Sınav Sonuçları

Sınav Sonuçları

Son dakika sınav sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınav sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınav sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınav Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınav sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.618 sınav sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm sınav sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı
MSÜ SONUÇLARI 2024 || MSÜ sonuçlarına nasıl bakılır? ÖSYM sonuç sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav sonuçları açıklandı. 3 Mart'ta askeri öğrenci olabilmek için MSÜ sınavına katılım sağlayan öğrenciler, heyecanla ÖSYM'den gelecek sonuç duyurusunu bekliyordu. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ÖSYM sonuç sorgulama ekranı.
22.03.2024 Gündem
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı Milyonlarca öğrenci bekliyordu... 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden yapılacağı açıklandı.
18.03.2024 Gündem
Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024! Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır?
Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024! Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır? 24 Şubat'ta sınava giren binlerce adayın ÖGG sınav sonucu açıklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sonuçları paylaştı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Peki, Özel güvenlik kimlik ücreti ne kadar, nereye yatırılır? İşte Özel güvenlik kimlik kartı harcı 2024…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları)  EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları
(107. dönem ÖGG sınav sonuçları) EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 Mart ÖGG sınav sonucu sorgulama: Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 107 dönem özel güvenlik sınavı sonuçları ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? EGM ÖGG sınav sonuçları için aramalar arttı. 107. dönem özel güvenlik sınav sonuçları ile ilgili duyurusunun gelip gelemediği merak konusu oldu. EGM ÖGG sınav sonucunun bugün yayınlanması bekleniyor. 107. dönem Özel Güvenlik Sınav sonuçları sınava katılan adaylar arama motorlarına yöneldi ve ÖGG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden sorgulanıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu bölümlerini doldurarak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. İşte EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları ile ilgili detaylar…
15.03.2024 Çalışma Hayatı
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?
2024 ÖGG Temel Eğitim ve Yenileme Sınavı Sonuçları: Açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? ÖGG sınavlarına katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Hem silahlı hem de silahsız güvenlik alanında çalışmak isteyenler ile yenileme eğitimi sınavlarına girenler, sonuçlara odaklanmış durumda. 107. Temel Eğitim Sınavı ve 83. Yenileme Eğitimi Sınavı, 24 Şubat'ta gerçekleştirildi. ÖGG sınav sonuçları, egm.gov.tr adresinden duyurulacak. Adaylar, sonuçlara T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik koduyla erişebilecekler. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, ÖGG sınav sonuçlarına ilişkin tarihler...
14.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
YÖKDİL/1 sınav sonuçları açıklandı
YÖKDİL/1 sınav sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (2024-YÖKDİL/1) sınavı sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
12.03.2024 Gündem
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır?
EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS sonuç ekranı ile EKYS sonuç sorgulama! EKYS puanı kaç kez kullanılır? 2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları Açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 18 Şubat tarihinde düzenlenen, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) sonuçları açıklandı. Peki, EKYS puanı kaç yıl geçerli? EKYS puanı kaç kez kullanılır?
9.03.2024 Gündem
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi…
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi… TIPTA yan dal sınav sonuçları için tarih verildi. Sınavda adaylara çoktan seçmeli 60 soru için 80 dakika süre verildi. 3 bin 655 adayın başvuru yaptığı YDUS sınavının sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden erişime açılacak. Peki, YDUS 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte TIPTA yan dal sınav sonuçları…
5.03.2024 Gündem
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır? Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) ÖSYM tarafından düzenleniyor. Başvurularını yapan 736 bin 894 aday, sınavda 120 soru çözecek. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? MSÜ sınav sonucu hesaplama: MSÜ sınav sonuçları e-devlet nasıl sorgulanır?
