Yarım Gün

Yarım Gün

Son dakika yarım gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarım gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarım gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarım Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarım gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.267 yarım gün haberi bulunmuştur. Tüm yarım gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü?
Üniversiteler 23 Nisan’da tatil mi? 22 Nisan üniversiteler açık mı, yarım gün mü? Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. 23 Nisan 2024 Salı günü okullar kapalı olacak. Peki, 23 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 22 Nisan yarım gün mü?
20.04.2024 Yaşam
22 Nisan yarım gün mü, hastaneler, okullar, bankalar, eczaneler öğleden sonra tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü, hastaneler, okullar, bankalar, eczaneler öğleden sonra tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye’de resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın resmi tatil olmasıyla 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar bankaların, hastanelerin, eczanelerin açık olup olmadığını sorgularken öğrenciler ve veliler okulların 22 Nisan’da tatil olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, 22 Nisan yarım gün mü, hastanelere, okullara, bankalara 22 Nisan öğleden sonra tatil mi?
20.04.2024 Yaşam
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Kurban Bayramı ne zaman 2024? Bu yıl Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında?
Kurban Bayramı ne zaman 2024? Bu yıl Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında? Kurban Bayramı tarihleri Ramazan Bayramı'ndan sonra gündeme geldi. Diyanet takvimine göre, yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı bu yıl haziran ayı içerisinde kutlanacak. İşte 2024 Kurban Bayramı tarihi:
14.04.2024 Yaşam
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı
Zeugma Mozaik Müzesi’nde günlük ziyaretçi rekoru kırıldı Dünyanın en büyük mozaik müzeleri arasında yer alan Zeugma Mozaik Müzesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla günlük ziyaretçi rekorunu kırdı. Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bayramın 3'üncü günündeyiz. Müzemize akın akın ziyaretçi geliyor. Özellikle bayramın 2'nci gününde, dün 5 bin 660 ziyaretçiyi ağırladık. Zeugma Mozaik Müzesi'nin tüm zamanlardaki en büyük günlük ziyaretçi rekoruydu bu rakam. Bugün bu rakamları daha da artıracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan bayram tatili dolayısıyla birçok tatil beldesinde yoğunluk yaşandı.
12.04.2024 Gündem
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024?
13 Nisan Cumartesi notereler açık mı, bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor 2024? Noterler bayramdan sonra ne zaman açılıyor 2024, 13 Nisan Cumartesi noterler açık mı? Ramazan Bayramı kapsamında bazı kurumların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar noterlerin çalışma durumunu sorgulamasına neden oldu. Ramazan Bayramı tatili bu sene 9 gün sürdü. Peki, bayramda noterler açık mı, kapalı mı? Bayramdan sonra noterler ne zaman açılıyor, Ramazan Bayramı'nda nöbetçi noterler çalışıyor mu?
12.04.2024 Gündem
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi?
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil öncesinde banka işlerini halledecekler 8 Nisan Pazartesi ile 9 Nisan Salı günü bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. 8 Nisan resmi tatil takviminde yer almıyor, ancak kamu çalışanları için tatil ilan edildi. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı, bayram tatilinde banaklar kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar çalışacak mı?
4.04.2024 Yaşam
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı? 1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024 Gündem
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi? Nisan ayında kutlanacak Ramazan Bayramı'nda, arife gününden bir gün öncesine denk gelen 8 Nisan Pazartesi'nin idari tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Hastanelerin açık olmadığı da merak edilen konu başlıklarından biri. Peki, 8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
25.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Ramazan Bayramı tatiline ilişkin net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi. 2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyledi. Peki, Ramazan Bayramı sonrası okullar ne zaman açılacak? Okullarda ramazan tatili ne zaman 2024?
23.03.2024 Yaşam
Yarım gün oruç saat kaça kadar? Tekne orucu ne zaman başlar, ne zaman biter?
