Yangın

Yangın

Son dakika yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.976 yangın haberi bulunmuştur. Tüm yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangınTekirdağ'da otluk alanda başlayan ve geri dönüşüm tesisine sıçrayan yangına müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor
İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyorİzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
26.07.2024Gündem
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınları kontrol altına alındı
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınları kontrol altına alındıAdana’nın Feke ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan 2 orman yangını söndürüldü.
26.07.2024Adana
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın söndürüldü
Adana'da yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın söndürüldüAdana’nın Feke ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan 2 orman yangını söndürüldü.
25.07.2024Adana
Adana Feke'deki orman yangını kontrol altına alındı
Adana Feke'deki orman yangını kontrol altına alındıAdana’nın Feke ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan 7 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
24.07.2024Adana
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldü
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldüBursa'nın Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangın söndürüldü.
23.07.2024Gündem
Adana'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Adana'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorAdana'nın Feke ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.
23.07.2024Adana
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
Karabük ve Kastamonu'da orman yangını! Ekipler müdahale ediyorKastamonu kent merkezine bağlı Alpağut köyü ile Karabük'ün Kale Köyü Aladağ mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
22.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyor
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyorİstanbul Valiliği, Pendik Aydos Ormanı'ndan çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Valilik soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Adana Kozan’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Adana Kozan’da çıkan orman yangını kontrol altına alındıAdana’nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması başlatıldı.
21.07.2024Adana
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklamaTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında dün çıkan orman yangınındaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
19.07.2024Gündem
Kocasına kızdı evi yakmaya kalkışınca kendisi de yandı
Kocasına kızdı evi yakmaya kalkışınca kendisi de yandı Adana’da bir kadının kocasına kızıp evi ateşe verdiği, kendisinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.
19.07.2024Adana
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor
Bakan Yumaklı açıkladı! İzmir'deki yangına havadan ve karadan müdahale sürüyorİzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.
19.07.2024Gündem
İzmir alev alev! Bergama, Foça ve Buca'da orman yangınları: Tedbir amaçlı bir site boşaltıldı
İzmir alev alev! Bergama, Foça ve Buca'da orman yangınları: Tedbir amaçlı bir site boşaltıldıİzmir'de peş peşe orman yangınları çıktı. Şehrin üç ilçesinde çıkan yangınlara müdahale ediliyor. Bergama ilçesinde çıkan orman yangını 2'nci gününde devam ediyor. Yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Buca ilçesinde çıkan orman yangınında alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor. Foça ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle bir site tedbir amaçlı boşaltıldı. Adnan Menderes Havalimanı çevresinde devam eden yangın sebebiyle bazı uçuşlar geçici olarak iptal edildi.
18.07.2024Gündem
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
29 kişinin hayatını kaybettiği Beşiktaş'taki gece kulübünde yeni görüntüler ortaya çıktı
29 kişinin hayatını kaybettiği Beşiktaş'taki gece kulübünde yeni görüntüler ortaya çıktıİstanbul Gayrettepe'de tadilatta olan gece kulübünde meydana gelen ve 29 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan yangına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangın öncesi işçilerin içeride çalıştığı, dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı görülüyor.
18.07.2024Gündem
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktı
Bursa'da mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yangın çıktıBursa'nın Yenişehir ilçesinde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda çıkıp, diğer çadırlara da sıçrayan yangın, 1 saatte söndürüldü. 3 çadır ile 1 minibüs kullanılamaz hale geldi.
17.07.2024Gündem
29 kişinin hayatını kaybettiği Beişktaş'taki gece kulübünün davası başladı! Sigortasız çalıştırdığı işçinin ölümüne 'takdir - i ilahi' dedi
29 kişinin hayatını kaybettiği Beişktaş'taki gece kulübünün davası başladı! Sigortasız çalıştırdığı işçinin ölümüne 'takdir - i ilahi' dediBeşiktaş'ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangına ilişkin, haklarında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açılan aralarında iş yeri sahiplerinin de bulunduğu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan Çağatay Altunel suçsuz olduğunu iddia ederken, ‘Sayın hakim yaşanan olay takdiri ilahidir. Suçum yok, masumum. Locaların metal kısmını yapacaktım. İşimiz bitmişti. Yangın olmasa böyle bir olay yaşanmayacaktı.’ ifadelerini kullandı.
17.07.2024Gündem
Bergama'daki orman yangınında 2'nci gün! Söndürme çalışmaları sürüyor
Bergama'daki orman yangınında 2'nci gün! Söndürme çalışmaları sürüyor İzmir'in Bergama ilçesinde, ormanda çıkan yangına müdahale sürüyor.
17.07.2024Gündem
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktı
Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktıBalıkesir’in Altıeylül ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
16.07.2024Gündem
Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı
Hatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktıHatay'ın Belen ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi.
16.07.2024Gündem
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerinde
Kereste fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerindeBursa'nın Yenişehir ilçesindeki kereste fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.
16.07.2024Gündem
Gaziantep'te korkutan yangın: Deprem konutlarına sıçramadan söndürüldü
Gaziantep'te korkutan yangın: Deprem konutlarına sıçramadan söndürüldüGaziantep'in İslahiye ilçesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan otluk alan yangını yeni yapılan toplu konutlara sıçramadan söndürüldü.
16.07.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.