Orhan Şen

Orhan Şen

Son dakika orhan şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.275 orhan şen haberi bulunmuştur. Tüm orhan şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanından ‘M Çiçeği virüsü' uyarısı:  "M Çiçeği virüsü nöropatik ağrılara yol açabilir"
Uzmanından ‘M Çiçeği virüsü' uyarısı: "M Çiçeği virüsü nöropatik ağrılara yol açabilir"Afrika'da sıklıkla görülen ve binden fazla insanın hayatını kaybettiği ‘M Çiçeği virüsü' Türkiye'de görülmedi. Virüs, Afrika'nın 18 ülkesine yayılım gösterirken, vaka sayısı 42 bini aştı. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'M Çiçeği' virüsünün yayılması halinde eldiven kullanımının artacağını söyledi.bağlam menüsü var
19.10.2024Adana
Kar yağışı başladı! Bu kış çok sert geçecek, İstanbul'u kar örtüsü kaplayacak, işte lapa lapa karın yağacağı tarih...
Kar yağışı başladı! Bu kış çok sert geçecek, İstanbul'u kar örtüsü kaplayacak, işte lapa lapa karın yağacağı tarih...Meteoroloji'den son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Bu kış çok sert geçecek. Sıcaklıklar eksiye iniyor. Kar yağışı başladı. Birçok şehre mevsimin ilk karı düşerken İstanbul için kritik uyarı verildi. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen tarafından İstanbul'a kar yağışıyla ilgili tahminlerini paylaştı. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Merak edilen ayrıntıları haberimizde derledik. İşte İstanbul'a kar yağışıyla ilgili tahminler...
17.10.2024Gündem
Kar yağışları geliyor, gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor! Meteoroloji son raporu açıkladı Orhan Şen uyardı: Kış geliyor!
Kar yağışları geliyor, gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor! Meteoroloji son raporu açıkladı Orhan Şen uyardı: Kış geliyor!Havalar soğuyor kar yağışları yavaş yavaş geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Tekirdağ, Balıkesir ve Manisa çevreleri ile Çanakkale'nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Ardahan çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın batısı, Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısında yer yer pus ve sis bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bugün İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Uyarılarına devam eden Şen, sıcaklıkların 10 derece birden azalacağını ve Anadolu'ya kar düşeceğini söyledi.
12.10.2024Gündem
Kar yağışı başlıyor, tarih belli oldu! Meteoroloji İstanbul dahil birçok ili uyardı: Hava sıcaklıkları düşüyor
Kar yağışı başlıyor, tarih belli oldu! Meteoroloji İstanbul dahil birçok ili uyardı: Hava sıcaklıkları düşüyorMeteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bugün Marmara, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde yağış var. Hava sıcaklığının, Marmara'da 3 ilâ 5 derece azalacağı, kuzeydoğu kesimlerde 2 ilâ 4 derece artacağı bildirildi. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, bugün İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Uyarılarına devam eden Şen, sıcaklıkların 10 derece birden azalacağını ve Anadolu'ya kar düşeceğini söyledi. İşte ülke genelinde beklenen hava durumu tahmini...
12.10.2024Gündem
Lapa lapa kar yağışları İstanbul’a 2 gün etkili olacak! Meteoroloji uyardı Orhan Şen açıkladı
Lapa lapa kar yağışları İstanbul’a 2 gün etkili olacak! Meteoroloji uyardı Orhan Şen açıkladıKar yağışları için merak edilen açıklama CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kastamonu, Karabük çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimleri, Sinop, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Karadeniz’in iç kesimleri ile İç ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yer yer pus ve sis bekleniyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul’a kar müjdesi verdi.
9.10.2024Gündem
Lapa lapa yağacak! İstanbul için tarih verildi, La Nina kışı başlıyor
Lapa lapa yağacak! İstanbul için tarih verildi, La Nina kışı başlıyorKar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul için tarih verildi. Hazır olun! La Nina'lı bir kış geliyor. Kış ayları geçen yıldan soğuk ve yağışlı geçecek. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen kar yağışının  iç Anadolu ve batıya doğru kayacağını açıkladı. İstanbul için net tarih verdi.
7.10.2024Gündem
Aşırı sıcaklar yerini soğuk havaya bırakıyor: Sağanak yağışlar yurda giriş yaptı Meteoroloji illeri tek tek açıkladı
Aşırı sıcaklar yerini soğuk havaya bırakıyor: Sağanak yağışlar yurda giriş yaptı Meteoroloji illeri tek tek açıkladıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Sakarya, Sivas ve Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Batı Karadeniz'de taşkınlara neden olan yağışlar bu sabah ilk saatlerde Zonguldak, Bartın ve Karabük çevrelerinde yerel olarak kuvvetli devam edeceğini aktararak Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yağışların devam edeceğini söyledi.