Yarım gün oruç saat kaça kadar? Tekne orucu ne zaman başlar, ne zaman biter? Ramazan ayında büyüklerini taklit eden, oruç tutmak için can atan çocuklar için tekne orucu vardır. Buna yarım gün oruç da denir. Sahur heyecanın ve iftar bereketini yaşamak isteyen çocuklar, büyükler gibi oruç tutmak isteyince geleneğimizde böyle bir sonuç ortaya çıkmıştır. Ancak tam irade sahibi olmadıkları için de onlara yarım gün oruç (tekne orucu) tavsiye edilmiştir. Peki yarım gün oruç saat kaça kadar?
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulunarak, "Sabah eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Fikrimizi kendisine verip zayi etmek istemiyoruz. Özgür efendi 'mazlum' karakterine döndü. Canı sıkılan kendisine tekme tokat dalıyor. Bir de İstanbul'da kendini göstermek için sürekli atarlanıp duran 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024 (üniversite)? Üniversitelere bayram tatili var mı 2024, üniversite öğrencilerine bayram tatili kaç gün?
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024 (üniversite)? Üniversitelere bayram tatili var mı 2024, üniversite öğrencilerine bayram tatili kaç gün? İslam aleminin heyecanla beklediği Ramazan-ı Şerif 11 Mart 2024 günü başlayacak. Ramazanın sona ermesiyle bayram idrak edilecek. Bayramla ilgili en merak edilen konu ise bayram tatili oldu. Peki, ramazan bayramı tatili kaç gün olacak, ramazan bayramı ne zaman başlıyor 2024? ramazan bayramı tatili 9 gün mü?
9.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024, 9 gün mü? Bayramı tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor 2024? Ramazan bayramı tatili okullar için kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024, 9 gün mü? Bayramı tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor 2024? Ramazan bayramı tatili okullar için kaç gün 2024? Bu yıl ramazan bayramı tatili kaç gün? İslam alemi 11 ayın sultanı Ramazan ayını bekliyor. Bu yıl Ramazan 11 Mart günü başlayacak. Ramazan ayının ardından da bayram başlayacak. Bayrama sayılı günler kala bayram tatilinin kaç gün olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Tatil planını bayramda verilecek tatile göre şekillendirecek olan vatandaşlar “Ramazan bayramı tatili ne zaman başlıyor, bu yıl ramazan bayramı tatili kaç gün olacak?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, birleşecek mi?
9.03.2024 Gündem
Ramazanda okullar tatil mi 2024? Okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazanda okullar tatil mi 2024? Okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Okullarda 2023-2024 eğitim öğretim yılında, öğrencilerin merakla beklediği 2. ara tatil, Ramazan ayına denk geliyor. İkinci ara tatil 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında olacak. Ramazan Bayramı ise 10 Nisan ile 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.
7.03.2024 Gündem
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü?
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü için az süre kalırken öğrenciler 18 Mart 2024 okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 18 Mart resmi tatil mi 2024?
28.02.2024 Gündem
Pazartesi okullar yarım gün mü, 5 Şubat Pazartesi okul var mı? Okullar pazartesi günü tatil mi, 5 Şubat'ta okullar açılacak mı?
Pazartesi okullar yarım gün mü, 5 Şubat Pazartesi okul var mı? Okullar pazartesi günü tatil mi, 5 Şubat'ta okullar açılacak mı? 22 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatilin uzatılıp uzatılmayacağı merak edilirken 15 tatil ile ilgili MEB açıklamaları takip edilmeye başlanmıştı. Sosyal medya platformları üzerinden “okullar ikinci dönem açılmayabilir” paylaşımlarının ardından öğrenciler ve veliler arama motorlarına yönelerek “Pazartesi okullar yarım gün mü, 5 Şubat Pazartesi okul var mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, Okullar pazartesi günü tatil mi, 5 Şubat'ta okullar açılacak mı?
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yarım Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarım gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.