Orhan Şen

Orhan Şen

Son dakika orhan şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orhan şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orhan şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orhan Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orhan şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.237 orhan şen haberi bulunmuştur. Tüm orhan şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak?
Karla karışık yağmur ve kuvvetli yağış! Ramazan Bayramı'nda havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı. Ramazan sona eriyor 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı.
6.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin
Meteoroloji'den son dakika bayram uyarısı! Denize girmeyi unutun, kar, fırtına ve kuvvetli yağış geliyor, dönüş için o günü beklemeyin 9 günlük bayram tatili başlıyor. Büyükşehirlerden tatil bölgelerine ve Anadolu'ya seyahatlerde yoğunluk oluştu. Peki tatil süresince hava durumu nasıl olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak değerlendirmelerde bulundu. Meteoroloji haritalı olarak paylaştı. Kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte il il hava hava durumu...
5.04.2024 Yaşam
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Yurdun batısında toz taşınımı etkili olacak. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, toz taşınımı beklenen illeri uyararak "Buradaki değer 250'nin üzerine çıkarsa maske takılması gerekiyor. Yağan tozu Teneffüs yoluyla almamamız lazım" dedi.
27.03.2024 Gündem
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi Beklenen gün geldi! Hava sıcaklıkların birden düşüyor.16 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sıcaklık 10 derecenin altına düşecek. İlçe ilçe açıklandı. 16 ili sarı ve turuncu kodla uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının 4-6 derece azalacağını ve Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için yeni uyarılarda bulundu. İşte il il haftalık hava durumu tahmini...
5.03.2024 Gündem
Kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına alıyor! 26 şehir için uyarı geldi...
Kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına alıyor! 26 şehir için uyarı geldi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 kent için uyarıda bulunurken, sıcaklıkların kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceğini duyurdu. AKOM'dan İstanbul için yapılan uyarıda pazar günü karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiği belirtildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de canlı yayında uyarılarda bulundu.
27.01.2024 Gündem
Kar İstanbul'a geliyor! Meteoroloji son raporu açıkladı, Prof. Dr. Orhan Şen tarih vererek uyardı...
Kar İstanbul'a geliyor! Meteoroloji son raporu açıkladı, Prof. Dr. Orhan Şen tarih vererek uyardı... Kar yağışları İstanbul'a geri dönüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı. Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için tarih vererek uyarılarda bulundu. Hava tahminlerine göre, İstanbul başta olmak üzere yarın 13 kentte sarı alarmı verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.01.2024 Gündem
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için uyarılarda bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir Kar yağışı ile ilgili son dakika sürprizi... İstanbul, Ankara ile birlikte onlarca kent için uyarı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
14.01.2024 Gündem
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak!
Sistem değişti, İstanbul'a kar yağışı başladı! Hafta sonu tatili Cuma'dan başlayacak: Ankara, Bursa, Bolu, İstanbul'a tane tane yağacak! Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası yurdumuza giriş yaptı. Beklenen kar yağışı Çanakkale, Bursa, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da etkili olmaya başladı. Meteorolojik kaynaklar hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşeceğini açıklamıştı. Bu sistemde İstanbul'un iç kesimlerinde kar yağışının görülmeyeceğini açıklayan uzmanlar, kuvvetli fırtınanın sürdüğü bazı ilçelerde Cuma gününden itibaren lapa lapa karın yağacağını açıkladı. Vatandaşların yürümekte zorlandığı 9 Ocak Salı sabahında başlayan çok soğuk hava Ocak ayı boyunca adım atmakta zorluk yaşatacak. Marmara Bölgesinde Bursa kar yağışı nedeniyle hafta sonu tatiline erken girebilir. Kar yağışı olan iller arasında Bolu, Ankara, Çanakkale, Çorlu ve Edirne yerini aldı. Peki hava böyle giderse 12 Ocak Cuma okullar tatil olur mu? Gelin Metoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in hava tahminine birlikte bakalım.
9.01.2024 Gündem
Kar dalgası İstanbul'a geliyor!  Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi
Kar dalgası İstanbul'a geliyor! Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geldi. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Kar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji İstanbul, İzmir, Ankara da dahil onlarca kenti uyarırken gün ve saat verildi. Hava sıcaklıklarının İstanbul'da 10 derece birden düşeceği ve Sibirya soğuklarının etkili olacağı duyuruldu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, megakentte ikinci ve üçüncü kar yağışı için de tarih verdi. İşte son dakika kar yağışı haberlerinin detayları...
5.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'a giriş yapıyor, lapa lapa yağacak! MGM ve AKOM art arda uyardı, Sibirya soğukları fena vuracak, o saatlere dikkat...
