Kapısı

Kapısı

Son dakika kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.043 kapısı haberi bulunmuştur. Tüm kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapısı açık otobüsten düştü!
Kapısı açık otobüsten düştü! Adana'da kapısı açık seyreden otobüsten bir kadın yolcu düştü. Düşen kadın ağır yaralandı.
26.04.2024 Adana
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir Faizde parası olanlar dikkat. Faize para yatıranları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Türk Lirası mevduatlar için getirilen ve uzun süredir yürürlükte olan gelir vergisi stopajına ilişkin düzenlemenin süresi bitiyor. Bu tarihe kadar açıklanan hesaplarda stopaj oranı yüzde 5 olarak devam ederken sonrası için düzenleme değişebilir. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
25.04.2024 Ekonomi
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakın şimdi seçimler yeni bitti. Belediye başkanı arkadaşlar göreve başladılar. Benim onlardan ricam lütfen kentsel dönüşüm yapacak şekilde şehirlerinin depreme dayanıksız bölgelerinde hazırlıklar yapsınlar. Gelsinler, kapısı sonuna kadar açık. Hangi partili olursa olsun, A'dan Z'ye aklınıza gelen bütün partiler gelsin. Kentsel dönüşüm yapmak istediklerinde elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.
20.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi
Ticaret Bakanlığı açıkladı! 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, yasa dışı ticari eşya ve uyuşturucu yakalamalarında bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 300 artışla 2024 yılının ilk 3 ayında rekor yakalamalara 8 milyar lira değerinde mal ele geçirildiğini açıkladı.
15.04.2024 Gündem
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar
Memur olmak isteyenleri avlıyorlar! Devlet kapısıyla dolandırıyorlar Memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşa kritik uyarı geldi. Dolandırıcılar bu kez de memur olmak isteyen vatandaşa tezgâh kurdu. İnternet sitesi üzerinden 'iş vaadi' ile para toplayan dolandırıcılar, binlerce kişiyi mağdur etti. İşte yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
6.04.2024 Gündem
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı
Evden 100 gram altın çaldı! Kıskıvrak yakalandı Adana'da bir eve girip 100 gram altın çalan 4 kadından biri yakalanıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
5.04.2024 Adana
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi
İstanbul Havalimanı'nın gözü yükseklerde! Avrupa'nın en fazla uçuşu gerçekleştirildi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL) 25-31 Mart dönemini kapsayan hava trafik istatistiklerine göre İstanbul Havalimanı günlük 1328 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
4.04.2024 Ekonomi
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu
İbrahim Tatlıses evleniyor! sosyal medya hesabından duyurdu Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
1.04.2024 Magazin
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi?
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi? Yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart’ta oy kullanacak. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen bilgi kağıdı zorunlu mu? Seçmen kağıdı olmayan biri oy kullanılabiliyor mu?
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.