Tatil

Tatil

Son dakika tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.173 tatil haberi bulunmuştur. Tüm tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.
26.07.2024Magazin
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"Bir dönemin en popüler şarkılarını seslendiren, geçtiğimiz yıllarda da geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan, bu yıl aldığı yatında yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Her paylaşımında dostunu, düşmanını çatlatmayı başaran 49 yaşındaki güzel şarkıcı, Bodrum'daki saray yavrusu ultra lüks villasıyla dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"
Melisa Döngel tatilin keyfini kardeşiyle çıkardı! "Ben bildiğiniz gibi sap, kimsesiz"Bir süredir farklı lokasyonlarda tatil yapan güzel oyuncu Melisa Döngel, geçtiğimiz gün Bodrum'un Güvercinlik ilçesinde bulunan lüks bir otelde görüntülendi. Plajda kardeşiyle birlikte keyifli anlar yaşayan güzel oyuncu, kahkahasıyla plajdaki bütün dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorum
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorumSon olarak 'Zafer Rengi' filminde kamera karşısına geçen Gülper Özdemir, "Sırt çantamı alıp, kamp yapıyorum" derken, Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay süren tatili hakkında konuştu.
25.07.2024Magazin
Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! “Buradayım aşkım"
Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! “Buradayım aşkım"Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık tatile çıkamamasından dert yanan oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Marmaris'te objektiflere yansıdı.
24.07.2024Magazin
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyor
Turizm amaçlı kiralanan konutlarda sıkı denetim! 16 bin kişi başvurdu, para cezası geliyorMuğla’da 16 bin kişi konutlarını “turizm amaçlı” kiralamak için başvuruda bulundu. 7 bin başvurunun kabul edildiği, başvurusu kabul edilen konutların turizm sezonunun başlamasıyla birlikte Jandarma ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ekiplerince denetlendiği ve konutunu izinsiz kiralayanlara ise para cezası kesildiği bildirildi. Ünlü emlak siteleri tarafından Bodrum’da aylık ve yıllık kiralanan lüks villaların fiyatları aylık 250 bin lira ile yıllık 3 milyon 600 bin lira arasında değişiyor.
24.07.2024Gündem
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!
1 yaşındaki çocuk havuzda boğularak hayatını kaybetti!Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bahçelerindeki havuza düşen Ali Aydın Nazar (1), hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
23.07.2024Gündem
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdüler
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdülerTürkiye’nin gözde turizm beldelerinde otel ve restoranların uyguladığı fahiş fiyatlar sonrası vatandaşın tercihi değişti. Türk vatandaşları Yunan adalarında daha uygun fiyatlarda tatil yapmaya başladı. Yurt içinde iş yapamayan işletmeler ise çareyi komşuda buldu.
23.07.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeli
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeliTicaret Bakanlığı, tatil çıkacak vatandaşların paket tur ve konaklamalarda dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak, "Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen teklifin içeriğinde yer alan tesis resimlerinin, kurumsal logo ve işaretlerin doğruluğuna dikkat etmeli" ifadelerine yer verdi.
23.07.2024Gündem
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendi
Zehra Çilingiroğlu ve Mürsel Kaya akşam yürüyüşünde görüntülendiHülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile tatil sezonunu Çeşme’de açtı.
22.07.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRECEK 2024? TBMM ne zaman kapanıyor?
MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRECEK 2024? TBMM ne zaman kapanıyor?TBMM tatil tarihi gündemdeki yerini aldı. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek, son mesaisi ne zaman, hangi tarihte? İşte detaylar...
21.07.2024Gündem
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçti. 20 Temmuz 1974'de Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuştu. Harekatın önemi kadar, parolası da halen akıllarda. "Ayşe tatile çıksın" Peki, Ayşe tatile çıksın sözü kime aittir, Ayşe tatile çıksın Ayşe kim, kimin kızı? Ayşe tatile çıksın ne demek?
20.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası oldu! 50 yıl sonra ilk kez konuştu, İşte 'Ayşe tatile çıksın'ın hikayesi“Ayşe tatile çıksın” parolasıyla tarihe geçen Prof. Dr. Ayşe Güneş Ayata, babası Dışişleri Bakanı Turan Güneş’in, tatil için tek başına değil, güvenilir bir aileyle seyahat etmesi için dönemin Turizm Bakanı Orhan Birgit ile yaptığı sohbetin nasıl Kıbrıs Barış Harekâtı’nın parolası olduğunu anlattı.