2.10.2024Gündem
Yağışlar ve soğuk hava Trakya'da geliyor Orhan Şen riskli illeri tek tek sıraladı
Yağışlar ve soğuk hava Trakya'da geliyor Orhan Şen riskli illeri tek tek sıraladıSon dakika haberine göre; Soğuk hava dalgası ve yağışlar Trakya üzerinden geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Pazar) öğle saatlerinden sonra Trakya'nın batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde kuzey kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. CNNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek riskli illeri sıraladı. 2 güne dikkat çeken Prof. Dr. Şen, '1 günde 10 derece sıcaklık düşüşü sıradan bir hava olayı değildir' dedi.
28.09.2024Gündem
Meteoroloji Danışmanı soğuk hava haberini verdi! İşte riskli iller
Meteoroloji Danışmanı soğuk hava haberini verdi! İşte riskli illerMeteoroloji haftalık hava durumu tahminini paylaştı: Trakya'dan soğuk hava dalgası geliyor. CNNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek riskli illeri sıraladı. 2 güne dikkat çeken Prof. Dr. Şen, '1 günde 10 derece sıcaklık düşüşü sıradan bir hava olayı değildir' dedi.
28.09.2024Gündem
Kar soğukları geliyor sağanak yağışlar etkili oluyor! Orhan Şen uyardı: Kışlıkları çıkartın, hava sıcaklıkları düşüyor
Kar soğukları geliyor sağanak yağışlar etkili oluyor! Orhan Şen uyardı: Kışlıkları çıkartın, hava sıcaklıkları düşüyorKar soğukları geliyor, sıcaklıklar düşecek kara kış kendini hissettirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimleri ile Artvin'in kuzeyi yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın doğusu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof.Dr. Orhan Şen, Marmara Bölgesi için yeni uyarılarda bulundu. Sıcaklıkların 8 derece birden düşeceğini söyleyen Orhan Şen, "Kışlıkları çıkartın, montunuzu giyin" notunu paylaştı.
26.09.2024Gündem
Adana'da baş ağrısı şikayetiyle gitti, beyninde tümör çıktı
Adana'da baş ağrısı şikayetiyle gitti, beyninde tümör çıktıAdana'da yaşayan genç kadın, şiddetli baş ağrısı ve görme bozukluğu şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğu teşhisi konuldu. Zorlu bir ameliyat geçiren genç kadın, tekrardan sağlığına kavuştu.
26.09.2024Adana
Montları hazırlayın kış başlıyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, İstanbul için gün verildi, 8 derece birden düşecek
Montları hazırlayın kış başlıyor! Meteoroloji son dakika duyurdu, İstanbul için gün verildi, 8 derece birden düşecekHavalar tersine dönüyor! Meteoroloji haritayı değiştirdi. Bugün İstanbul dahil çok sayıda il için alarm verildi. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; İstanbul için tarih verildi. Hazır olun sıcaklıklar birden düşecek. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof.Dr. Orhan Şen, Marmara Bölgesi için yeni uyarılarda bulundu. Montları hazırlayın kış başlıyor
26.09.2024Gündem
Yağmur 2 gün boyunca fena vuracak! İstanbul dahil 9 il için kritik uyarı
Yağmur 2 gün boyunca fena vuracak! İstanbul dahil 9 il için kritik uyarıYurdun geniş kesiminde sağanak yağış etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 il için sarı kodlu alarm verdi. Hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulunan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise Batı Karadeniz bölgesi için uyarıda bulunarak "Önümüzdeki 2 gün en önemli ve riskli hava olayı bu olur." dedi.
22.09.2024Gündem
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyor
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyorSon dakika uyarıları AKOM ve Meteoroloji'den geldi. AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda megakent için saat verilerek sağanak yağışın il genelinde etkili olacağı ve Cumartesi günü akşam saatlerine kadar görüleceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne, Kırklareli hariç), İç Ege, Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzeykesimleri, Kastamonu kıyıları ile Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuzey yönlerden 40-60 km/saat) kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hava durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede gelecek hafta için tahminini paylaştı.
20.09.2024Gündem
MGM son dakika duyurdu! İstanbul dahil çok sayıda il için yağış alarmı: Daha kuvvetlisi gelecek
MGM son dakika duyurdu! İstanbul dahil çok sayıda il için yağış alarmı: Daha kuvvetlisi gelecekHavalar tersine döndü! Meteoroloji haritayı değiştirdi. Bugün İstanbul dahil çok sayıda il için alarm verildi. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre; İstanbul’un bazı bölgelerinde yerel kuvvetli sağanak etkili olacak. MGM tarafından yapılan uyarılarda yaşanabilecek, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi tehlikelere dikkat çekildi. Yeni eğitim öğretim döneminin başlayacağı hafta için de uyarılar peş peşe geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise İstanbul için tarih vererek daha kuvvetli yağışların görüleceğini açıkladı.
8.09.2024Gündem
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 5 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, gök gürültülü sağanak yağışlar kapıda
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 5 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor, gök gürültülü sağanak yağışlar kapıdaMeteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Buna göre 5 il için sarı kodlu alarm verildi. Yapılan uyarıda sel, su baskını, heyelan ve yıldırım tehlikesine dikkat çekildi. Hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulunan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, İstanbul'da hafta sonu etkili olacak olan yağışların pazar günü son bulacağını söyleyerek önümüzdeki haftanın durumuyla ilgili tahminini paylaştı.
