Okullar

Okullar

Son dakika okullar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okullar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okullar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okullar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okullar gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.540 okullar haberi bulunmuştur. Tüm okullar haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler tatil mi, acil servisler poliklinikler 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? 23 nisan sağlık ocağı doktorları çalışıyor mu? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde vatandaşlar 23 Nisan'da hastanelerin açık olup olmayacağını merak edilip araştırılıyor. 23 Nisan resmi tatil. Peki, 23 Nisan'da sağlık ocağı, hastaneler ve eczaneler açık mı? 23 Nisan Salı günü hastaneler tatil mi?
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı Dışişleri Bakanlığı, AVRUPA Birliği (AB) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı'nın 52 milyon avro bütçeli ikinci ve son teklif çağrısının başvuru süreci başladı.'Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı', 2021-2027 dönemi ikinci çağrısından 25 il yararlanacağı vurgulandı.
1.04.2024 Gündem
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil?
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil? 31 Mart Pazar günü Türkiye yerel yöneticilerini seçti. MEB tarafından yapılan duyuruya göre, seçim sonrası 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Veliler ve öğrenciler 2 Nisan gününün tatil olup olmayacağına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Peki, 2 Nisan 2024 okullar tatil mi? Okullar 2 Nisan’da var mı 2024?
1.04.2024 Gündem
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı? 1 Nisan’da üniversiteler tatil mi 2024? Yerel seçime az bir süre kala oy kullanılan okulların tatil olup olmadığı sorgulanırken, üniversitelerin akıbeti de merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yurt genelinde on binlerce okulda gerçekleştirilecek olan yerel seçimler dolayısıyla, seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi, sorusuna yanıt aranıyor. İşte merak edilenler…
30.03.2024 Gündem
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil?
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil? Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için okullarda oy kullanacak. 81 ilde gerçekleşecek seçimlerde çok sayıda öğretmen de sandık görevlisi olarak görev alacak. 14 Mayıs seçimleri sonrası 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası okulların tatil olup olmayacağı merak edilirken, açıklama geldi. Peki, 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki Pazartesi günü 1 Nisan'da okul var mı, işlenecek mi? 1 Nisan resmi tatil mi?
30.03.2024 Gündem
1 Nisan bankalar tatil mi, seçimden sonraki gün (1 Nisan’da) bankalar açık mı? Seçimin ertesi günü bankalar çalışıyor mu, 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı?
1 Nisan bankalar tatil mi, seçimden sonraki gün (1 Nisan’da) bankalar açık mı? Seçimin ertesi günü bankalar çalışıyor mu, 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı? 1 Nisan Pazartesi bankalar açık mı, seçimden sonraki gün bankalar tatil mi? Sorularının yanıtı 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim nedeniyle sorgulanıyor. Seçimlerin 31 Mart tarihinde tamamlanmasının ardından 1 Nisan Pazartesi günü okullar kapalı, memurların idari izinli sayılması vatandaşların kurumların çalışma saatlerini araştırmasına neden oldu. Peki, seçimden sonraki gün bankalar açık mı, 1 Nisan’da bankalar çalışıyor mu, seçimden sonraki gün bankalar kapalı mı?
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı?
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı? Sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan Pazartesi idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, konuya ilişkin kararı, sosyal medya hesabından duyurdu. Seçimden sonraki gün izin durumu netlik kazanınca “1 Nisan Pazartesi hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, 1 Nisan hastaneler açık mı 2024?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.03.2024 Gündem
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak? 31 Mart Pazar günü Türkiye'de yerel seçimler gerçekleşecek ve bu seçimlerde okullar da oy kullanımına açılacak. Sandık görevlisi olarak görev alacak birçok öğretmen bulunuyor. Geçmişte, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi olacak?
29.03.2024 Gündem
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle eğitim kurumlarının tatil edildiği 1 Nisan 2024 Pazartesi günü üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.
28.03.2024 Gündem
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü!
Sokakta kız çocuğuna saldırdı, sırtına vurup yere düşürdü! Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise uzaklaştı. Saldırı, kameraya yansıdı.
27.03.2024 Gündem
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi? Nisan ayında kutlanacak Ramazan Bayramı'nda, arife gününden bir gün öncesine denk gelen 8 Nisan Pazartesi'nin idari tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Hastanelerin açık olmadığı da merak edilen konu başlıklarından biri. Peki, 8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
25.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Ramazan Bayramı tatiline ilişkin net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi. 2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyledi. Peki, Ramazan Bayramı sonrası okullar ne zaman açılacak? Okullarda ramazan tatili ne zaman 2024?
23.03.2024 Yaşam
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi?
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi? Okullar Ankara’da tatil mi 22 Mart, Ankara’da kar tatili var mı? Güne beyaz örtüyle başlayan Ankara bahar ayı gelirken, kışı yaşıyor. Ankara'da kar yağışı kent sakinlerini şaşırtırken okula giden öğrenciler Ankara'da okullar tatil mi araştırmalarını hız verdi. Sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenen Ankara'da yarın okullar tatil mi olacak?
21.03.2024 Gündem
Körlük salgını mı var? Z kuşağını bekleyen körlük salgını nedir, neden artıyor?
Körlük salgını mı var? Z kuşağını bekleyen körlük salgını nedir, neden artıyor? İngiltere'de yapılan bir araştırmada son 30 yılda miyop vakalarında yüzde 46'lık bir artış olduğu ortaya çıktı. Dünya genelinde gözlemlenen körlük vakalarının artarak devam edeceği bunun da salgın seviyelerine ulaşabileceği belirtildi. Peki, körlük salgını nedir, neden arttı?
21.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Okullar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okullar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.