Milli Piyango

Milli Piyango

Son dakika Milli Piyango haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Piyango ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Piyango haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Piyango

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli piyango gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.665 milli piyango haberi bulunmuştur. Tüm milli piyango haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi?
Özay Şendir kaleme aldı: Sahi değişim neydi? Değiştirecek kimdi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama Sisal Şans tarafından yalanlanmıştı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir bugünkü yazısında konuyla ilgili olarak "Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi Kolombiya’ya çıktı yalanının yayıcısı, talihlinin İstanbul’da yaşadığı ortaya çıkınca pardon demek yerine, yalanın değişik versiyonunu piyasaya süren kişi. “Değişim” denilen şey, isimler ya da yüzleri değil, siyaset yapma anlayışını değiştirmekle olabilirdi ancak" ifadelerini kullandı.
5.01.2024 Gündem
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava
CHP’li Karabat'ın Kolombiya iftirasına dava CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, 400 milyon TL’lik Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığına dair yaptığı açıklamayla büyük bir skandala imza atmıştı. Gerçek dışı bu açıklama Sisal Şans tarafından yalanlandı. İkramiyenin İstanbul’a çıktığı açıklandı.  Ancak gerçek ortaya çıkmasına rağmen Karabat açıklamasına dair düzeltme yapmadığı gibi özür de dilemedi. Bunun üzerine konu yargıya taşındı.
4.01.2024 Gündem
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi?
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'ya çıktığını iddia etmişti. Hiçbir gerçekliği olmayan bu iddia, Sisal Şans tarafından da yalanlandı. İkramiyenin İstanbul'a çıktığı açıklandı. Yargıya taşınan konuyla ilgili Karabat'ın özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor.
3.01.2024 Vatan TV
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi?
"Milli Piyango Kolombiya'ya çıktı" iddiası yalanlandı! CHP'li Özgür Karabat özür dileyecek mi? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango'nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'ya çıktığını iddia etmişti. Hiçbir gerçekliği olmayan bu iddia, Sisal Şans tarafından da yalanlandı. İkramiyenin İstanbul'a çıktığı açıklandı. Yargıya taşınan konuyla ilgili Karabat'ın özür dileyip dilemeyeceği merak ediliyor.
3.01.2024 Gündem
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Büyük ikramiye nereye çıktı? Milli piyango hangi ile çıktı, yılbaşı büyük ikramiye nereye çıktı?
Büyük ikramiye nereye çıktı? Milli piyango hangi ile çıktı, yılbaşı büyük ikramiye nereye çıktı? Milli Piyango sonuçları açıklandı, büyük ikramiye 3550054 numaralı bilete çıktı. Amorti rakamları ise 2 ve 7 olarak belirlendi. İkramiye kazananlar yılbaşı bileti sorgulama ekranı üzerinden bilet numaralarını girerek sonuçlarını öğrenebilirler. Büyük ikramiye çıkan bilet Millipiyangoonline.com üzerinden alındı. Peki, Büyük ikramiye nereye çıktı? Milli piyango hangi ile çıktı, yılbaşı büyük ikramiye nereye çıktı?
1.01.2024 Gündem
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli piyango büyük ikramiye hangi ile çıktı, büyük ikramiye nereye çıktı?
Büyük ikramiye kime çıktı? Milli piyango büyük ikramiye hangi ile çıktı, büyük ikramiye nereye çıktı? Milli Piyango sonuçları açıklandı, 400 milyon TL kazandıran numaralar belli oldu. Vatandaşlar yılbaşı bileti sorgulama ekranı üzerinden bilet numaralarını girerek bilete ikramiye isabet edip etmediğini öğrenebilecek. Büyük ikramiye 3550054 numaralı bilete çıktı. Amorti rakamları ise 2 ve 7 olarak çekildi. İkramiye tam bilete isabet etti. Bilet ise Millipiyangoonline.com üzerinden alındı. Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Milli Piyango hangi şehirlere çıktı, büyük ikramiye nereye çıktı?
31.12.2023 Gündem
2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL ve amorti kazandıran numaralar belli oldu
2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 400 milyon TL ve amorti kazandıran numaralar belli oldu 2024 Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi gerçekleşti. Büyük ikramiyeyi ve amortiyi kazandıran numaralar belli oldu. Öte yandan büyük ikramiyeyi bir tam bilet kazandı.
31.12.2023 Ekonomi
Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı?
Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı? Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişi 18.30 itibariyle Milli Piyango TV canlı yayınında başladı. Çekiliş sonrasında Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com adresinden yapılacak. Büyük ikramiye 3550054 numaralı bilete çıktı. Peki, Büyük ikramiye hangi ile çıktı? Büyük ikramiye tam bilete mi çıktı?
31.12.2023 Gündem
Amorti kaç? Yılbaşı bileti amorti rakamları: Amorti kaç numara, Mili Piyango amorti açıklandı mı?
Amorti kaç? Yılbaşı bileti amorti rakamları: Amorti kaç numara, Mili Piyango amorti açıklandı mı? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı. Bu yıl büyük ikramiye 400 milyon lira. Yılbaşı bileti alan vatandaşlar zengin olma hayali kurarken diğer yandan da amorti kazanan rakamların hangileri olacağını sorguluyor. Peki, Amorti kaç, Mili Piyango amorti açıklandı mı? İşte Yılbaşı bileti amorti rakamları…
31.12.2023 Gündem
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları…