Yoğun kar yağışı İstanbul'a giriş yapıyor, lapa lapa yağacak! MGM ve AKOM art arda uyardı, Sibirya soğukları fena vuracak, o saatlere dikkat...  Kar radarda göründü. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geliyor. İstanbul'da yoğun kar yağışı etkili olacak. Saat verilerek vatandaşlar yoğun kar yağışına karşı uyarıldı, ekipler beklemeye geçti. Sibirya'dan gelen yeni soğuk hava dalgası fena vuracak. Sıcaklıklar 8 derece birden düşecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
4.01.2024 Gündem
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor
Lapa lapa yağacak! İstanbul'da kar alarmı verildi, sadece saatler kaldı! Yeni soğuk hava dalgası hızla yaklaşıyor  Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Hafta sonu lapa lapa kar geliyor, okullar aniden tatil edilebilir: Meteoroloji yılbaşından önce yoğun kar yağışı uyarısını yaptı!
Hafta sonu lapa lapa kar geliyor, okullar aniden tatil edilebilir: Meteoroloji yılbaşından önce yoğun kar yağışı uyarısını yaptı! Yılbaşı yaklaşırken vatandaşlar, İstanbul'a kar yağışı tahminleri de ardı ardına geliyor. Uzun süredir devam eden soğuk hava dalgası bu hafta sonuyla birlikte yerini yoğun kar yağışına bırakıyor. Okullarda sömestr tatili için öğrencilerin meraklı bekletişi sürerken bu sürede kar yağışının İstanbul'u ziyaret edip etmeyeceği yorumlanıyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, kar yağışıyla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'nin Doğu bölgelerini etkisi altına alan yağışlı hava Batı'ya doğru ilerliyor. Lodosun etkisini artıracağını ifade eden Şen, yılbaşından önce İstanbul'a kar yağışı ile ilgili bilgi verdi. Meteoroloji'nin hava durumu tahmini ve gelen son açıklamalar şöyle:
11.12.2023 Gündem
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor
Hava resmen buz kesecek, yoğun kar yurda giriş yapacak! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıkları aniden düşecek. Kuvvetli yağış, fırtına ve kar yağışı uyarısı yapıldı. İstanbul'da lapa lapa kar yağışı ne zaman başlayacak? Hava sıcaklıkları birden düşecek. Gün verildi. İşte kar, fırtına ve kuvvetli yağış ile ilgili son dakika açıklamalarının ayrıntıları...
10.12.2023 Gündem
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Kar yağışı geri gelecek mi? Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen gün vererek uyardı: Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Kar yağışı geri mi dönüyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumunu açıklarken meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen hava sıcaklığının 10 derece düşeceğini belirterek uyarılarda bulundu.
4.12.2023 Gündem
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi
Kar tatili! Yarın hangi illerde okullar tatil edildi Yarın okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili son gelişmeler öğrenciler tarafından merak ediliyor. Meteoroloji bugün 4 il için sarı uyarıda bulundu. Yarın sağanak yağışın olması bekleniyor. Olumsuz hava koşulları sonrasında bazı illerde okullar edilmişti. Peki yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı? 4 Aralık'ta okullar tatil olacak mı?
3.12.2023 Gündem
Yeni soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış geliyor! Sıcaklıklar 12 derece birden düşüyor, gece yarısı başlıyor
Yeni soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış geliyor! Sıcaklıklar 12 derece birden düşüyor, gece yarısı başlıyor Meteoroloji'den yeni uyarı geldi. Soğuk hava dalgası ve kuvvetli yağış için saat verildi. İstanbul dahil çok sayıda kenti kapsıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, İstanbul için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. Sıcaklıkların ciddi düşeceğini belirten Orhan Şen, "Çocukları okula gönderirken iyi giyindirin" notunu düştü.
3.12.2023 Gündem
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyor
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyor Yağmur, fırtına özellikle batı bölgelerde etkili oluyor. Meteoroloji'nin peş peşe uyarıları sonrası İstanbul dahil birçok ilde yağmur, fırtına hayatı felç etti. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Yağmur sonrası lapa lapa kar yağışı geliyor. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller değişti. Meteoroloji'den 21 ile son dakika sarı ve turuncu uyarı yapıldı. İstanbul Valiliği, fırtınada düşen direk sonrası bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul ve Tekirdağ'daki yağışlara dikkat edelim" uyarısında bulundu. İşte son dakika haberin detayları ve kar yağışının etkili olacağı tarih...
29.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı başlıyor! İstanbul için saat verildi, ilçeler tek tek açıklandı, sıcaklık eksi 18'i gördü
Yoğun kar yağışı başlıyor! İstanbul için saat verildi, ilçeler tek tek açıklandı, sıcaklık eksi 18'i gördü Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nden art arda uyarılar geldi. Vali Gül alınan önlemler ile ilgili bilgileri paylaşarak tarihin öne çekildiğini duyurdu. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Yar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji İstanbul, İzmir, Ankara da dahil onlarca kenti uyarırken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen de kar yağışından İstanbul'daki hangi ilçelerin daha fazla etkileneceğini açıkladı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili detaylar...
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orhan Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orhan şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.