Şarköy

Şarköy

Son dakika şarköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 şarköy haberi bulunmuştur. Tüm şarköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Tekirdağ aday listesi Tekirdağ yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Tekirdağ iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Tekirdağ aday listesi
24.03.2024 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Marmara'da 3.6 büyüklüğünde deprem
Marmara'da 3.6 büyüklüğünde deprem AFAD, Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
26.10.2023 Gündem
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmış
Lise müdürü Deniz'in ölümünde korkunç gerçek! Kocası öldürdü, sadece şaka yapmış Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu’nun (46) hayatını kaybettiği kazada alkollü çıkan sürücü eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39), tutuklandı. Ölen Erkutlu'nun annesi Saadet Dellal, "Kızımı, 'Sen yalnız öleceksin' diye tehdit ediyordu. Sonunda kızımın ölümüne neden oldu" dedi. Erkutlu'nun ağabeyi Onur Oğuz Dellal ise kardeşinin o gece eşi ile boşanma konusunu konuştuğunu belirterek, "Kocası kazadan yara almadan kurtuldu, ancak ablamı kurtarmak yerine ters dönmüş arabanın üstüne oturup yardım bekledi. Ablamın hayatını kurtarmak için hiçbir çaba göstermedi. Onunla mücadelemiz kanun ve nizam çerçevesinde devam edecek" dedi.
14.09.2023 Yaşam
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular
Şişme botla sürüklenen 4 kişi, 13,5 saat sonra kurtarıldı! Şans eseri kurtuldular Tekirdağ'da şişme botla denize açıldıktan sonra kaybolan 4 kişi, Marmara Adası önlerinde fark edilip, 13,5 saat sonra Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
11.09.2023 Yaşam
Okul müdüründen acı haber! 8 metreden aracıyla denize uçtu
Okul müdüründen acı haber! 8 metreden aracıyla denize uçtu Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, 8 metre yükseklikten denize uçan otomobildeki lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu (46) hayatını kaybetti, eşi Ahmet Gürkan Erkutlu (39) ise yaralandı.
2.09.2023 Yaşam
Tekirdağ'da orman yangını çıktı
Tekirdağ'da orman yangını çıktı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin, havadan ve karadan müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürüldü.
24.08.2023 Gündem
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı
Fırtına alarmı! Tüm plajlar kapatıldı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı. Ayrıca Sarıyer Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada denize girmenin yasaklandığı bildirildi.
13.08.2023 Gündem
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı?
Silivri’de denize girmek yasak mı? Silivri’de denize girmek kaç gün yasaklandı? İstanbul Silivri İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, 8 ve 9 Ağustos'ta sahil ve plaj bölgelerinde olumsuz hava şartları beklendiği belirtildi. Bu nedenle deniz girmenin tehlikeli olduğu ve yasaklandığı ifade edildi.
9.08.2023 Gündem
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı... Beşiktaş'ta, bir restorana rastgele ateş ettikten sonra kaçmaya çalışırken arkasından ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden Sertan Taylan Hayal’in gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili görüntü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, Hayal’in sokaktan geçenlere aldırış etmeden ateş etmesi görülüyor.
7.08.2023 Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur hayatını kaybetti!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Yaşar Yağmur hayatını kaybetti! Yeşilçam'ın uzun süredir şeker hastalığıyla mücadele eden emektar oyuncusu Yaşar Yağmur, 74 yaşında hayatını kaybetti.
26.07.2023 Magazin
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi!
Demet Özdemir ve DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından adı aşk dedikodularına karışan Sergio'yu paylaşmıştı. Bu kez çift yan yana görüntülendi. DJ Sergio ve Demet Özdemir nasıl tanıştıkları da ortaya çıktı.
26.07.2023 Magazin
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’  notuyla paylaşmıştı...
Yamaç paraşütü eğitmeni 200 metre yükseklikten denize düşerek hayatını kaybetti! ‘Düşle ama düşme’ notuyla paylaşmıştı... Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yamaç paraşütü ile uçuş yapan Necip Ferhat Yayla, paraşütün iplerinin dolaşması nedeniyle 200 metre yükseklikten denize düştü. Hastaneye kaldırılan Yayla, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
28.06.2023 Yaşam
Prof.Dr. Eyidoğan: Marmara Denizi'ndeki fay, tüm Marmara'yı etkileyecek deprem yaratır
Prof.Dr. Eyidoğan: Marmara Denizi'ndeki fay, tüm Marmara'yı etkileyecek deprem yaratır Jeofizik mühendisi deprem bilimci Prof.Dr. Haluk Eyidoğan, Marmara Denizi'nin içinden geçen Kuzey Marmara fayının, tüm Marmara'yı etkileyecek bir deprem yaratma potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "En son yapılan bilimsel çalışmalara göre 7 ve daha büyük bir depremin başta İstanbul olmak üzere Marmara Denizi çevresindeki 7 ili ve 50 ilçeyi etkileme oranı, 2016 - 2030 yılı arası yüzde 50 ve oldukça yüksek" dedi.
