Prof. Dr. Orhan Şen

Prof. Dr. Orhan Şen

Son dakika Prof. Dr. Orhan Şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Orhan Şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Orhan Şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Orhan Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. orhan şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 prof. dr. orhan şen haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. orhan şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava tersine dönüyor ve tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, 45 ili vuracak! Özellikle uyarı yapıldı
Hava tersine dönüyor ve tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, 45 ili vuracak! Özellikle uyarı yapıldı 13 Eylül hava durumu son dakika... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava yeniden tersine dönecek. MGM bugün ve önümüzdeki günlere ilişkin güncel hava durumu tahminlerini yayımladı. Bugün ve yarın da kuvvetli yağışlar devam edecek. Perşembe gününden itibaren ise güneşli hava tüm yurtta tekrar kendini gösterecek. Sıcaklıklar da yeniden artışa geçecek. Eylül ayı bir yağmur bir güneş şeklindeki dalgalanmalarla geçerken, vatandaşlar da güncel hava durumunu takip ediyor. Peki önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Yağışlar hangi bölgeleri etkisi altına alacak? Prof. Dr. Orhan Şen'den de açıklama geldi. İşte hava durumuna ilişkin son dakika tahminleri ve Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar...
13.09.2022 Gündem
'Tehlikeli yağış' geliyor! Sıcaklıklar 3-4 derece birden düşecek, tarih belli oldu...
'Tehlikeli yağış' geliyor! Sıcaklıklar 3-4 derece birden düşecek, tarih belli oldu... Hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, kuvvetli yağış geliyor. Tarih belli oldu. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hafta sonu hava durumu tahminlerini paylaştı. Aynı zamanda sıcaklıkların düşeceğini de belirtti. Önemli değerlendirmelerde bulunan Şen, İstanbul'da ise 'Tehlikeli yağış gözüküyor. Şiddetli de olabilir.' açıklamasını yaptı.
12.08.2022 Gündem
Çok kuvvetli kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Aybar kar fırtınası' geliyor, 1987’den sonraki en yoğun yağış...
Çok kuvvetli kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı! 'Aybar kar fırtınası' geliyor, 1987’den sonraki en yoğun yağış... Çok yoğun kar yağışı başlıyor. Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Çok kuvvetli kar geliyor. 'Aybar kar fırtınası' etkili olacak. Tarih belli oldu. Yağışların günlerce sürmesi bekleniyor. Uyarılar peş peşe geldi. Değişim olmadığı takdirde 1987'den sonraki en yoğun kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar da düşecek. 4-5 gün sürmesi beklenen kar yağışının İstanbul'u da etkisi altına alacak. MGM'nin hava durumu haritasına göre çarşamba günü İstanbul, Ankara dahil çok sayıda ilde kar yağışı başlıyor, cumartesi gününe kadar kar yağışları devam edecek. CNN TÜRK Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ve Meteoroloji tahminlerinde bulunan Hava Forum İstanbul’u vuracak kar fırtınasını duyurarak kritik açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen "10-11-12 Mart günlerinde Türkiye ye kuzey batıdan Marmara girecek soğuk hava ve kar yağışı olasılığı kuvvetlenerek devam ediyor." dedi. Hava Forum ise, "Bazı meteorolojik modeller İstanbul’u adeta kara gömüyor. Değişim olmaz ise 1987’den sonra en iddialı kar geliyor." ifadelerini kullandı. Kar yağışları ne zaman başlıyor? İstanbul'a ne zaman kar geliyor? Aybar kar fırtınası ne zaman etkisini gösterecek? Meteoroloji'nin ve uzmanların son dakika hava durumu tahminleri...
7.03.2022 Gündem
Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! 'Aşırı yağış' geliyor! Bu bölgede yaşayanlar dikkat...
Kırmızı kodlu uyarı yapıldı! 'Aşırı yağış' geliyor! Bu bölgede yaşayanlar dikkat... Antalya'da bu gece yarısından itibaren il merkezinde metrekareye 100 ile 200 kilogram, batı ilçelerinde metrekareye 300 kilogram aşırı yağış beklendiği kaydedildi. Yağışların cuma öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de açıklamalarda bulundu ve 'Önemli bir şey daha söyleyeyim, bu gece, yarın ve cuma günü Antalya’da çok kuvvetli yağış var. Su baskını ve diğer uyarıları yapmamız gerekiyor. Muğla’nın güney batı ilçelerinde de yağış gözüküyor.' dedi.
