasım’ı kapsayıp kapsamadığı ise merak konusu oldu. Peki, 19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları iptal mi? Uçalar yarın kalkacak mı, uçak seferleri yarın (19 Kasım) var mı?
18.11.2023 Gündem
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar THY iptal edilen seferler için aratırmalar hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'ne fırtına uyarısından sonra Türk Hava Yolları'da seferlerinde düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. Peki, Uçak sefer sorgulama nasıl yapılır? Türk Hava Yolları hangi seferleri iptal etti?
18.11.2023 Gündem
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumu
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumu Meteoroloji Marmara Bölgesi’nde hafta sonu fırtına uyarısı yaparken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli olunmasını istedi. Tahminlere göre hafta sonu tüm yurtta yağış etkili olacak hava sıcaklıkları hızla düşecek. Peki, Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? İşte 18-19 Kasım 2023 hava durumu…
18.11.2023 Gündem
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay
5 kızına cinsel istismarla suçlanan babaya 160 yıl hapis istemi! İğrenç olay Erzurum'da yaşları 6 ile 16 arasında değişen 5 kızına yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Ş.K. (43) hakkında 160 yıl hapis cezası istendi.
17.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırtına Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırtına uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.