2.03.2024 Gündem
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
Özel Güvenlik Yenileme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? ÖGG 107. Dönem yenileme sınav sonuçları kaç günde açıklanır? EGM Özel Güvenlik Görevlisi 107. Dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Özel güvenlik sınavı 24 Şubat 2024 tarihinde yapıldı. Sınava giren adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama Yurt dışında görevlendirilecek okutman ve öğretmenlerin mesleki yeterlilik sınavına ilişkin sonuçlar MEB tarafından açıklandı. İşte Yurt dışı öğretmenlik sınavı sonuçları sorgulama ekranı…
26.02.2024 Gündem
TIPDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? TIPDİL sonuç tarihi
TIPDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? TIPDİL sonuç tarihi TIPDİL oturumu, 17 Şubat 2024’te gerçekleşti. 80 soru sorulan sınavda adaylar 150 dakika içinde sorulara yanıt verdi. Sınavın sona ermesinin ardından adayların sonuç tarihini araştırmaları başladı. Peki, TIPDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
17.02.2024 Yaşam
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli? 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı(MEB-EKYS) tarihi belli oldu. Sınava başvurular 4 Ocak-11 Ocak arasında alınmıştı. Peki, EKYS sınavı ne zaman? 2024 EKYS kaç saat, kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
16.02.2024 Gündem
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru?
Özel güvenlik sınavı ne zaman 2024? ÖGG sınavı kaç dakika ve kaç soru? Özel güvenlik şubat sınavı 2024 ne zaman? Özel güvenlik 2024 sınav tarihleri için aramalar yoğunlaştı. 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi ÖGG sınavı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava katılacak öğrenciler, ÖGG sınavı ne zaman, sorusuna yanıt arıyor. Sınava az bir süre kala sınav yerleri giriş belgesi ÖGNET üzerinden erişime sunuldu. İşte özel güvenlik 2024 sınav tarihleri…
10.02.2024 Çalışma Hayatı
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir?
YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? YKS sınav merkezi tercihi neden 5 tane, YKS sınav yeri 5 tercih zorunlu mu, sınav merkezi tercihi 2 nedir? YKS 5 il tercih etmek zorunlu mu, YKS sınav merkezi tercihi 5 tane zorunlu mu? sorusu YKS başvurularının açıklanmasıyla gündeme geldi. YKS sınav merkezi tercih edecek adaylar, tercihlere yönelik de araştırma yapamaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanacak kılavuz ile birlikte belli oluyor.
3.02.2024 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem
AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2024? AUZEF DD geçer mi, CC, DC geçer not mu? AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2024?
AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2024? AUZEF DD geçer mi, CC, DC geçer not mu? AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2024? AUZEF harf notları ne zaman açıklanacak 2024? AUZEF harf notları karşılığı ile ilgili aramalar arttı. AUZFE sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçları sonrasında ise AUZEF harf notu öğrenmek için öğrenciler sık sık AUZEF sistemine girmeye başladı. CC, DD, DC'nin geçip geçmediği AUZEF harf notunun karşılığının ne olduğu sorgulanıyor. Peki, AUZEF harf notları açıklandı mı, AUZEF DD geçer mi, CC, DC geçer mi? CC geçer not mu, CC, DD kaç puan?
16.01.2024 Eğitim
9. sınıf ortak sınav ne zaman açıklanacak? 6. sınıf ortak sınav sonuçları açıklandı mı? MEB ortak sınav sonuçları sorgulama
9. sınıf ortak sınav ne zaman açıklanacak? 6. sınıf ortak sınav sonuçları açıklandı mı? MEB ortak sınav sonuçları sorgulama Ortak sınav sonuçları merakla bekleniyor. 26-27 Aralık tarihlerinde 6. ve 9. sınıflara uygulanan ortak sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak. Sınava katılan öğrenciler "Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Ortak sınav sonuçları açıklandı mı?” sorularına yanıt arıyorlar. Peki, ortak sınav sonuçlarına nereden bakılır? İşte, sonuç meb gov tr ortak sınav sonuçları sorgulama
10.01.2024 Eğitim
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM 3 Aralık'ta gerçekleşen Kaymakamlık Sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinden öğrenebilirler.
28.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sınav Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınav sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.