KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı?  KPSS sınav tarihi ve saati!
KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? KPSS sınav tarihi ve saati! KPSS ön lisans sınavının tarihi adaylar tarafından araştırılıyor. ÖSYM takvimine göre KPSS önlisans sınavı ekim ayında gerçekleştirilecek. Sınavın süresi 130 dakika olacak. Peki, KPSS önlisans sınavı ne zaman, saat kaçta? KPSS önlisans sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? İşte KPSS sınav tarihi ve saati!
14.09.2022 Eğitim
2020 KPSS başvuruları ne zaman? ÖSYM Sınav Takvimi ve KPSS sınav tarihi!
2020 KPSS başvuruları ne zaman? ÖSYM Sınav Takvimi ve KPSS sınav tarihi! Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girmek isteyen yüz binlerce aday KPSS başvuru ve sınav tarihlerini merak ediyor. Corona virüs nedeniyle sınav tarihlerinin değişmesinin ve güncellenmesinin ardından memur olmak isteyen adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS başvuru tarihlerinde. Peki, KPSS başvuruları belli oldu mu? ÖSYM KPSS başvuru sürecini açıkladı mı? 2020 KPSS başvuruları ne zaman? İşte ÖSYM sınav takvimine göre KPSS tarihleri ile ilgili tüm detaylar...
13.05.2020 Gündem
2019 KPSS başvuruları alınıyor! KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurusu
2019 KPSS başvuruları alınıyor! KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurusu KPSS başvurularının 2019 yılında ne zaman yapılacağını merak edenler için beklenen haber geldi. ÖSYM, 2019 KPSS A grubu ve öğretmenlik başvurularını bugün itibariyle almaya başladı. Adayların heyecanla araştırmaya başladığı 2019 KPSS başvurusu nereden ve nasıl yapılıyor? Başvurularda nelere dikkat etmek gerekir? İşte ayrıntılar...
3.05.2019 Eğitim
KPSS adaylarına SMS şoku!
KPSS adaylarına SMS şoku! Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) başvurunun son saatlerinde başvurusunu tamamlayan adaylar, telefonlarına gelen mesajla şok yaşadı.
29.09.2021 Gündem