30.03.2023 Gündem
Naci Görür'den İstanbul depremi açıklaması! 'İki fay birden kırılırsa 7.6'yı bulabilir'
Naci Görür'den İstanbul depremi açıklaması! 'İki fay birden kırılırsa 7.6'yı bulabilir' Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Marmara'da deprem üretecek olan iki tane aktif fay kolu var. Bunlardan biri Adalar kolu, yaklaşık 45 kilometre uzunluğunda. Bu tamamen kırıldığı zaman 6'lar mertebesinde deprem üretir. Bir diğeri ise Kumburgaz fay koludur. Yeşilköy açıklarında Silivri açıklarına kadar uzanır. Bu da 65 kilometre uzunluğundadır. Kırıldığı zaman minimum 7.2 üretir. İkisi birden kırılırsa 7.5, 7.6'yı bulabilir." dedi.
10.03.2023 Gündem
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?
Saros Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor?  Marmara Denizi’nin içerisinden devam edip Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinden geçen ve Saros Körfezi’nin içerisine devam eden fay hattının, Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğinde olduğunu vurgulayan jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu hattın Edirne genelinde en yakın yeri Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğu görülmektedir. Enez ilçemiz de bu hatta 25-30 kilometre yakınlıkta yer almaktadır” dedi. Peki, Saroz Körfezi nerede, nereye bağlı? Saros Körfezi fay hattı hangi ilçelerden geçiyor? 
21.02.2023 Gündem
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı
Jeoloji mühendisi, 'Tehlikenin en büyük olduğu yerlerden biri' diyerek uyardı Edirne’nin Saros Körfezi’nden başlayıp, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki Aras Vadisi’ne kadar uzanan Kuzey Anadolu Fay hattının devamı niteliğindeki hattın Saros Körfezi sahil şeridinin 5 kilometre uzağında olduğunu belirten Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi ve jeoloji mühendisi Can Yılmaz, “Bu bölgelerin oluştuğu alanlar alüvyon düzlüklerden dolayı ve depreme yakınlığını dikkate aldığımızda tehlikeli durumunun en büyük olduğu yerlerden bir tanesi” açıklamasında bulundu.
21.02.2023 Gündem
Ev sahibi olma hayaliyle 'Kazı Kazan' aldı, 4 milyon TL ikramiye çıktı
Ev sahibi olma hayaliyle 'Kazı Kazan' aldı, 4 milyon TL ikramiye çıktı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bir kişi, oynadığı 50 liralık Kazı Kazan'dan 4 milyon liralık büyük ikramiye kazandı. Kuponu satan market sahibi Muharrem Tekin, talihlinin isminin açıklanmasını istemediğini belirterek, "Talihli ev sahibi olma hayali ile aldığı kupon sayesinde ev sahibi olacak ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak" dedi.
3.02.2023 Yaşam
Dini nikahla birlikte yaşadığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü!
Dini nikahla birlikte yaşadığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü! Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Rıdvan Kurt (33), dini nikahla birlikte yaşadığı Ayşenur Akkurt'u (30), boğazını bıçakla keserek öldürüp, intihara kalkıştı. Bileklerini kesen Kurt, hastanede tedaviye alındı.
19.01.2023 Yaşam
Öz kızına cinsel istismar iddiası! Tutuklandı
Öz kızına cinsel istismar iddiası! Tutuklandı Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, hurdacılık yapan Serkan K., (41) eşinden ayrılıp yanına yerleşen kızı G.K.'ye (23), 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklandı.
12.12.2022 Gündem
İğrenç olay! 'Bana cinsel saldırıda bulunan babamdan şikayetçiyim'
İğrenç olay! 'Bana cinsel saldırıda bulunan babamdan şikayetçiyim' Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, hurdacılık yapan Serkan K., (41) eşinden ayrılıp yanına yerleşen kızı G.K.'ye (23), 'Nitelikli cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklandı.
12.12.2022 Yaşam
Tekirdağ'da çıkan orman yangını söndürüldü
Tekirdağ'da çıkan orman yangını söndürüldü Tekirdağ'ın Malkara ile Şarköy ilçesi arasında çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.
1.10.2022 Yaşam
Şarköy'de sağanak ve dolu! Yollar göle döndü
Şarköy'de sağanak ve dolu! Yollar göle döndü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde aniden bastıran dolu ve şiddetli yağışta yollar, kısa sürede göle dönerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
31.08.2022 Gündem
Tatilcilerin dönüşü yoğun trafik oluşturdu! Önlemler alındı
Tatilcilerin dönüşü yoğun trafik oluşturdu! Önlemler alındı Hafta sonu tatillerini Trakya bölgesindeki turistik beldelerde geçiren tatilcilerin İstanbul'a dönüş yolunda araç yoğunluğu oluştu.
28.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şarköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.