MPİ SONUÇ || Milli Piyango online sorgulama ekranı: Milli piyango açıklanan sonuçlar nereden kontrol edilir? Yılbaşı bileti sonuçları… 2024 Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları için heyecanlı bekletiş sona erdi. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin dağıtılacağı çekişte kazanan numaralar açıklanıyor. 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve 750 bin TL gibi ikramiyelerin dağıtıldığı yılbaşı çekilişinde ikramiye kazanan numaralar noter huzurunda belli oluyor. Bilet alan vatandaşlar biletlerine ikramiye isabet edip etmediğini sorgulamaya başladı. İşte MPİ sonuç ile Milli Piyango online sorgulama ekranı
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? Büyük ikramiye hangi numaraya çıktı? Yılbaşı çekilişi 2023 sorgulama
Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? Büyük ikramiye hangi numaraya çıktı? Yılbaşı çekilişi 2023 sorgulama Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları açıklandı mı? Bu yıl 400 milyon TL verecek olan Milli Piyango çekilişi merakla bekleniyor. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve tam liste için araştırmalar hızlandı. Peki Milli Piyango 2024 çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Büyük ikramiye hangi numaraya isabet etti? İşte 2024 Yılbaşı çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
31.12.2023 Gündem
Son 7 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 15 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 7 rakam ne kadar veriyor?
Son 7 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 15 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 7 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango çekilişinde kazandıran numaralar belli oluyor. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 15.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Son 6 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 8 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 6 rakam ne kadar veriyor?
Son 6 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 8 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 6 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango çekilişinde kazandıran numaralar belli oluyor. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 8.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Yılbaşı çekilişi canlı yayın | Milli Piyango canlı yayın hangi kanalda? Youtube Yılbaşı çekilişi 2023 canlı yayın
Yılbaşı çekilişi canlı yayın | Milli Piyango canlı yayın hangi kanalda? Youtube Yılbaşı çekilişi 2023 canlı yayın Milli piyango canlı yayın izle… Milli Piyango yılbaşı çekilişi başlıyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak. Peki, Milli Piyango canlı yayın hangi kanalda? Youtube Yılbaşı çekilişi 2023 canlı yayın nasıl izlenir? İşte Milli Piyango çekilişi canlı izle…
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar | Milli piyango bilet sorgulama ekranı
Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar | Milli piyango bilet sorgulama ekranı Milli Piyango çekiliş sonuçlarında bazı ikramiye tutarları belli oldu. 800 TL, 1200 TL, 3 bin TL ve 5 bin TL kazanan bilet numaraları Şisal Şans, Milli Piyango İdaresi ve noter huzurunda çekildi. Çekiliş 15 bin TL'lik ikramiye ile devam ediyor. 400 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi, 23.30'da canlı yayın ile kamuoyuna duyurulacak. İşte Milli Piyango çekilen numaralar ve yılbaşı çekilişi kazanan numaralar ile Milli piyango bilet sorgulama ekranı…
31.12.2023 Gündem
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli piyango son 4 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar
Milli piyango son 4 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar 2024 yılbaşı Milli Piyango 3 bin TL kazanan numaralar hangileri, Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango son 4 rakama göre 3 bin TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango son 2 rakam ne kadar veriyor 2024? Milli Piyango 800 TL çekiliş sonuçları ve yılbaşı bileti son 2 rakama vuran numaralar
Milli Piyango son 2 rakam ne kadar veriyor 2024? Milli Piyango 800 TL çekiliş sonuçları ve yılbaşı bileti son 2 rakama vuran numaralar Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 800TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar hangileri? İşte 3 bin TL kazanan numaralar...
2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar hangileri? İşte 3 bin TL kazanan numaralar... Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş başladı: 31 Aralık MPİ çekilişi sonuçları sorgulama ekranı...
Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş başladı: 31 Aralık MPİ çekilişi sonuçları sorgulama ekranı... Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta başlayacak? Milyonların beklediği heyecanlı saatler başladı. Çeyrek, yarım, tam bilet sahiplerini şanslı numaraların açıklanmasını bekliyor. Milli Piyango sonuç sorgulama ekranında çeyrek, yarım ve tam bilete isabet eden ikramiyeler ve şanslı numaralar açıklanıyor. Büyük ikramiye 400 milyon TL çıkana kadar çekiliş devam edecek. Peki 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde belli olan numaraları canlı olarak takip edebilirsiniz. Milli Piyango TV ve millipiyangoonline.com adresinden MPİ sıralı tam liste açıklanıyor.
31.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Milli Piyango ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli piyango haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.