6.09.2024Gündem
Adana'da boyun fıtığı canından ediyordu
Adana'da boyun fıtığı canından ediyorduOsmaniye'de yaşayan ve boyun fıtığı nedeniyle yürüme kabiliyetini kaybeden 4 çocuk babası inşaat işçisi Adana'da geçirdiği dar kanal ameliyatı sonucu yeniden sağlığına kavuştu.
30.08.2024Adana
Uyarılar peş peşe geldi! Ani sel ve su baskınlarına dikkat: İstanbul için saat verildi
Uyarılar peş peşe geldi! Ani sel ve su baskınlarına dikkat: İstanbul için saat verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan İstanbul için peş peşe uyarı yapıldı. Sarı kodlu alarm verilirken, yapılan uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağış tehlikesine dikkat çekildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise, yaptığı değerlendirmede bu haftanın yağışlı geçeceğini söyledi.
27.08.2024Gündem
Eyyam-ı Bahur sıcakları ne zaman başlıyor, eyyam-ı bahur nedir? Eyyam-ı Bahur sıcakları ne demek?
Eyyam-ı Bahur sıcakları ne zaman başlıyor, eyyam-ı bahur nedir? Eyyam-ı Bahur sıcakları ne demek?Ağustosun ilk haftasında eyyam-ı bahur döneminde sıcak hava dalgası etkisi altında kalacak. Ağustos ayının ilk haftasında hava sıcaklığının İstanbul'da 34-35 derece ölçülebileceğini, hissedilen sıcaklığın ise 40 dereceyi bulabileceğini belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından eyyam-ı bahur ile ilgili araştırmalar arttı.
29.07.2024Gündem
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklama
Tropik ne demek, tropik gece nedir? Prof. Dr. Orhan Şen’den dikkat çeken açıklamaMeteoroloji 6 il için sarı kod verdi. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de dikkat çeken bir paylaşım yaparak 'tropik gece' vurgusunda bulundu. Peki, Tropik ne demek, tropik gece nedir?
18.07.2024Gündem
Sağanak yağmur fena vuracak! Meteoroloji İstanbul, Ankara, İzmir'de alarm verdi: Afetten kendinizi koruyun
Sağanak yağmur fena vuracak! Meteoroloji İstanbul, Ankara, İzmir'de alarm verdi: Afetten kendinizi koruyunMeteoroloji son dakika hava durumu raporunu paylaştı. Sağanak yağış birçok ilde etkili olacak. Sıcaklık mevsim normallerinde sürerken Meteoroloji'den 20'e sarı kodlu uyarı geldi. Ankara Valiliği de uyarıda bulunarak vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen ise 'Afetten kendinizi koruyun' diyerek uyarıda bulundu.
14.07.2024Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! 34 ilde sağanak yağmur bekleniyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 34 ilde sağanak yağmur bekleniyorSon dakika hava durumu ile ilgili flaş gelişme... Meteoroloji son dakika hava durumu ile ilgili bilgi verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre çok sayıda ilde yağmur bekleniyor. 34 ilde sağanak yağmur bekleniyor. Günlerce yağmur yağacak. Kavurucu sıcaklar biraz olsun dinecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava durumu ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte son dakika hava durumu detayları...
10.07.2024Gündem
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! Kavurucu sıcaklara kısa mola: İstanbul, Ankara, İzmir
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! Kavurucu sıcaklara kısa mola: İstanbul, Ankara, İzmirMeteoroloji son dakika hava durumu... Yağmur yağacak iller belli oldu. Meteoroloji duyurdu. Kavurucu sıcaklara yurtta kısa bir ara verildi. Yağmur yağdı, yurda serinlik çöktü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 ile sarı kodlu uyarı verdi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için saat verdi. Ayrıca Şen, önümüzdeki haftaya doğru sıcaklıkların tekrardan yükseleceğine ve orman yangınlarına dikkat edilmesi gerektiğini aktardı. İşte son dakika gelişmesi...
5.07.2024Gündem
Bunaltıcı sıcaklar geri döndü! Termometreler 43 dereceyi gösterdi, sıcak hava dalga dalga yayılıyor
Bunaltıcı sıcaklar geri döndü! Termometreler 43 dereceyi gösterdi, sıcak hava dalga dalga yayılıyorSıcak ve bunaltıcı hava geliyor. Nem sıcak havanın etkisini katlayacak. Bütün sıcak yazları unutun. Bu yıl çok farklı olacak. Görülmemiş sıcaklıklar geliyor. Sıcaklık rekoru kırılacak. Termometre 40 dereceyi aşacak. Asfalt eriten sıcaklar uzun süre etkili olacak. Meteoroloji ve uzmanlardan uyarılar art arda geliyor. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen özellikle İstanbulluları uyardı. İşte il il hava durumu...
17.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.