29.12.2021 Gündem
Kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den 36 il için son dakika kar uyarısı! Bu kez farklı, çok yoğun olacak, günlerce sürecek
Kar yağışı başlıyor! Meteoroloji'den 36 il için son dakika kar uyarısı! Bu kez farklı, çok yoğun olacak, günlerce sürecek Ve beklenen kar yağışı başlıyor. 36 il için alarm verildi. Meteoroloji son dakika kodu ile bildirdi. MGM açıklamasında iller tek tek sıralandı. Kar yağışının en yoğun olacağı saatler duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada vatandaşlar ani sıcaklık düşüşüne karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Kar yağışı ile ilgili çarşamba ve perşembe günlerine dikkat çekildi. Sadece Meteoroloji değil valilikler ve AKOM da art arda uyarılarda bulundu. Bir uyarı da Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan Şen, "İstanbul'da sıcaklık bugün 20 dereceyi bile geçebilecek. Ama Salı akşamı ise 10 derecenin de altına düşecek. Dolayısıyla yarından itibaren Trakya'dan yağış başlıyor, öğleden sonra İstanbul'da yağışlar kuvvetli olabilir" dedi. İç Anadolu bölgesinde çarşamba günü kar yağışı beklendiğini belirten Şen, "Ankara dahil olmak üzere. Konya, Sivas bu civarlarda kar yağışı başlayacak Çarşamba günü" şeklinde konuştu
28.11.2021 Gündem
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Çarşambadan sonra artık...
Canlı yayında son dakika olarak duyuruldu! Çarşambadan sonra artık... Son dakika açıklaması canlı yayında geldi. Perşembe gününden itibaren değişecek. Sıcaklıklar 8-9 dereceye kadar düşecek. Önemli bir meteorolojik hadisenin olabileceği belirtildi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayınında son hava durumu raporunu açıkladı. 'Aşırı sıcakların üzerine soğuk havalar geldiği zaman atmosfer karışıyor. Karıştığı zaman da başımıza afet olarak gelen yağışları meydana getiriyor' diyen Şen, perşembe gününe dikkat çekti. Sıcaklıklar aniden düşecek. İşte son dakika açıklamaları...
28.08.2021 Gündem
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı Son dakika haberi... Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. İstanbul Valiliği, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de "Herkesin en büyük korkusuydu Adalar'da. Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor" dedi. Orman Genel Müdürlüğü yangına 4 uçak ve 5 helikopter ile müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Heybeliada'daki yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
21.08.2021 Gündem
Salı günü için son dakika uyarısı! İller tek tek açıklandı, yeniden başlıyor, bu kez...
Salı günü için son dakika uyarısı! İller tek tek açıklandı, yeniden başlıyor, bu kez... Salı günü yeniden geliyor. Son dakika açıklaması yapıldı. Çok kuvvetli olacak. Vatandaşlar yüksek yerlere çıkmaları konusunda uyarıldı. Doğu Karadeniz için aşırı sağanak yağış uyarıları peş peşe geliyor. Meteoroloji yarın için Doğu Karadeniz'e sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulunurken, Prof. Dr. Orhan Şen'de riskli illeri tek tek sıraladı. Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Şen "Dere yataklarından yükseklere doğru çıkmaları lazım." diye konuştu.
26.07.2021 Gündem
Canlı yayında son dakika olarak duyurdu! Alarm verildi, dışarı çıkmayın...
Canlı yayında son dakika olarak duyurdu! Alarm verildi, dışarı çıkmayın... Canlı yayında son dakika ile açıkladı! Alarm verildi. Önümüzdeki 4 gün boyunca etkili olacak. Dışarı çıkmayın. Bu saatlere dikkat. Aşırı sıcaklar geliyor. Sıcaklıklar 3-4 derece artacak ancak nemin yüksek olduğu illerde yaşıyorsanız bu yerlerde hissedilen sıcaklık 40 dereceyi geçecek. Özellikle 10.00 ile 17.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması büyük önem taşıyor. Meteoroloji Uzmanı Dr. Güven Özdemir ve CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen kritik açıklamalar geldi.
17.07.2021 Gündem
Son dakika olarak duyuruldu! Risk devam ediyor, pazartesiye kadar...
Son dakika olarak duyuruldu! Risk devam ediyor, pazartesiye kadar... Sıra dışı meteorolojik olaylar görülüyor. Risk devam ediyor. Pazartesi gününe kadar sürecek. Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor. Haziran, ekim ayı gibi geçerken uyarılar peş peşe geliyor. İstanbul'da bugün yağan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bayrampaşa'da alt geçitte bir araç suya gömülürken, iki kişi de mahsur kaldı. Araçta mahsur kalanlar yüzerek kurtuldu. Meteoroloji'den Marmara ve İstanbul için yeni uyarı yapılırken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıradışı meteorolojik olaylara ilişkin uyarılarda bulundu. AFAD Arama Kurtarma Teknisyeni İsmail Koçhan ise sel anında yapılması gerekenleri anlattı.
15.06.2021 Gündem
Meteoroloji'den kritik uyarı! Çarşambadan itibaren...
Meteoroloji'den kritik uyarı! Çarşambadan itibaren... Kar geliyor. Meteoroloji tarafından yeni haftanın hava durumu raporu yayımlandı. Yeni haftaya yurt geneli sağanak yağışla başlayacak. Soğuk havanın etkili olacağı yeni haftada çarşamba günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek.
