Oğlu

Oğlu

Son dakika oğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.490 oğlu haberi bulunmuştur. Tüm oğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin’den İlayda Alişan’a övgü dolu sözler! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir? Müge Anlı üvey oğlu ile kaçan kadın gündem oldu
Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir? Müge Anlı üvey oğlu ile kaçan kadın gündem oldu 2 evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu. Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar." dedi. Peki, Üvey annesiyle kaçan çocuk olayı nedir, Umut Yetik kimdir?
22.04.2024 Yaşam
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı
Duygu Nebioğlu'na gelen mesaj kafa karıştırdı! Dilara Gülatan ve diğer kardeşleri de ilgilendiren 'Erol' detayı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi! Duygu Nebioğlu'na sosyal medyadan gelen ihbar mesajı ise kafaları karıştırdı.
21.04.2024 Gündem
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini
Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can'ın sevgilisi ortaya çıktı! İşte Arzum Onan'ın müstakbel gelini Can Aslantuğ sevgilisinin doğum gününü aşk pozlarıyla kutladı. Arzum Onan, bayramı Bodrum'da biricik oğlu Can Aslantuğ ve müstakbel gelini Lal Gümüşçüoğlu ile kutlamıştı. Sık sık birlikte pozlarını paylaşan genç aşıklardan son olarak, Lal Gümüşçüoğlu'nun doğum gününde kareler geldi. İşte Aslantuğ ailesinin müstakbel gelini Can Aslantuğ'un sevgilisi...
21.04.2024 Magazin
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze
Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Oğuz Murat Aci’nin eşi Şükriye Aci yaşadıklarını anlattı: Acımız ilk günkü gibi taze Eylem Tok ile estetikçi Bülent Cihantimur'un 16 yaşındaki oğlu Timur, evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci'yi öldürmesi Türkiye'de gündem olmuştu. olayın hemen ardından teslim olmak yerine ABD'ye kaçmasının ardından Türkiye'nin konuştuğu kazanın üzerinden 50 gün geçti. Oğuz Murat Aci'nin eşi Şükriye Aci, yaşadıklarını ilk kez anlattı.
19.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Magazin
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu'
Taş Kağıt Makas'ta ortalık karıştı! Umut köşeye sıkıştı... 'Katil babanın katil oğlu' Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” izleyici ile buluştu. Dizinin ekrana gelen 7. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi.
18.04.2024 Magazin
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar
Fenomen Ares davası sil baştan! Yeniden yargılanacaklar Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu. Temyiz kararında, "'Tasarlayarak kasten öldürme' yerine, yanılgılı değerlendirme ile 'kasten öldürme' hükümleri kurulmuştur" denildi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor
Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses’e ateş püskürdü! Ev gerilimi devam ediyor İbrahim Tatlıses açtığı davayla torunu Mert Tatlı’yı oturduğu evden çıkardı. “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin!” diye oğlu Ahmet Tatlıses’i hedef aldı. Ahmet Tatlıses sessizliğini bozdu.
16.04.2024 Magazin
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi!
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi! Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.
14.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Oğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.