20.07.2024Gündem
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor'Bir Litre Gözyaşı' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir’i sevenleri en son 'Bihter'de 'Nihal' karakteriyle ekranlarda görmüştü. Oyuncu şimdilerde Onur Seyit Yaran'la başrolü paylaştığı 'Aşkın Yüzü' filminin heyecanını yaşıyor. Görüntülendiği alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan genç oyuncu “Tatilde bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musun?" sorusuna da yanıt verdi.
19.07.2024Magazin
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladı
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladıEURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde çeken Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler tatil için geldiği Bodrum'da sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla görüntülendi.
19.07.2024Magazin
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyor
Emeklilerin KYK yurtlarında ücretsiz tatil keyfi başladı: Yüzde 25'ten fazlası Antalya'yı tercih ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesinin ardından, emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Antalya'da tatile başladı. SGK İl Müdürü Ali Duru, emeklilerin dörtte birinin Antalya'da tatil yapmak istediğini kaydetti.
18.07.2024Gündem
Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatil’de programından ayrıldı! Makyörünün cinsel hayatını öne sürdü
Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatil’de programından ayrıldı! Makyörünün cinsel hayatını öne sürdüBülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'ın cinsel hayatını ve davranışlarını öne sürerek Dünya Güzellerim programından ayrıldığını duyurdu. Karataş'ın çekimlerin yapıldığı villaya çağırdığı erkeklerle birliktelik yaşadığını belirten Ersoy, "Kendisini nasıl tatmin edip etmeyeceği beni enterese etmez. Gece yarısı onu villadan kovdum" diyerek öfke kustu.
18.07.2024Magazin
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW
18 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI: Bugün televizyonda neler var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW18 Temmuz tarihli TV yayın akışı açıklandı. Bugün televizyonlarda hangi programlar var? KANAL D, SHOW TV, ATV, TV8, TRT1, NOW ve diğer kanalların yayın akışları
18.07.2024Magazin
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish Saraf
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish SarafTuba Ünsal, Hindistan’ın en zengin iş insanlarından Shirish Saraf ile aşk yaşıyor. Bodrum’da tanışan çift, Hintli milyarderin megayatı Kalizma’da tatil yapıyor.
17.07.2024Magazin
Veli Eren'den tam 1 yıldır haber alınamıyor! Baba Mehmet Atay: Mucize bekliyoruz
Veli Eren'den tam 1 yıldır haber alınamıyor! Baba Mehmet Atay: Mucize bekliyoruzİzmir'in Karşıyaka ilçesinden eğlenmek için gittiği Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde kaybolan Veli Eren Atay'dan (19), 1 yıldır haber alınamıyor. Baba Mehmet Atay "Uykumuz kalmadı. Suyun bile tadını alamıyoruz artık. Sabırla bekliyoruz. Mucize bekliyoruz. İsyan etmek yok" dedi.
16.07.2024Gündem
Adana'da tatile gidemeyen çocuklar için parklara su sistemi kuruldu
Adana'da tatile gidemeyen çocuklar için parklara su sistemi kurulduAdana’da Çukurova ve Yüreğir Belediyesi, tatile gidemeyen çocukları eğlendirmek için kentin birçok noktasına su parkları kurdu.
16.07.2024Adana
Boşanacakları iddia edilmişti! Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatiline çıktı
Boşanacakları iddia edilmişti! Pelin Akil-Anıl Altan çifti, Yunanistan tatiline çıktıBoşanma iddialarıyla sık sık gündeme gelen Anıl Altan-Pelin Akil çifti, Yunanistan'da tatil yapıyor. Güzel oyuncu, eşiyle romantik tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
15.07.2024Magazin
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?
15 Temmuz otobüsler bedava mı, Marmaray, metro, ücretsiz mi? Otobüs seferleri bugün çalışıyor mu, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da 15 Temmuz'da otobüsler ücretsiz mi?15 Temmuz’da otobüsler ücretsiz mi, Marmaray, metro bedava mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü resmi tatil takviminde yer aldığından, vatandaşlar 15 Temmuz toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz otobüsler, Marmaray, metro bedava mı? Sorularına yanıt arıyor.
15.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.