22.03.2021 Gündem
Pazartesiden itibaren başlıyor! Yağışın cinsi değişecek
Pazartesiden itibaren başlıyor! Yağışın cinsi değişecek Meteoroloji tarafından yeni haftanın hava durumu raporu yayımlandı. Yeni haftaya yurt geneli sağanak yağışla başlayacak. Soğuk havanın etkili olacağı yeni haftada çarşamba günü yurdun büyük bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek.
21.03.2021 Yaşam
Uzmanlar uyardı: Bugünlerde garip hava olayları yaşanabilir
Uzmanlar uyardı: Bugünlerde garip hava olayları yaşanabilir Meteoroloji'nin 'yurda soğuk hava ve kar yağışı geri dönüyor' açıklamasından sonra uzmanlardan da art arda uyarılar geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önümüzdeki dört gün sıradışı meteorolojik olaylar yaşayacağız" ifadelerini kullanırken, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ise "Bugünlerde garip hava olayları yaşanabilir..." uyarısı yaptı.
19.03.2021 Gündem
CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen oldu
CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen oldu Bilgisi ve 40 yıllık birikimiyle Meteoroloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Orhan Şen, bundan böyle CNN Türk izleyicisiyle buluşacak.
24.02.2021 Yaşam
65 yaş ve üstü vatandaşlar mecbur kalmadıkça sokağa çıkmasın!
65 yaş ve üstü vatandaşlar mecbur kalmadıkça sokağa çıkmasın! Prof. Dr. Orhan Şen'den çok kritik bir uyarı geldi. Şen 65 yaş ve üstü vatandaşların mecbur kalmadıkça salı gününe kadar sokağa çıkmaması gerektiğini dile getirdi.
26.10.2020 Yaşam
İstanbul'da beklenen sağanak başladı!
İstanbul'da beklenen sağanak başladı! İstanbul genelinde etkili olan fırtına zaman zaman şiddetini artırdı. Yağmur, özellikle toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur trafiği de yer yer olumsuz etkiledi.
11.01.2019 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Tarih verildi
İstanbul için kritik uyarı! Tarih verildi Marmara Bölgesi'nde etkili olan yağışların akşam saatlerine kadar yağmur, daha sonra batıdan başlayarak karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da en yoğun kar yağışının pazartesi - salı beklendiğini duyurdu.
3.01.2019 Gündem
Son dakika: Uyarılara kulak vermek gerek
Son dakika: Uyarılara kulak vermek gerek Hava durumuyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Prof.Dr.Orhan Şen Twitter üzerinden yağışların devam edeceğini açıkladı. Doğal afete dikkat çeken Şen, özellikle uyarılara kulak vermesi gereken illeri sıraladı. İşte detaylar...
28.05.2018 Gündem
Hafta sonu için uyarı geldi: Hava daha da ısınacak
Hafta sonu için uyarı geldi: Hava daha da ısınacak Prof. Dr. Orhan Şen, önümüzdeki 6 gün için yüksek sıcaklık uyarısı yaptı. Şen, "Hafta sonu sıcaklık daha artacak." diyerek vatandaşları uyardı.
29.09.2021 Gündem
Ve beklenen yağışlar başladı!
Ve beklenen yağışlar başladı! Beklenen yağmur İstanbul'a geldi. Meteoroloji'den yapılan uyarıların ardından İstanbul'un kuzeyinde kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. Göktürk'te başlayan kuvvetli yağış etkisini sürdürüyor. Öte yandan İBB'den yapılan son açıklamada "Yağışın 1 saat içinde Anadolu bölgesinde etkili olması bekleniyor." denildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı İstanbul'da beklenen yağmur başladı. Şiddetli yağışının öğle saatlerinde İstanbul'un tamamında etkisini giderek arttırması beklenirken yetkililer dolu yağışına karşı da uyardı. İstanbul'da sağanak yağışların ardından sıcaklıklarda 6-7 derecelik düşüş gözlendi. Öte yandan Meteoroloji, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Sinop ve Giresun'da kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Sıcaklıkta son 80 yılın rekoru kırılacak
Sıcaklıkta son 80 yılın rekoru kırılacak İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen: Şubat ayında sıcaklık mevsim normallerinin 12-13 derece üzerinde seyretti. Bu yıl son 80 yılın en sıcak yılı olması bekleniyor. Bir çok yerde sıcaklık rekorları kırılacak
29.02.2016 Yaşam
Ocak ayı hep karlı geçecek
Ocak ayı hep karlı geçecek Türkiye’nin büyük bölümünü etkisi altına alacak kar yağışının şiddetini kaybetmesi ise çarşamba gününü bulacak...
17.01.2016 Yaşam
100 yılın en kurak dönemi kapıda!
100 yılın en kurak dönemi kapıda! Yağışsız geçen kış kurak bir yazı işaret ediyor...
29.09.2021 Gündem
Havalar güzel demeyin...
Havalar güzel demeyin... Meteoroloji'den kritik uyarı
20.11.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Orhan Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. orhan şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.